Tina abonnementen

Met een Tina proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 71% korting op de winkelprijs. Het leukste meidenblad staat iedere week vol stripverhalen, interviews met 'social media' sterren, posters en praktische mode- en beautytips. Kortom, alles wat jouw (klein)dochter bezig houdt.


€4,00 13,80
4 nummers onze keuze Stopt automatisch
71% korting

€2,95 3,91per week
1 jaar
13% korting

€3,20 3,91per week
2 jaar
18% korting

€3,40 3,91per week
3 jaar
25% korting

Laatste reviews

  • Miranda

Mijn nichtje wilde - net als mijn dochter - héél graag een abonnement op Tina. Ik heb haar daarom een abonnement cadeau gegeven.

  • Nouchka

Een cadeau abonnement Tina gegeven omdat het een leuk blad is en ze het graag wilde hebben.

  • daphne

leukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Over Tina

Tina is het leukste meidenblad voor meiden in de leeftijd van 8 tot 12 jaar. Ieder nummer staat vol met leuke stripverhalen, interviews met de sterren van vandaag, leuke knutselprojecten, gave posters en heel veel mode- en beautytips.

Een Tina abonnement komt echter met meer voordelen. Met ondermeer "persoonlijk mazzelmeidennummer" met kortingen en kans op vette prijzen. En jaarlijks 3 extra Tina Specials! Tot slot organiseert Tina elk jaar voor alle fans de "Tina dag", waarop lezeressen elkaar ontmoeten en natuurlijk favo-vips!

Tina digitaal lezen

Als abonnee van Tina lees je alle edities op papier én digitaal. In de app bewaarde edities blijven daarna offline in te zien.

Tina proefabonnementen

Met een Tina proefabonnement maak je voordelig kennis met dit fijne tijdschrift. Na het afgesproken aantal edities stopt de bezorging automatisch. Je zit nergens aan vast. Proefabonnementen kun je herkennen aan de toevoeging "stopt automatisch". Je hoeft dus niet op te zeggen. Als je nu voor een proefabonnement kiest, geniet je daarnaast van 71% korting op de winkelprijs. Er is al een Tina proefabonnement voor €4,00.

Tina verschijnt 52x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kortom, voldoende reden voor een Tina abonnement. Als je vandaag hiervoor kiest, profiteer je van tot 71% korting op de prijs in de winkel.