Quest Puzzelmix abonnementen

Met een Quest Puzzelmix proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 14% korting op de winkelprijs. Quest Puzzelmix verzamelt de leukste puzzels voor jou. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Quest Puzzelmix cadeauabonnement onderaan.


€22,50 26,25
16 maanden (5 nrs.)
14% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Quest Puzzelmix cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,00 15,75
9 maanden (3 nrs.)
5% korting

€25,00 26,25
16 maanden (5 nrs.)
5% korting

€50,00 63,00
3 jaar (12 nrs.)
21% korting

Laatste reviews

Over Quest Puzzelmix

Met een Quest Puzzelmix abonnement verzeker je jezelf ieder kwartaal van een heerlijke verzameling uitdagende puzzels. Echte breinbrekers om je hersens mee aan te scherpen.

Behalve de bekende cryptogrammen, kruiswoordpuzzels en sudoku’s staat het puzzelblad vol met alternatieve puzzels. Van unieke beeldpuzzels tot zeeslag. En dan hebben we het nog niet over de Quest-quizzen, filippines, cryptoslangen, zeeslag en portrait codes. Met iedere 3 maanden meer dan 100 pagina’s afwisselend puzzelplezier verveel je je nooit.

Proefabonnement Quest Puzzelmix

Op dit moment biedt de uitgever geen Quest Puzzelmix proefabonnement. In plaats hiervan krijg je korting op een doorlopend abonnement. En een cadeauabonnement Quest Puzzelmix voor een ander stopt natuurlijk wel altijd automatisch.

Voordelen abonnement Quest Puzzelmix

  • Altijd als eerste het puzzelblad gratis thuisbezorgd
  • Korting in de webshop van Quest
  • Exclusief abonneevoordeel
  • Veel voordeliger dan in de winkel

Quest Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Quest Puzzelmix. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Quest Puzzelmix klantenservice