Scandinavian Living abonnementen

Met een Scandinavian Living proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 38% korting op de winkelprijs. Het woonmagazine voor iedereen, die houdt van Zweeds design en een Scandinavische levensstijl. Ieder nummer van dit prachtige en unieke tijdschrift staat vol inspiratie, praktische tips en de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en design. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Scandinavian Living cadeauabonnement onderaan.


€18,95 23,90
3 nummers Stopt automatisch
38% korting

€34,95 47,70
6 nummers
27% korting

€69,95 95,40
12 nummers
27% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Scandinavian Living cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€18,95 23,90
3 nummers
38% korting

€34,95 47,70
6 nummers
27% korting

€69,95 95,40
12 nummers
27% korting

Laatste reviews

  • Jean
Mooi. Gebruikt voor onze vakantiewoning.

Een mooi tijdschrift waaruit we veel ideeen hebben gehaald voor onze vakantiewoning. Mooi licht, functioneel en toch gezellig.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Virginia
Mooi tijdschrift

maar aan 6 nummers heb ik voorlopig wel weer genoeg. Ze liggen op een stapel onder de tafel en ik blader er zo nu en dan doorheen voor wat inspiratie. We hebben er een aantal ideeen uitgehaald voor ons eigen huis (ook om dingen weg te doen) en we wonen nu nog fijner.

Sterke punten
  • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
  • Weinig verrassend

Over Scandinavian Living

Met een abonnement Scandinavian Living blijf je altijd op de hoogte van laatste trends op het gebied van Scandinavisch design, architectuur, interieur en lifestyle. In het magazine vind je alles terug Scandinavië waar bekend voor is: tijdloos design, kwaliteit, eenvoud en duurzaamheid.

Neem samen met de redacteuren een kijkje in de mooiste Scandinavische huizen. Bezoek de fijnste Scandinavische hotspots. Lees interviews met en reportages over ontwerpers. Raak geïnspireerd door eenvoudige DIY-projecten voor je eigen huis. En probeer heerlijke recepten uit de Scandinavische keuken.

Kortom, als je van Scandinavië en de Scandinavische levensstijl houdt, dan wordt Scandinavian Living voor jou gemaakt.

Heb je een abonnement op Scandinavian Living? En heb je een tablet of smartphone? Dan kun je Scandinavian Living ook digitaal lezen. Scandinavian Living heeft een eigen app waarin je de digitale editie leest. Installeer de app voor iOS of Android. Koppel jouw abonnement in de app. En je hebt 24/7 online toegang tot alle nummers in de app. Om eerder gelezen edities nogmaals te lezen heb je niet opnieuw een internetverbinding nodig.

Scandinavian Living proefabonnementen

Met een proefabonnement op Scandinavian Living maak je voordelig kennis met dit unieke magazine. Na het afgesproken aantal edities stopt de bezorging automatisch. Je zit nergens aan vast. Je herkent proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. Je hoeft niet op te zeggen. Als je vandaag voor een proefabonnement kiest, profiteer je van 38% korting. Een Scandinavian Living proefabonnement is er al voor €18,95.

Je kunt een abonnement op Scandinavian Living ook cadeau doen. Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch. En er is al een Scandinavian Living cadeauabonnement vanaf €18,95.

Scandinavian Living verschijnt 10x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen over bezorging, betalingen of het beëindigen van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een Scandinavian Living abonnement. Als je vandaag hiervoor kiest, bent u 38% goedkoper uit dan als u de nummers los koopt in de winkel.