Truckstar abonnementen

Met een Truckstar proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 26% korting op de winkelprijs. Het tijdschrift voor iedere vrachtwagenchauffeur. Met in in elke editie uitgebreide verslagen van bijzondere ritten in binnen- en buitenland, analyse van ontwikkelingen in de sector en natuurlijk alles over de nieuwste trucks.


€17,50 18,00
3 nummers Stopt automatisch
3% korting

€32,99 40,81
7 nummers
19% korting

€64,99 87,45
15 nummers incl. 2 specials en een Roadcard
26% korting

Laatste reviews

  • Ilse

Mijn man is net vrachtwagenchauffeur geworden en een proefabonnement truckstar leek me een leuk kado. En dat was het ook.

Over Truckstar

Al sinds 1980 is Truckstar Magazine het grootste magazine voor de Nederlandse en Belgische chauffeur en eigenrijder in Nederland België en zelfs Europa. Het is bij uitstek het lijfmagazine voor iedereen in het transport en wordt gelezen van chauffeur tot directeur.

Elke chauffeur kan het je vertellen: Wat in Truckstar staat, is waar! Truckstar weet wat een chauffeur bezighoudt en vertaalt dat naar een unieke redactionele mix die boeit en tot lezen uitnodigt. Veel chauffeurs zien Truckstar als een instituut dat pal achter hen staat.

Gratis Roadcard voor nog meer korting

Bij een Truckstar abonnement ontvang je automatisch een Roadcard. Met deze pas krijg je korting bij evenementen en in de Roadcardshop op tal van artikelen, waaronder accessoires voor in de vrachtwagen.

Truckstar proefabonnementen

Met een Truckstar proefabonnement maak je voordelig kennis met dit fijne magazine. Wanneer het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt het abonnement vanzelf. Proefabonnementen herken je aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is niet noodzakelijk. Als je nu voor een proefabonnement kiest, profiteer je daarnaast van 3% korting. Er is al een Truckstar proefabonnement voor €17,50.

Truckstar verschijnt 13x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot bezorging, betalingen of het stopzetten van het abonnement. Kortom, voldoende reden voor een Truckstar abonnement. Als je vandaag hiervoor kiest, profiteer je van tot 26% korting op de prijs in de winkel.