Quest abonnementen

Met een Quest proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 40% korting op de winkelprijs. Ontvang 12x per jaar de nieuwste editie van dit wetenschappelijke tijdschrift voor iedereen. Geen ander magazine maakt wetenschap zo leuk en begrijpelijk. Ieder nummer staat vol fascinerende feiten en leerzame artikelen. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Quest cadeauabonnement onderaan.


€32,99 41,93
7 maanden (7 nrs.)
22% korting

€54,99 83,86
14 maanden (14 nrs.)
34% korting

€99,99 167,72
28 maanden (28 nrs.)
40% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Quest cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€17,50 17,97
3 maanden (3 nrs.)
3% korting

€30,00
5 maanden (5 nrs.)
 

€50,00 59,90
10 maanden (10 nrs.)
17% korting

Laatste reviews

  • quest

Mijn zoon heeft een abonnement Quest als kado gevraagd, en k ben er van overtuigd dat dit ook echt een tijdschrift voor hem is.

  • vitara

Quest zat jaren bij de leesmap in. We hebben deze indertijd opgezegd maar misten toch dit blad.

  • laura

Ik heb dit abonnement cadeau gedaan, want wat is er nu leuker om extra kennis cadeau te geven. gebundeld in een leuk, mooi, interessant en leerzaam blad.

Over Quest

Quest is een nieuw magazine dat iedere maand de wereld van kennis en vermaak bij elkaar brengt. Vlot geschreven en modern vormgegeven met spraakmakende fotografie en intrigerende illustraties.

Gemaakt voor mensen die zich op een luchtige en onderhoudende manier willen verrijken met allerlei wetenswaardigheden op het gebied van geschiedenis, sport, techniek, natuur, psychologie en multimedia. Niet perse omdat het nuttig is, maar vooral omdat het leuk is.

Quest digitaal lezen

Met een Quest abonnement lees je iedere editie digitaal in de app van Tijdschrift.nl. Met jouw abonnementsnummer (zie het adresetiket op de verpakking) activeer je eenvoudig het digitaal abonnement via tijdschrift.nl/activeer/hearst. Hierna lees je alle digitale edities eenvoudig online en op je smartphone en tablet.

Quest digitaal lezen

Proefabonnement Quest

Een Quest proefabonnement is een bekeken manier om kennis te maken met dit populaire wetenschappelijk magazine. De aanbiedingen voor proefabonnementen zijn te herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Dit betekent dat de bezorging van het tijdschrift automatisch stopt na het afgesproken aantal nummers.

Quest cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt ook altijd automatisch. Dus wil je een vriend(in) verrassen? Geef een abonnement Quest cadeau. Na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen Quest proefabonnement

  • Maandelijks Quest als eerste in huis
  • Op papier en digitaal met de app van Tijdschrift.nl
  • Korting in de webshop van Quest
  • Exclusief abonneevoordeel
  • Veel voordeliger dan los kopen
  • Bezorging stopt automatisch *

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Quest Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Quest. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Quest klantenservice