Quest Junior abonnementen

Met een Quest Junior proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 32% korting op de winkelprijs. Ontvang elke maand de nieuwste editie van dit leuke, leerzame tijdschrift voor jongens en meisjes van 7 tot en met 12 jaar oud. Ieder nummer staat vol wetenswaardigheden over het menselijk lichaam, geschiedenis, natuur en andere zaken. En ouders steken er ook nog wat van op. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Quest Junior cadeauabonnement onderaan.


€19,99 23,75
5 nummers
16% korting

€34,99 47,50
10 nummers
26% korting

€65,00 95,00
20 nummers
32% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Quest Junior cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,00
3 nummers
 

€27,50 28,50
6 nummers
4% korting

€50,00 57,00
12 nummers
12% korting

Laatste reviews

  • Renske
Echt een leuk blad voor kinderen

Mijn zoon en dochter lezen Quest Junior elke keer helemaal door. En iedere keer weten ze me dingen te vertellen waar ik zelfs nog nooit over heb nagedacht. Heel leuk en leerzaam.

Sterke punten
  • Informatief
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Niet goedkoop
  • remco

Quest Junior beantwoordt net even andere vragen dan normaal. Heel leuk en leerzaam. Mijn zoon vindt het fantastisch om me te verrassen met nieuwe weetjes. En ik vind het heerlijk om verrast te worden.

Sterke punten
  • Afwisselend

Over Quest Junior

Quest Junior is hét tijdschrift voor nieuwsgierige jongens en meisjes van 8 tot 12 jaar. In Quest Junior gaat het over alles waar het in de gewone Quest ook over gaat: mens en lichaam, natuur, techniek, geschiedenis, psychologie. Maar dan toegesneden op kinderen. Het magazine staat vol leerzame strips, bijzondere foto's en gekke wetenswaardigheden. Quest Junior is een blad voor kinderen die graag hun hersens willen gebruiken.

Quest Junior digitaal lezen

Met een abonnement op Quest Junior ontvang je elk nummer op papier én digitaal. Eenmaal gedownloade nummers kun je daarna lezen zonder internetverbinding.

Je kunt een Quest Junior abonnement ook cadeau doen. Een cadeauabonnement eindigt automatisch wanneer alle nummers zijn ontvangen. Er is al een Quest Junior cadeauabonnement vanaf €15,00.

Quest Junior verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over bezorging, facturen of het stopzetten van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op Quest Junior. En profiteer van tot 32% korting op de winkelprijs.