Quest abonnementen

Voor iedereen die nieuwsgierig is naar de wereld om ons heen, is Quest het perfecte tijdschrift. Elke editie zit vol met interessante artikelen, boeiende interviews en prachtige foto's die je helpen om meer te leren over wetenschap, technologie, geschiedenis en natuur. Of je nu wilt weten hoe het heelal werkt, wat de nieuwste technologische ontwikkelingen zijn of fascinerende historische feiten wilt ontdekken, Quest biedt het allemaal.

Met Quest blijf je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en leer je op een leuke en toegankelijke manier meer over de wereld. Een onmisbaar tijdschrift voor iedereen die graag leert en ontdekt.


€39,99 41,93
7 nummers
5% korting

€66,00 83,86
14 nummers
22% korting

€99,99 167,72
28 nummers
14% korting

Laatste reviews

  • quest

Mijn zoon heeft een abonnement Quest als kado gevraagd, en k ben er van overtuigd dat dit ook echt een tijdschrift voor hem is.

  • vitara

Quest zat jaren bij de leesmap in. We hebben deze indertijd opgezegd maar misten toch dit blad.

  • laura

Ik heb dit abonnement cadeau gedaan, want wat is er nu leuker om extra kennis cadeau te geven. gebundeld in een leuk, mooi, interessant en leerzaam blad.

Over Quest

Quest is een nieuw magazine dat iedere maand de wereld van kennis en vermaak bij elkaar brengt. Vlot geschreven en modern vormgegeven met spraakmakende fotografie en intrigerende illustraties.

Gemaakt voor mensen die zich op een luchtige en onderhoudende manier willen verrijken met allerlei wetenswaardigheden op het gebied van geschiedenis, sport, techniek, natuur, psychologie en multimedia. Niet perse omdat het nuttig is, maar vooral omdat het leuk is.

Quest digitaal lezen

Met een abonnement op Quest ontvang je iedere editie op papier én digitaal.

Quest op Tijdschrift.nl

Om eerder gedownloade nummers nogmaals in te zien heb je geen internet meer nodig.

Quest verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kortom, voldoende reden voor een Quest abonnement. Als je nu hiervoor kiest, profiteer je van tot 22% korting op de prijs in de winkel.