Tina abonnementen

Met een Tina proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 53% korting op de winkelprijs. Het leukste meidenblad staat iedere week vol stripverhalen, interviews met 'social media' sterren, posters en praktische mode- en beautytips. Kortom, alles wat jouw (klein)dochter bezig houdt.


€6,99
4 weken (4 nrs.) onze keuze Stopt automatisch
 

€8,95 14,95per maand
(6 maanden daarna 14,95 pm)
1 jaar
40% korting

€7,95 14,95per maand
(6 maanden daarna 14,95 pm)
2 jaar
46% korting

€6,95 14,95per maand
(6 maanden daarna 14,95 pm)
3 jaar
53% korting

Laatste reviews

  • Miranda

Mijn nichtje wilde - net als mijn dochter - héél graag een abonnement op Tina. Ik heb haar daarom een abonnement cadeau gegeven.

  • Nouchka

Een cadeau abonnement Tina gegeven omdat het een leuk blad is en ze het graag wilde hebben.

  • daphne

leukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Over Tina

Tina is het leukste meidenblad voor meiden in de leeftijd van 8 tot 12 jaar. Ieder nummer staat vol met leuke stripverhalen, interviews met de sterren van vandaag, leuke knutselprojecten, gave posters en heel veel mode- en beautytips.

Een Tina abonnement komt echter met meer voordelen. Met ondermeer "persoonlijk mazzelmeidennummer" met kortingen en kans op vette prijzen. En jaarlijks 3 extra Tina Specials! Tot slot organiseert Tina elk jaar voor alle fans de "Tina dag", waarop lezeressen elkaar ontmoeten en natuurlijk favo-vips!

Tina digitaal lezen

Met een Tina abonnement lees je ieder nummer digitaal in de app van Tijdschrift.nl. Met jouw abonnementsnummer (zie het adresetiket op de verpakking) activeer je eenvoudig het digitaal abonnement via tijdschrift.nl/activeer. Hierna lees je alle digitale edities eenvoudig online en op je smartphone en tablet.

Tina digitaal lezen

Proefabonnement Tina

Een Tina proefabonnement is een uitgelezen manier om kennis te maken met dit fijne meidenmagazine over de mooie dingen in het leven. De aanbiedingen voor proefabonnementen zijn te herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Dit betekent dat de bezorging automatisch stopt na het afgesproken aantal nummers. Opzeggen is dus niet nodig.

Tina cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt ook altijd automatisch. Dus wil je jouw kleindochter of een de dochter van een vriendin verrassen? Geef dan een abonnement Tina cadeau. Ze zal hier veel plezier aan beleven. En na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen Tina proefabonnement

  • 57x per jaar Tina als eerste in huis
  • Digitaal lezen via Tijdschrift.nl
  • Inclusief 3 Tina Specials
  • Exclusieve korting en winkansen voor abonnees
  • Bezorging stopt automatisch *

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Tina Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Tina. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Tina klantenservice