Quest Puzzelmix abonnementen

Met een Quest Puzzelmix proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 40% korting op de winkelprijs. Quest Puzzelmix verzamelt de leukste puzzels voor jou.


€24,99 27,50
5 nummers
10% korting

€39,99 55,00
10 nummers
28% korting

€49,99 82,50
15 nummers
40% korting

Laatste reviews

Over Quest Puzzelmix

Met een Quest Puzzelmix abonnement verzeker je jezelf ieder kwartaal van een heerlijke verzameling uitdagende puzzels. Echte breinbrekers om je hersens mee aan te scherpen.

Behalve de bekende cryptogrammen, kruiswoordpuzzels en sudoku’s staat het puzzelblad vol met alternatieve puzzels. Van unieke beeldpuzzels tot zeeslag. En dan hebben we het nog niet over de Quest-quizzen, filippines, cryptoslangen, zeeslag en portrait codes. Met iedere 3 maanden meer dan 100 pagina’s afwisselend puzzelplezier verveel je je nooit.

Quest Puzzelmix verschijnt 4x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een Quest Puzzelmix abonnement. En profiteer van tot 40% korting op de winkelprijs.