Truckstar abonnementen

Met een Truckstar proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 26% korting op de winkelprijs. Het tijdschrift voor iedere vrachtwagenchauffeur. Met in in elke editie uitgebreide verslagen van bijzondere ritten in binnen- en buitenland, analyse van ontwikkelingen in de sector en natuurlijk alles over de nieuwste trucks. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Truckstar cadeauabonnement onderaan.


€15,00 17,49
3 nummers Stopt automatisch
15% korting

€32,99 40,81
7 nummers
20% korting

€64,99 87,45
15 nummers incl. 2 specials en een Roadcard
26% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Truckstar cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,50 17,49
3 nummers
12% korting

Laatste reviews

  • Ilse

Mijn man is net vrachtwagenchauffeur geworden en een proefabonnement truckstar leek me een leuk kado. En dat was het ook.

Over Truckstar

Al sinds 1980 is Truckstar Magazine het grootste magazine voor de Nederlandse en Belgische chauffeur en eigenrijder in Nederland België en zelfs Europa. Het is bij uitstek het lijfmagazine voor iedereen in het transport en wordt gelezen van chauffeur tot directeur.

Elke chauffeur kan het je vertellen: Wat in Truckstar staat, is waar! Truckstar weet wat een chauffeur bezighoudt en vertaalt dat naar een unieke redactionele mix die boeit en tot lezen uitnodigt. Veel chauffeurs zien Truckstar als een instituut dat pal achter hen staat.

Gratis Roadcard voor nog meer korting

Bij een Truckstar abonnement ontvang je automatisch een Roadcard. Met deze pas krijg je korting bij evenementen en in de Roadcardshop op tal van artikelen, waaronder accessoires voor in de vrachtwagen.

Truckstar proefabonnementen

Met een proefabonnement op Truckstar maak je voordelig en vrijblijvend kennis met dit fijne tijdschrift. Na het afgesproken aantal nummers stopt het abonnement automatisch. Je zit nergens aan vast. Proefabonnementen herken je aan de toevoeging "stopt automatisch". Opzeggen is niet nodig. Daarnaast profiteer je tijdelijk van 15% korting. Een Truckstar proefabonnement is er al voor €15,00.

Wil je iemand anders verrassen met een tijdelijk Truckstar abonnement? Dat is mogelijk. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) vanzelf wanneer alle nummers zijn ontvangen. Er is al een Truckstar cadeauabonnement vanaf €15,50.

Truckstar verschijnt 13x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over bezorging, facturen of het stopzetten van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op Truckstar. En profiteer van tot 26% korting op de losse verkoopprijs.