Tina abonnementen

Met een Tina proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 53% korting op de winkelprijs. Het leukste meidenblad staat iedere week vol stripverhalen, interviews met 'social media' sterren, posters en praktische mode- en beautytips. Kortom, alles wat jouw (klein)dochter bezig houdt.


€12,00 15,80
4 nummers Stopt automatisch
24% korting

€7,50 15,80per maand
6 maanden altijd opzegbaar
53% korting

Laatste reviews

  • Miranda

Mijn nichtje wilde - net als mijn dochter - héél graag een abonnement op Tina. Ik heb haar daarom een abonnement cadeau gegeven.

  • Nouchka

Een cadeau abonnement Tina gegeven omdat het een leuk blad is en ze het graag wilde hebben.

  • daphne

leukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Over Tina

Tina is het leukste meidenblad voor meiden in de leeftijd van 8 tot 12 jaar. Ieder nummer staat vol met leuke stripverhalen, interviews met de sterren van vandaag, leuke knutselprojecten, gave posters en heel veel mode- en beautytips.

Een Tina abonnement komt echter met meer voordelen. Met ondermeer "persoonlijk mazzelmeidennummer" met kortingen en kans op vette prijzen. En jaarlijks 3 extra Tina Specials! Tot slot organiseert Tina elk jaar voor alle fans de "Tina dag", waarop lezeressen elkaar ontmoeten en natuurlijk favo-vips!

Tina digitaal lezen

Abonnees van Tina ontvangen alle edities op papier en digitaal. In de app bewaarde edities blijven daarna offline in te zien.

Tina proefabonnementen

Wil je Tina proberen? Kies voor een voordelig proefabonnement. Na het afgesproken aantal edities stopt het abonnement automatisch. Je zit dus nergens aan vast. Je herkent proefabonnementen aan het kenmerk "stopt automatisch" bij de aanbieding. Opzeggen is dus niet nodig. Daarnaast profiteer je momenteel van 24% korting op de winkelprijs. Een Tina proefabonnement is er al voor €12,00.

Tina verschijnt 52x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot bezorging, facturen of het beëindigen van het abonnement. Kies nu voor een Tina abonnement. En profiteer van tot 53% korting op de winkelprijs.