Quest abonnementen

Met een Quest proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 22% korting op de winkelprijs. Ontvang 12x per jaar de nieuwste editie van dit wetenschappelijke tijdschrift voor iedereen. Geen ander magazine maakt wetenschap zo leuk en begrijpelijk. Ieder nummer staat vol fascinerende feiten en leerzame artikelen. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Quest cadeauabonnement onderaan.


€39,99 41,93
7 nummers
5% korting

€66,00 83,86
14 nummers
22% korting

€99,99 167,72
28 nummers
14% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Quest cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€20,00 17,97
3 nummers
 

€30,00 29,95
5 nummers
 

€50,00 53,91
9 nummers
8% korting

Laatste reviews

  • quest

Mijn zoon heeft een abonnement Quest als kado gevraagd, en k ben er van overtuigd dat dit ook echt een tijdschrift voor hem is.

  • vitara

Quest zat jaren bij de leesmap in. We hebben deze indertijd opgezegd maar misten toch dit blad.

  • laura

Ik heb dit abonnement cadeau gedaan, want wat is er nu leuker om extra kennis cadeau te geven. gebundeld in een leuk, mooi, interessant en leerzaam blad.

Over Quest

Quest is een nieuw magazine dat iedere maand de wereld van kennis en vermaak bij elkaar brengt. Vlot geschreven en modern vormgegeven met spraakmakende fotografie en intrigerende illustraties.

Gemaakt voor mensen die zich op een luchtige en onderhoudende manier willen verrijken met allerlei wetenswaardigheden op het gebied van geschiedenis, sport, techniek, natuur, psychologie en multimedia. Niet perse omdat het nuttig is, maar vooral omdat het leuk is.

Quest digitaal lezen

Met een abonnement op Quest ontvang je iedere editie op papier én digitaal. In de app gelezen nummers blijven daarna zonder actieve internetverbinding in te zien.

Het is ook mogelijk om Quest cadeau te geven. Cadeauabonnementen stoppen vanzelf. Er is al een Quest cadeauabonnement vanaf €20,00.

Quest verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over bezorging, facturen of het stopzetten van het abonnement. Kies nu voor een Quest abonnement. En profiteer van tot 22% korting op de losse verkoopprijs.