Quote abonnementen

Met een Quote proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 36% korting op de winkelprijs. Het magazine dat als geen ander zakenblad eigenwijze journalistiek combineert met lifestyle voor de 'rich and famous'. Wil je alles weten over de hoogte- en dieptepunten van ondernemers en managers? Dan is dit tijdschrift voor jou. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Quote cadeauabonnement onderaan.


€59,99 69,93
7 maanden (7 nrs.)
14% korting

€99,99 139,86
14 maanden (14 nrs.)
29% korting

€134,99 209,79
21 maanden (21 nrs.)
36% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Quote cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€25,00 29,97
3 maanden (3 nrs.)
17% korting

€50,00 59,94
6 maanden (6 nrs.)
17% korting

€75,00 89,91
9 maanden (9 nrs.)
17% korting

Laatste reviews

  • Frank

Lekker kritisch.

  • Kees

De Glossy voor mannen. Lekker ontspannen met aan roddel grenzende verhalen. En dan weer een heel strak artikel over een serieus onderwerp. Het heeft iets van de Playboy maar ik weet niet wat.

  • Steven

Soms gaat Quote over de schreef. Maar ze zijn ook niet te beroerd om hun excuses aan te bieden (helaas soms nog wel met een laatste woord). En soms durven ze ook dingen te zeggen die iedereen denkt maar gezegd moeten worden.

Over Quote

Quote magazine houdt je op de hoogte van de stand van zaken in het bedrijfsleven. Economische journalistiek wordt op unieke wijze gecombineerd met service en lifestyle. Succesvolle ondernemers en managers vertellen in exclusieve interviews hun verhaal. En, als ze dat niet willen, de onderzoeksjournalistiek van Quote brengt de onderste steen boven. Tot slot brengt Quote ieder jaar de lijst der superrijken van Nederland uit: de Quote 500.

Nieuwsgierig naar de échte stand van zaken in het Nederlandse zakenwereld? Neem dan nu een abonnement en ontvang het spraakmakende Quote magazine iedere maand bij u in de bus.

Quote digitaal lezen

Met een Quote abonnement lees je iedere editie ook digitaal in de app van Tijdschrift.nl. Met jouw abonnementsnummer (zie het adresetiket op de verpakking) activeer je eenvoudig het digitaal abonnement via tijdschrift.nl/activeer/hearst. Hierna lees je alle digitale edities eenvoudig online en op je smartphone en tablet.

Quote digitaal lezen

Proefabonnement Quote

Een Quote proefabonnement is een uitgelezen manier om kennis te maken met dit eigenzinnige zakenblad. De aanbiedingen voor proefabonnementen zijn te herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Dit betekent dat de bezorging automatisch stopt na het afgesproken aantal nummers. Opzeggen is dus niet nodig.

Quote cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt ook altijd automatisch. Dus heb je een vriend of zakenrelatie die binnenkort iets te vieren heeft? Geef een Quote abonnement cadeau. Na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen Quote proefabonnement

  • 12x per jaar Quote als eerste in huis
  • Op papier en digitaal met de app van Tijdschrift.nl
  • Exclusieve korting voor abonnees
  • Bezorging stopt automatisch *

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.


Quote Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Quote. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Quote klantenservice