Stijlvol Wonen abonnementen

Met een Stijlvol Wonen proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 47% korting op de winkelprijs. Dit populaire woontijdschrift onthult de geheimen van een mooi en tijdloos interieur; een inrichting waarin je je ontspannen en gelukkig voelt. Met inspirerende kijkjes in de woningen van anderen en praktische tips van stylisten.


€11,99 22,50
3 nummers onze keuze Stopt automatisch
47% korting

Laatste reviews

Over Stijlvol Wonen

Ben jij op zoek naar een warm en tijdloos interieur? Probeer dan Stijlvol Wonen. Ieder nummer van dit dikke woonmagazine staat vol met inspiratie voor een heerlijk (t)huis.

De redactie zorgt er voor dat iedere editie weer een genot is om op te pakken en door te bladeren. En de woonstylisten brengen je inspirerende moodboards, praktisch woontips en zelfs de adresjes waar je mooiste spullen kunt kopen met ieder budget.

Stijlvol Wonen digitaal lezen

Ben je abonnee van Stijlvol Wonen? En heb je een tablet of smartphone? Dan kun je Stijlvol Wonen ook digitaal lezen. Om eerder gedownloade nummers nogmaals te openen heb je geen internet meer nodig.

Stijlvol Wonen proefabonnementen

Wil je Stijlvol Wonen proberen? Kies voor een voordelig proefabonnement. Wanneer het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt het abonnement vanzelf. Proefabonnementen herken je aan de vermelding "stopt automatisch". Je hoeft dus niet op te zeggen. Daarnaast profiteer je nu van 47% korting. Er is al een Stijlvol Wonen proefabonnement voor €11,99.

Stijlvol Wonen verschijnt 8x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een Stijlvol Wonen abonnement. Als je nu hiervoor kiest, bent u 47% voordeliger uit dan in de winkel.