Stijlvol Wonen abonnementen

Met een Stijlvol Wonen proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 15% korting op de winkelprijs. Dit populaire woontijdschrift onthult de geheimen van een mooi en tijdloos interieur; een inrichting waarin je je ontspannen en gelukkig voelt. Met inspirerende kijkjes in de woningen van anderen en praktische tips van stylisten.


€11,99
4 maanden (3 nrs.) onze keuze Stopt automatisch
15% korting

Laatste reviews

Over Stijlvol Wonen

Ben jij op zoek naar een warm en tijdloos interieur? Probeer dan Stijlvol Wonen. Ieder nummer van dit dikke woonmagazine staat vol met inspiratie voor een heerlijk (t)huis.

De redactie zorgt er voor dat iedere editie weer een genot is om op te pakken en door te bladeren. En de woonstylisten brengen je inspirerende moodboards, praktisch woontips en zelfs de adresjes waar je mooiste spullen kunt kopen met ieder budget.

Stijlvol Wonen digitaal lezen

Met een Stijlvol Wonen abonnement lees je iedere editie digitaal in de app van Tijdschrift.nl. Met jouw abonnementsnummer (zie het adresetiket op de verpakking) activeer je eenvoudig het digitaal abonnement via tijdschrift.nl/activeer. Hierna lees je alle digitale edities eenvoudig online en op je smartphone en tablet.

Stijlvol Wonen digitaal lezen

Proefabonnement Stijlvol Wonen

Een Stijlvol Wonen proefabonnement is een uitgelezen manier om kennis te maken met dit woontijdschrift. De aanbiedingen voor proefabonnementen zijn te herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Dit betekent dat de bezorging automatisch stopt na het afgesproken aantal nummers. Opzeggen is dus niet nodig.

Stijlvol Wonen cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt ook altijd automatisch. Dus ken je een vriend(in) die ook houdt van een tijdloze woonstijl? Geef een abonnement Stijlvol Wonen (en meer woongeluk) cadeau. Na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen Stijlvol Wonen proefabonnement

  • 8x per jaar Stijlvol Wonen als eerste in huis
  • Op papier en digitaal met de app van Tijdschrift.nl
  • Exclusieve korting voor abonnees
  • Bezorging stopt automatisch *

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Stijlvol Wonen Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Stijlvol Wonen. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Stijlvol Wonen klantenservice