Scandinavian Living abonnementen

Met een Scandinavian Living proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 38% korting op de winkelprijs. Het woonmagazine voor iedereen, die houdt van Zweeds design en een Scandinavische levensstijl. Ieder nummer van dit prachtige en unieke tijdschrift staat vol inspiratie, praktische tips en de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en design. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Scandinavian Living cadeauabonnement onderaan.


€18,95 23,97
3 nummers
21% korting

€26,95 39,95
5 nummers
33% korting

€49,95 79,90
10 nummers
38% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Scandinavian Living cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€18,95 23,97
3 nummers
21% korting

€26,95 39,95
5 nummers
33% korting

€49,95 79,90
10 nummers
38% korting

Laatste reviews

  • Jean
Mooi. Gebruikt voor onze vakantiewoning.

Een mooi tijdschrift waaruit we veel ideeen hebben gehaald voor onze vakantiewoning. Mooi licht, functioneel en toch gezellig.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Virginia
Mooi tijdschrift

maar aan 6 nummers heb ik voorlopig wel weer genoeg. Ze liggen op een stapel onder de tafel en ik blader er zo nu en dan doorheen voor wat inspiratie. We hebben er een aantal ideeen uitgehaald voor ons eigen huis (ook om dingen weg te doen) en we wonen nu nog fijner.

Sterke punten
  • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
  • Weinig verrassend

Over Scandinavian Living

Met een abonnement Scandinavian Living blijf je altijd op de hoogte van laatste trends op het gebied van Scandinavisch design, architectuur, interieur en lifestyle. In het magazine vind je alles terug Scandinavië waar bekend voor is: tijdloos design, kwaliteit, eenvoud en duurzaamheid.

Neem samen met de redacteuren een kijkje in de mooiste Scandinavische huizen. Bezoek de fijnste Scandinavische hotspots. Lees interviews met en reportages over ontwerpers. Raak geïnspireerd door eenvoudige DIY-projecten voor je eigen huis. En probeer heerlijke recepten uit de Scandinavische keuken.

Kortom, als je van Scandinavië en de Scandinavische levensstijl houdt, dan wordt Scandinavian Living voor jou gemaakt.

Heb je een abonnement op Scandinavian Living? En heb je een tablet of smartphone? Dan kun je Scandinavian Living ook digitaal lezen. Scandinavian Living heeft een eigen app waarin je de digitale nummers kunt lezen. Download de app vanuit de App Store van Apple of Google Play van Android. Registreer jouw abonnement in de app. En lees het nieuwste nummer in de app. Om eerder gedownloade nummers nogmaals in te zien heb je geen internet meer nodig.

Scandinavian Living proefabonnementen

Met een Scandinavian Living proefabonnement maak je voordelig en vrijblijvend kennis met dit heerlijke magazine. Na het afgesproken aantal edities stopt het abonnement automatisch. Je zit nergens aan vast. Je herkent proefabonnementen aan de toevoeging "stopt automatisch" bij de aanbieding. Opzeggen is dus niet nodig. Als je vandaag voor een proefabonnement kiest, geniet je van 38% korting. Een Scandinavian Living proefabonnement is er al voor €18,95.

Het is ook mogelijk om Scandinavian Living cadeau te geven. Een cadeauabonnement stopt automatisch wanneer alle edities zijn ontvangen. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een Scandinavian Living cadeauabonnement vanaf €18,95.

Scandinavian Living verschijnt 10x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen met betrekking tot bezorging, betalingen of het beëindigen van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een Scandinavian Living abonnement. Als je vandaag hiervoor kiest, profiteer je van tot 38% korting op de prijs in de winkel.