Salaris Rendement Prof+ abonnementen

Met een Salaris Rendement Prof+ proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 87 % korting op de winkelprijs.

Hét vakblad voor verantwoordelijken voor loon- en personeelsadministratie.


€15,00 116,74
3 maanden
87% korting

Laatste reviews

Over Salaris Rendement Prof+

Salaris Rendement is het gloednieuwe vakblad voor verantwoordelijken voor de loon- en personeelsadministratie met als insteek hoe je de salarisprofessional een bijdrage kan leveren aan een beter rendement van de organisatie en de communicatie richting personeel van de organisatie verbeteren. Anders dan andere vakbladen voor salarisadministrateurs.

In Salaris Rendement tref je alleen het relevante nieuws op jouw vakgebied, aangevuld met praktische goed onderbouwde artikelen en handige tips en adviezen. Tevens kun je jouw vragen op het gebied van salarisadministratie voorleggen aan een uitgebreid netwerk van experts via www.desalarisadviseur.nl.

Rendement Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Salaris Rendement Prof+. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Salaris Rendement Prof+ klantenservice