Scandinavian Living abonnementen

Met een Scandinavian Living proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 38% korting op de winkelprijs. Het woonmagazine voor iedereen, die houdt van Zweeds design en een Scandinavische levensstijl. Ieder nummer van dit prachtige en unieke tijdschrift staat vol inspiratie, praktische tips en de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en design. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Scandinavian Living cadeauabonnement onderaan.


€14,95 23,90
6 maanden (3 nrs.) Stopt automatisch
38% korting

€34,95 47,70
1 jaar (6 nrs.)
27% korting

€69,95 95,40
2 jaar (12 nrs.)
27% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Scandinavian Living cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€14,95 23,90
6 maanden (3 nrs.)
38% korting

€34,95 47,70
1 jaar (6 nrs.)
27% korting

€69,95 95,40
2 jaar (12 nrs.)
27% korting

Laatste reviews

  • Jean
Mooi. Gebruikt voor onze vakantiewoning.

Een mooi tijdschrift waaruit we veel ideeen hebben gehaald voor onze vakantiewoning. Mooi licht, functioneel en toch gezellig.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Virginia
Mooi tijdschrift

maar aan 6 nummers heb ik voorlopig wel weer genoeg. Ze liggen op een stapel onder de tafel en ik blader er zo nu en dan doorheen voor wat inspiratie. We hebben er een aantal ideeen uitgehaald voor ons eigen huis (ook om dingen weg te doen) en we wonen nu nog fijner.

Sterke punten
  • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
  • Weinig verrassend

Over Scandinavian Living

Met een abonnement Scandinavian Living blijf je altijd op de hoogte van laatste trends op het gebied van Scandinavisch design, architectuur, interieur en lifestyle. In het magazine vind je alles terug Scandinavië waar bekend voor is: tijdloos design, kwaliteit, eenvoud en duurzaamheid.

Neem samen met de redacteuren een kijkje in de mooiste Scandinavische huizen. Bezoek de fijnste Scandinavische hotspots. Lees interviews met en reportages over ontwerpers. Raak geïnspireerd door eenvoudige DIY-projecten voor je eigen huis. En probeer heerlijke recepten uit de Scandinavische keuken.

Kortom, als je van Scandinavië en de Scandinavische levensstijl houdt, dan wordt Scandinavian Living voor jou gemaakt.

Proefabonnement Scandinavian Living

Wil je het tijdschrift eerst vrijblijvend proberen? Kies dan voor Scandinavian Living proefabonnement, herkenbaar aan de vermelding 'stopt automatisch' bij de aanbieding. Na het afgesproken aantal nummers stopt de bezorging automatisch.

Scandinavian Living is ook een mooi cadeau om te geven. Net als bij een proefabonnement stopt de bezorging bij een Scandinavian Living cadeauabonnement vanzelf.

Scandinavian Living cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch. Dus ken je een iemand met een voorliefde voor Zweeds design en bijpassende levensstijl? Geef een abonnement Scandinavian Living cadeau. Na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen abonnement Scandinavian Living

  • 6x per jaar Scandinavian Living thuisbezorgd
  • Exclusief abonneevoordeel
  • Voordeliger in de winkel

(inkijkexemplaar)

Scandinavian Living Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Scandinavian Living. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Scandinavian Living klantenservice