Quest Puzzelmix abonnementen

Met een Quest Puzzelmix proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 14% korting op de winkelprijs. Quest Puzzelmix verzamelt de leukste puzzels voor jou. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Quest Puzzelmix cadeauabonnement onderaan.


€22,50 26,25
5 nummers
14% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Quest Puzzelmix cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,00 15,75
3 nummers
5% korting

€25,00 26,25
5 nummers
5% korting

€50,00 63,00
12 nummers
21% korting

Laatste reviews

Over Quest Puzzelmix

Met een Quest Puzzelmix abonnement verzeker je jezelf ieder kwartaal van een heerlijke verzameling uitdagende puzzels. Echte breinbrekers om je hersens mee aan te scherpen.

Behalve de bekende cryptogrammen, kruiswoordpuzzels en sudoku’s staat het puzzelblad vol met alternatieve puzzels. Van unieke beeldpuzzels tot zeeslag. En dan hebben we het nog niet over de Quest-quizzen, filippines, cryptoslangen, zeeslag en portrait codes. Met iedere 3 maanden meer dan 100 pagina’s afwisselend puzzelplezier verveel je je nooit.

Wil je iemand anders verrassen met een tijdelijk abonnement op Quest Puzzelmix? Dat is mogelijk. Cadeauabonnementen stoppen vanzelf. Er is al een Quest Puzzelmix cadeauabonnement vanaf €15,00.

Quest Puzzelmix verschijnt 4x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kortom, voldoende reden voor een Quest Puzzelmix abonnement. Als je vandaag hiervoor kiest, profiteer je van tot 14% korting op de winkelprijs.