Tina abonnementen

Met een Tina proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 62% korting op de winkelprijs. Het leukste meidenblad staat iedere week vol stripverhalen, interviews met 'social media' sterren, posters en praktische mode- en beautytips. Kortom, alles wat jouw (klein)dochter bezig houdt.


€6,00 15,64
4 nummers Stopt automatisch
62% korting

€2,95 3,91per nummer
1 jaar + 2 gratis tickets voor dierentuin naar keuze
tijdelijk
25% korting

Laatste reviews

  • Miranda

Mijn nichtje wilde - net als mijn dochter - héél graag een abonnement op Tina. Ik heb haar daarom een abonnement cadeau gegeven.

  • Nouchka

Een cadeau abonnement Tina gegeven omdat het een leuk blad is en ze het graag wilde hebben.

  • daphne

leukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Over Tina

Tina is het leukste meidenblad voor meiden in de leeftijd van 8 tot 12 jaar. Ieder nummer staat vol met leuke stripverhalen, interviews met de sterren van vandaag, leuke knutselprojecten, gave posters en heel veel mode- en beautytips.

Een Tina abonnement komt echter met meer voordelen. Met ondermeer "persoonlijk mazzelmeidennummer" met kortingen en kans op vette prijzen. En jaarlijks 3 extra Tina Specials! Tot slot organiseert Tina elk jaar voor alle fans de "Tina dag", waarop lezeressen elkaar ontmoeten en natuurlijk favo-vips!

Tina digitaal lezen

Ben je abonnee van Tina? En heb je een tablet of smartphone? Dan kun je Tina ook digitaal lezen. Om eerder gedownloade edities nogmaals te lezen heb je niet opnieuw een internetverbinding nodig.

Tina proefabonnementen

Wil je Tina proberen? Kies voor een voordelig proefabonnement. Wanneer het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging vanzelf. Je herkent proefabonnementen door de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. Opzeggen is niet nodig. Als je vandaag voor een proefabonnement kiest, geniet je van 62% korting op de losse verkoopprijs. Een Tina proefabonnement is er al voor €6,00.

Tina verschijnt 52x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over bezorging, betalingen of het stopzetten van het abonnement. Kies nu voor een Tina abonnement. En profiteer van tot 62% korting op de winkelprijs.