Quest Junior abonnementen

Voor nieuwsgierige kinderen (7-12 jaar) die altijd vragen stellen en nieuwe dingen willen ontdekken, is Quest Junior het perfecte tijdschrift. Elke editie zit vol met spannende verhalen, coole experimenten en interessante weetjes over wetenschap, natuur en technologie. Of je nu wilt weten hoe vulkanen werken, waarom de lucht blauw is of hoe computers in elkaar zitten, Quest Junior legt het allemaal op een leuke en begrijpelijke manier uit.

Met Quest Junior kun je je kennis vergroten en genieten van leerzame avonturen. Een must-have voor elke jonge onderzoeker die graag meer wil weten over de wereld om hem heen.


€19,99 23,75
5 nummers
16% korting

€34,99 47,50
10 nummers
27% korting

€64,99 95,00
20 nummers
32% korting

Laatste reviews

  • Renske
Echt een leuk blad voor kinderen

Mijn zoon en dochter lezen Quest Junior elke keer helemaal door. En iedere keer weten ze me dingen te vertellen waar ik zelfs nog nooit over heb nagedacht. Heel leuk en leerzaam.

Sterke punten
  • Informatief
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Niet goedkoop
  • remco

Quest Junior beantwoordt net even andere vragen dan normaal. Heel leuk en leerzaam. Mijn zoon vindt het fantastisch om me te verrassen met nieuwe weetjes. En ik vind het heerlijk om verrast te worden.

Sterke punten
  • Afwisselend

Over Quest Junior

Quest Junior is hét tijdschrift voor nieuwsgierige jongens en meisjes van 8 tot 12 jaar. In Quest Junior gaat het over alles waar het in de gewone Quest ook over gaat: mens en lichaam, natuur, techniek, geschiedenis, psychologie. Maar dan toegesneden op kinderen. Het magazine staat vol leerzame strips, bijzondere foto's en gekke wetenswaardigheden. Quest Junior is een blad voor kinderen die graag hun hersens willen gebruiken.

Quest Junior digitaal lezen

Als abonnee van Quest Junior lees je alle nummers op papier én digitaal.

Quest Junior op Tijdschrift.nl

Eenmaal gedownloade edities kun je daarna inzien zonder actieve internetverbinding.

Quest Junior verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een Quest Junior abonnement. Als je vandaag hiervoor kiest, profiteer je van tot 32% korting op de losse winkelprijs.