Stoer abonnementen

Voor alle avontuurlijke jongens is Stoer het perfecte tijdschrift. Elke editie zit vol met spannende verhalen, coole strips en leuke doe-het-zelf projecten. Of je nu wilt lezen over wilde dieren, spannende wetenschap of gave technologie, Stoer biedt je alles wat je nodig hebt voor urenlang plezier en avontuur.

Met Stoer kun je genieten van coole weetjes en creatieve ideeën die je inspireren om nieuwe dingen te ontdekken en uit te proberen. Een must-have voor elke jongen die houdt van avontuur en actie.


€3,96 4,95per maand
1 jaar
20% korting

Laatste reviews

  • Peter H

Goed.

  • Jelle

Ik heb Stoer aan mijn zoon gegeven omdat hij van gamen houdt. En omdat hij alles leuk vind wat erin staat. En hij is dislecties en vind dit wel leuk om te lezen

  • J

Stoer is leuk voor mijn kinderen.

  • Ilse B

Mijn kind vind dit blad echt heel erg leuk. Ik weet dat ik hem daar blij mee maak. :)

  • Anna

Mijn neefje van 11 vindt het een ongelooflijk leuk, interessant en STOER tijdschrift.

  • Linda

Krash (of Kr@sh of hoe je het ook schrijft) is een (afgezien van de naam) een leuk tijdschrift. Mijn zoon is normaal niet uit de modder of vanachter de tablet te krijgen, maar voor Krash neemt hij zowaar de tijd (voor zijn doen).

  • nog een opa

Die dit tijdschrift aan zijn zoon heeft gegeven. Vroeger wilde ik niet dat mijn kinderen strips lazen. Nu vind ik het als opa prima. Het is in ieder geval beter dan achter de iPad. En onze kleinzoon vindt Stoer echt leuk.

  • van Oostrum

Mijn vrouw en ik hebben op aanraden van onze dochter Stoer aan onze kleinzoon gegeven. En hij vindt het eerste nummer in ieder geval fantastisch. Hij vindt sowieso leuk dat HIJ nu ook post krijgt.

  • j01

Ik heb voor krash magazine gekozen door de spelletjes en de informatie

Over Stoer

Heb je een (klein)zoon van 7 tot 12 jaar? Geef hem dan een abonnement op Stoer magazine! Dit is hét tijdschrift voor deze leeftijdsgroep. Met maandelijks het laatste nieuws over games, films en gadgets. Als het cool is, staat het in Stoer magazine.

Stoer verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen met betrekking tot bezorging, betalingen of het stopzetten van het abonnement. Kies nu voor een Stoer abonnement. En profiteer van tot 20% korting op de losse verkoopprijs.