Stijlvol Wonen abonnementen

Met een Stijlvol Wonen proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 71% korting op de winkelprijs. Dit populaire woontijdschrift onthult de geheimen van een mooi en tijdloos interieur; een inrichting waarin je je ontspannen en gelukkig voelt. Met inspirerende kijkjes in de woningen van anderen en praktische tips van stylisten.


€9,00 31,50
3 nummers Stopt automatisch
71% korting

€6,00 9,40per nummer
1 jaar
36% korting

€5,51 9,40per nummer
2 jaar
41% korting

€4,95 9,40per nummer
3 jaar
47% korting

Laatste reviews

Over Stijlvol Wonen

Ben jij op zoek naar een warm en tijdloos interieur? Probeer dan Stijlvol Wonen. Ieder nummer van dit dikke woonmagazine staat vol met inspiratie voor een heerlijk (t)huis.

De redactie zorgt er voor dat iedere editie weer een genot is om op te pakken en door te bladeren. En de woonstylisten brengen je inspirerende moodboards, praktisch woontips en zelfs de adresjes waar je mooiste spullen kunt kopen met ieder budget.

Stijlvol Wonen digitaal lezen

Als abonnee van Stijlvol Wonen lees je alle edities op papier én online. Om eerder gedownloade edities nogmaals te openen heb je geen internet meer nodig.

Stijlvol Wonen proefabonnementen

Wil je Stijlvol Wonen eerst zelf ervaren? Kies voor een vrijblijvend en voordelig proefabonnement. Na het afgesproken aantal edities stopt de bezorging automatisch. Je zit dus nergens aan vast. Je herkent proefabonnementen aan het kenmerk "stopt automatisch" bij de aanbieding. Je hoeft niet op te zeggen. Daarnaast profiteer je nu van 71% korting. Een Stijlvol Wonen proefabonnement is er al voor €9,00.

Stijlvol Wonen verschijnt 9x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over bezorging, facturen of het beëindigen van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op Stijlvol Wonen. En profiteer van tot 71% korting op de winkelprijs.