Scandinavian Living abonnementen

Met een Scandinavian Living proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 38% korting op de winkelprijs. Het woonmagazine voor iedereen, die houdt van Zweeds design en een Scandinavische levensstijl. Ieder nummer van dit prachtige en unieke tijdschrift staat vol inspiratie, praktische tips en de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en design. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Scandinavian Living cadeauabonnement onderaan.


€18,95 23,97
3 nummers
21% korting

€26,95 39,95
5 nummers
33% korting

€49,95 79,90
10 nummers
38% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Scandinavian Living cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€18,95 23,97
3 nummers
21% korting

€26,95 39,95
5 nummers
33% korting

€49,95 79,90
10 nummers
38% korting

Laatste reviews

  • Jean
Mooi. Gebruikt voor onze vakantiewoning.

Een mooi tijdschrift waaruit we veel ideeen hebben gehaald voor onze vakantiewoning. Mooi licht, functioneel en toch gezellig.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Virginia
Mooi tijdschrift

maar aan 6 nummers heb ik voorlopig wel weer genoeg. Ze liggen op een stapel onder de tafel en ik blader er zo nu en dan doorheen voor wat inspiratie. We hebben er een aantal ideeen uitgehaald voor ons eigen huis (ook om dingen weg te doen) en we wonen nu nog fijner.

Sterke punten
  • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
  • Weinig verrassend

Over Scandinavian Living

Met een abonnement Scandinavian Living blijf je altijd op de hoogte van laatste trends op het gebied van Scandinavisch design, architectuur, interieur en lifestyle. In het magazine vind je alles terug Scandinavië waar bekend voor is: tijdloos design, kwaliteit, eenvoud en duurzaamheid.

Neem samen met de redacteuren een kijkje in de mooiste Scandinavische huizen. Bezoek de fijnste Scandinavische hotspots. Lees interviews met en reportages over ontwerpers. Raak geïnspireerd door eenvoudige DIY-projecten voor je eigen huis. En probeer heerlijke recepten uit de Scandinavische keuken.

Kortom, als je van Scandinavië en de Scandinavische levensstijl houdt, dan wordt Scandinavian Living voor jou gemaakt.

Abonnees van Scandinavian Living ontvangen alle edities op papier en digitaal. Scandinavian Living heeft hiervoor een eigen app. In deze app leest je de digitale edities. Er zijn apps voor iOS in de App Store van Apple en voor Android bij Google Play van Android. Download deze op jouw mobiel apparaat. Meld je eenmalig aan in de app. En lees alle nummers in de app. In de app gelezen edities zijn daarna zonder actieve internetverbinding in te zien.

Ken je iemand die Scandinavian Living met veel plezier zal lezen? Geef een abonnement op Scandinavian Living cadeau. Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een Scandinavian Living cadeauabonnement vanaf €14,95.

Scandinavian Living verschijnt 10x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op Scandinavian Living. En profiteer van tot 38% korting op de losse verkoopprijs.