Quote abonnementen

Met een Quote proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 54% korting op de winkelprijs. Het magazine dat als geen ander zakenblad eigenwijze journalistiek combineert met lifestyle voor de 'rich and famous'. Wil je alles weten over de hoogte- en dieptepunten van ondernemers en managers? Dan is dit tijdschrift voor jou. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Quote cadeauabonnement onderaan.


€69,99 87,50
7 nummers
20% korting

€99,99 175,00
14 nummers
43% korting

€159,99 350,00
28 nummers
54% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Quote cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€30,00 37,50
3 nummers
20% korting

€50,00 75,00
6 nummers
33% korting

€75,00 125,00
10 nummers
40% korting

Laatste reviews

  • Frank

Lekker kritisch.

  • Kees

De Glossy voor mannen. Lekker ontspannen met aan roddel grenzende verhalen. En dan weer een heel strak artikel over een serieus onderwerp. Het heeft iets van de Playboy maar ik weet niet wat.

  • Steven

Soms gaat Quote over de schreef. Maar ze zijn ook niet te beroerd om hun excuses aan te bieden (helaas soms nog wel met een laatste woord). En soms durven ze ook dingen te zeggen die iedereen denkt maar gezegd moeten worden.

Over Quote

Quote magazine houdt je op de hoogte van de stand van zaken in het bedrijfsleven. Economische journalistiek wordt op unieke wijze gecombineerd met service en lifestyle. Succesvolle ondernemers en managers vertellen in exclusieve interviews hun verhaal. En, als ze dat niet willen, de onderzoeksjournalistiek van Quote brengt de onderste steen boven. Tot slot brengt Quote ieder jaar de lijst der superrijken van Nederland uit: de Quote 500.

Nieuwsgierig naar de échte stand van zaken in het Nederlandse zakenwereld? Neem dan nu een abonnement en ontvang het spraakmakende Quote magazine iedere maand bij u in de bus.

Quote digitaal lezen

Abonnees van Quote ontvangen alle nummers op papier en digitaal. In de app bekeken nummers zijn daarna zonder actieve internetverbinding in te zien.

Je kunt een Quote abonnement ook cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt vanzelf wanneer alle nummers zijn ontvangen. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een Quote cadeauabonnement vanaf €30,00.

Quote verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op Quote. En profiteer van tot 54% korting op de winkelprijs.