Stijlvol Wonen abonnementen

Met een Stijlvol Wonen proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 47% korting op de winkelprijs. Dit populaire woontijdschrift onthult de geheimen van een mooi en tijdloos interieur; een inrichting waarin je je ontspannen en gelukkig voelt. Met inspirerende kijkjes in de woningen van anderen en praktische tips van stylisten.


€11,99 22,50
3 nummers onze keuze Stopt automatisch
47% korting

Laatste reviews

Over Stijlvol Wonen

Ben jij op zoek naar een warm en tijdloos interieur? Probeer dan Stijlvol Wonen. Ieder nummer van dit dikke woonmagazine staat vol met inspiratie voor een heerlijk (t)huis.

De redactie zorgt er voor dat iedere editie weer een genot is om op te pakken en door te bladeren. En de woonstylisten brengen je inspirerende moodboards, praktisch woontips en zelfs de adresjes waar je mooiste spullen kunt kopen met ieder budget.

Stijlvol Wonen digitaal lezen

Met een abonnement op Stijlvol Wonen ontvang je elk nummer op papier én digitaal. Eenmaal gedownloade edities kun je daarna inzien zonder internetverbinding.

Stijlvol Wonen proefabonnementen

Wil je Stijlvol Wonen proberen? Kies voor een vrijblijvend en voordelig proefabonnement. Wanneer het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging vanzelf. Proefabonnementen kun je herkennen aan de toevoeging "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet noodzakelijk. Daarnaast profiteer je tijdelijk van 47% korting op de winkelprijs. Een Stijlvol Wonen proefabonnement is er al voor €11,99.

Stijlvol Wonen verschijnt 8x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen met betrekking tot bezorging, betalingen of het beëindigen van het abonnement. Kortom, voldoende reden voor een Stijlvol Wonen abonnement. Als je nu hiervoor kiest, bent u 47% voordeliger uit dan in de winkel.