Salaris Rendement Prof+ abonnementen

Met een Salaris Rendement Prof+ proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 87 % korting op de winkelprijs.

Hét vakblad voor verantwoordelijken voor loon- en personeelsadministratie.


€15,00 116,74
3 maanden
87% korting

Laatste reviews

Over Salaris Rendement Prof+

Salaris Rendement is het gloednieuwe vakblad voor verantwoordelijken voor de loon- en personeelsadministratie met als insteek hoe je de salarisprofessional een bijdrage kan leveren aan een beter rendement van de organisatie en de communicatie richting personeel van de organisatie verbeteren. Anders dan andere vakbladen voor salarisadministrateurs.

In Salaris Rendement tref je alleen het relevante nieuws op jouw vakgebied, aangevuld met praktische goed onderbouwde artikelen en handige tips en adviezen. Tevens kun je jouw vragen op het gebied van salarisadministratie voorleggen aan een uitgebreid netwerk van experts via www.desalarisadviseur.nl.

Met een abonnement op Salaris Rendement Prof+ ontvang je ieder nummer op papier én digitaal. Eenmaal gedownloade edities kun je daarna lezen zonder internetverbinding.

Salaris Rendement Prof+ verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op Salaris Rendement Prof+. En profiteer van tot 87% korting op de losse verkoopprijs.