Quest Junior abonnementen

Met een Quest Junior proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 29% korting op de winkelprijs. Ontvang elke maand de nieuwste editie van dit leuke, leerzame tijdschrift voor jongens en meisjes van 7 tot en met 12 jaar oud. Ieder nummer staat vol wetenswaardigheden over het menselijk lichaam, geschiedenis, natuur en andere zaken. En ouders steken er ook nog wat van op. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Quest Junior cadeauabonnement onderaan.


€19,99 21,25
5 nummers
6% korting

€34,99 42,50
10 nummers
18% korting

€59,99 85,00
20 nummers
29% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Quest Junior cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,00
3 nummers
 

€25,00 25,50
6 nummers
2% korting

€50,00 42,50
13 nummers
10% korting

Laatste reviews

  • Renske
Echt een leuk blad voor kinderen

Mijn zoon en dochter lezen Quest Junior elke keer helemaal door. En iedere keer weten ze me dingen te vertellen waar ik zelfs nog nooit over heb nagedacht. Heel leuk en leerzaam.

Sterke punten
  • Informatief
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Niet goedkoop
  • remco

Quest Junior beantwoordt net even andere vragen dan normaal. Heel leuk en leerzaam. Mijn zoon vindt het fantastisch om me te verrassen met nieuwe weetjes. En ik vind het heerlijk om verrast te worden.

Sterke punten
  • Afwisselend

Over Quest Junior

Quest Junior is hét tijdschrift voor nieuwsgierige jongens en meisjes van 8 tot 12 jaar. In Quest Junior gaat het over alles waar het in de gewone Quest ook over gaat: mens en lichaam, natuur, techniek, geschiedenis, psychologie. Maar dan toegesneden op kinderen. Het magazine staat vol leerzame strips, bijzondere foto's en gekke wetenswaardigheden. Quest Junior is een blad voor kinderen die graag hun hersens willen gebruiken.

Quest Junior digitaal lezen

Als abonnee van Quest Junior lees je alle edities op papier én op jouw smartphone en tablet. Om eerder gelezen edities nogmaals te lezen heb je geen internet meer nodig.

Je kunt een Quest Junior abonnement ook cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt vanzelf wanneer alle edities zijn bezorgd. Er is al een Quest Junior cadeauabonnement vanaf €15,00.

Quest Junior verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen met betrekking tot bezorging, betalingen of het stopzetten van het abonnement. Kies nu voor een Quest Junior abonnement. En profiteer van tot 6% korting op de losse verkoopprijs.