Tina abonnementen

Met een Tina proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot % korting op de winkelprijs. Voor alle meiden die van lezen, mode en plezier houden, is Tina het perfecte tijdschrift. Elke editie zit boordevol spannende verhalen, grappige strips en creatieve doe-het-zelf projecten. Je vindt er ook de leukste mode- en beautytips, grappige quizzen en interviews met je favoriete sterren. Tina zorgt voor urenlang leesplezier en inspireert je om nieuwe dingen te ontdekken.

Met Tina duik je in een wereld vol avontuur, vriendschap en fantasie. Een must-have voor elk meisje dat graag geniet van leuke en leerzame inhoud. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Tina cadeauabonnement onderaan.

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen aanwezig.

Laatste reviews

  • Miranda

Mijn nichtje wilde - net als mijn dochter - héél graag een abonnement op Tina. Ik heb haar daarom een abonnement cadeau gegeven.

  • Nouchka

Een cadeau abonnement Tina gegeven omdat het een leuk blad is en ze het graag wilde hebben.

  • daphne

leukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Over Tina

Tina is het leukste meidenblad voor meiden in de leeftijd van 8 tot 12 jaar. Ieder nummer staat vol met leuke stripverhalen, interviews met de sterren van vandaag, leuke knutselprojecten, gave posters en heel veel mode- en beautytips.

Een Tina abonnement komt echter met meer voordelen. Met ondermeer "persoonlijk mazzelmeidennummer" met kortingen en kans op vette prijzen. En jaarlijks 3 extra Tina Specials! Tot slot organiseert Tina elk jaar voor alle fans de "Tina dag", waarop lezeressen elkaar ontmoeten en natuurlijk favo-vips!

Tina digitaal lezen

Abonnees van Tina ontvangen alle edities op papier en digitaal.

Tina op Tijdschrift.nl

Eenmaal gedownloade nummers kun je daarna inzien zonder actieve internetverbinding.

Tina proefabonnementen

Wil je Tina zelf ervaren? Kies voor een vrijblijvend proefabonnement. Na het afgesproken aantal edities stopt de bezorging automatisch. Je zit nergens aan vast. Proefabonnementen kun je herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is niet nodig. Daarnaast profiteer je momenteel van 33% korting op de losse verkoopprijs. Een Tina proefabonnement is er al voor €12,00.

Tina verschijnt 52x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen met betrekking tot bezorging, facturen of het stopzetten van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een Tina abonnement. Als je nu hiervoor kiest, profiteer je van tot 58% korting op de prijs in de winkel.