Quest Junior abonnementen

Met een Quest Junior proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 29% korting op de winkelprijs. Ontvang elke maand de nieuwste editie van dit leuke, leerzame tijdschrift voor jongens en meisjes van 7 tot en met 12 jaar oud. Ieder nummer staat vol wetenswaardigheden over het menselijk lichaam, geschiedenis, natuur en andere zaken. En ouders steken er ook nog wat van op. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Quest Junior cadeauabonnement onderaan.


€19,99 21,25
5 nummers
6% korting

€34,99 42,50
10 nummers
18% korting

€59,99 85,00
20 nummers
29% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Quest Junior cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,00
3 nummers
 

€25,00 25,50
6 nummers
2% korting

€50,00 42,50
13 nummers
10% korting

Laatste reviews

 • Renske
Echt een leuk blad voor kinderen

Mijn zoon en dochter lezen Quest Junior elke keer helemaal door. En iedere keer weten ze me dingen te vertellen waar ik zelfs nog nooit over heb nagedacht. Heel leuk en leerzaam.

Sterke punten
 • Informatief
 • Afwisselend
Zwakke punten
 • Niet goedkoop
 • remco

Quest Junior beantwoordt net even andere vragen dan normaal. Heel leuk en leerzaam. Mijn zoon vindt het fantastisch om me te verrassen met nieuwe weetjes. En ik vind het heerlijk om verrast te worden.

Sterke punten
 • Afwisselend

Over Quest Junior

Quest Junior is hét tijdschrift voor nieuwsgierige jongens en meisjes van 8 tot 12 jaar. In Quest Junior gaat het over alles waar het in de gewone Quest ook over gaat: mens en lichaam, natuur, techniek, geschiedenis, psychologie. Maar dan toegesneden op kinderen. Het magazine staat vol leerzame strips, bijzondere foto's en gekke wetenswaardigheden. Quest Junior is een blad voor kinderen die graag hun hersens willen gebruiken.

Quest Junior digitaal lezen

Met een Quest Junior abonnement lees je iedere editie digitaal in de app van Tijdschrift.nl. Met jouw abonnementsnummer (zie het adresetiket op de verpakking) activeer je eenvoudig het digitaal abonnement via tijdschrift.nl/activeer/hearst. Hierna lees je alle digitale edities eenvoudig online en op je smartphone en tablet.

Quest Junior digitaal lezen

Proefabonnement Quest Junior

Een Quest Junior proefabonnement is een uitgelezen manier om kennis te maken met dit leuke "wetenschappelijke" tijdschrift voor de jeugd. De aanbiedingen voor proefabonnementen zijn te herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Dit betekent dat de bezorging van het tijdschrift automatisch stopt na het afgesproken aantal nummers.

Quest Junior cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt ook altijd automatisch. Dus ken je jongen of meisje van 8 tot 12, die je leuk wil verrassen? Geef een abonnement Quest Junior cadeau. Na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen Quest Junior proefabonnement

 • 10x per jaar Quest Junior als eerste in huis
 • Op papier en digitaal met de app van Tijdschrift.nl
 • Korting in de webshop van Quest
 • Exclusief abonneevoordeel
 • Veel voordeliger dan los kopen
 • Bezorging stopt automatisch *

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Quest Junior Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Quest Junior. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Quest Junior klantenservice