Scandinavian Living abonnementen

Voor iedereen die houdt van de rustige en functionele stijl van Scandinavisch design, is Scandinavian Living het perfecte tijdschrift. Elke editie zit vol met prachtige foto's, inspirerende verhalen en praktische tips om je huis om te toveren tot een Scandinavisch paradijs. Of je nu op zoek bent naar minimalistische meubels of knusse accessoires, Scandinavian Living heeft het allemaal.

Met Scandinavian Living ontdek je de geheimen van hygge en lagom, en leer je hoe je een serene en stijlvolle leefomgeving kunt creëren. Een must-have voor iedereen die de schoonheid van Scandinavisch wonen wil ervaren.


€18,95 23,97
3 nummers
21% korting

€26,95 39,95
5 nummers
33% korting

€49,95 79,90
10 nummers
38% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Scandinavian Living cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€18,95 23,97
3 nummers
21% korting

€26,95 39,95
5 nummers
33% korting

€49,95 79,90
10 nummers
38% korting

Laatste reviews

  • Jean
Mooi. Gebruikt voor onze vakantiewoning.

Een mooi tijdschrift waaruit we veel ideeen hebben gehaald voor onze vakantiewoning. Mooi licht, functioneel en toch gezellig.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Virginia
Mooi tijdschrift

maar aan 6 nummers heb ik voorlopig wel weer genoeg. Ze liggen op een stapel onder de tafel en ik blader er zo nu en dan doorheen voor wat inspiratie. We hebben er een aantal ideeen uitgehaald voor ons eigen huis (ook om dingen weg te doen) en we wonen nu nog fijner.

Sterke punten
  • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
  • Weinig verrassend

Over Scandinavian Living

Met een abonnement Scandinavian Living blijf je altijd op de hoogte van laatste trends op het gebied van Scandinavisch design, architectuur, interieur en lifestyle. In het magazine vind je alles terug Scandinavië waar bekend voor is: tijdloos design, kwaliteit, eenvoud en duurzaamheid.

Neem samen met de redacteuren een kijkje in de mooiste Scandinavische huizen. Bezoek de fijnste Scandinavische hotspots. Lees interviews met en reportages over ontwerpers. Raak geïnspireerd door eenvoudige DIY-projecten voor je eigen huis. En probeer heerlijke recepten uit de Scandinavische keuken.

Kortom, als je van Scandinavië en de Scandinavische levensstijl houdt, dan wordt Scandinavian Living voor jou gemaakt.

Met een abonnement op Scandinavian Living ontvang je elke editie op papier én digitaal. Scandinavian Living heeft een eigen app. Hierin kun je de digitale edities inzien. Installeer de app vanuit de App Store van Apple of Google Play van Android. Meld je eenmalig aan in de app. En lees waar en wanneer je maar wil in de app. Om eerder gedownloade edities nogmaals te lezen heb je niet opnieuw een internetverbinding nodig.

Wil je iemand anders verrassen met een abonnement op Scandinavian Living? Dat is mogelijk. Cadeauabonnementen stoppen automatisch. Er is al een Scandinavian Living cadeauabonnement vanaf €18,95. Klik hier om Scandinavian Living cadeau te geven.

Scandinavian Living verschijnt 10x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot bezorging, facturen of het beëindigen van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op Scandinavian Living. En profiteer van tot 38% korting op de losse verkoopprijs.