Stijlvol Wonen abonnementen

Met een Stijlvol Wonen proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 57% korting op de winkelprijs. Dit populaire woontijdschrift onthult de geheimen van een mooi en tijdloos interieur; een inrichting waarin je je ontspannen en gelukkig voelt. Met inspirerende kijkjes in de woningen van anderen en praktische tips van stylisten.


€13,50 31,50
3 nummers Stopt automatisch
57% korting

€5,95 11,00per nummer
1 jaar + 2 gratis tickets voor dierentuin naar keuze
tijdelijk
46% korting

Laatste reviews

Over Stijlvol Wonen

Ben jij op zoek naar een warm en tijdloos interieur? Probeer dan Stijlvol Wonen. Ieder nummer van dit dikke woonmagazine staat vol met inspiratie voor een heerlijk (t)huis.

De redactie zorgt er voor dat iedere editie weer een genot is om op te pakken en door te bladeren. En de woonstylisten brengen je inspirerende moodboards, praktisch woontips en zelfs de adresjes waar je mooiste spullen kunt kopen met ieder budget.

Stijlvol Wonen digitaal lezen

Abonnees van Stijlvol Wonen ontvangen alle edities op papier en digitaal. Eenmaal gedownloade edities kun je daarna inzien zonder actieve internetverbinding.

Stijlvol Wonen proefabonnementen

Met een Stijlvol Wonen proefabonnement maak je vrijblijvend kennis met dit heerlijke tijdschrift. Na het afgesproken aantal nummers stopt de bezorging automatisch. Je zit dus nergens aan vast. Je herkent proefabonnementen door de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. Opzeggen is niet nodig. Als je vandaag voor een proefabonnement kiest, profiteer je van 11% korting. Er is al een Stijlvol Wonen proefabonnement voor €20,00.

Stijlvol Wonen verschijnt 9x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over bezorging, facturen of het beëindigen van het abonnement. Kies nu voor een Stijlvol Wonen abonnement. En profiteer van tot 41% korting op de winkelprijs.