Truckstar abonnementen

Met een Truckstar proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 26% korting op de winkelprijs. Het tijdschrift voor iedere vrachtwagenchauffeur. Met in in elke editie uitgebreide verslagen van bijzondere ritten in binnen- en buitenland, analyse van ontwikkelingen in de sector en natuurlijk alles over de nieuwste trucks. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Truckstar cadeauabonnement onderaan.


€15,00 17,49
3 maanden (3 nrs.) Stopt automatisch
15% korting

€32,99 40,81
7 maanden (7 nrs.)
20% korting

€64,99 87,45
1 jaar (15 nrs.) incl. 2 specials en een Roadcard
26% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Truckstar cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,50 17,49
3 maanden (3 nrs.)
12% korting

Laatste reviews

  • Ilse

Mijn man is net vrachtwagenchauffeur geworden en een proefabonnement truckstar leek me een leuk kado. En dat was het ook.

Over Truckstar

Al sinds 1980 is Truckstar Magazine het grootste magazine voor de Nederlandse en Belgische chauffeur en eigenrijder in Nederland België en zelfs Europa. Het is bij uitstek het lijfmagazine voor iedereen in het transport en wordt gelezen van chauffeur tot directeur.

Elke chauffeur kan het je vertellen: Wat in Truckstar staat, is waar! Truckstar weet wat een chauffeur bezighoudt en vertaalt dat naar een unieke redactionele mix die boeit en tot lezen uitnodigt. Veel chauffeurs zien Truckstar als een instituut dat pal achter hen staat.

Gratis Roadcard voor nog meer korting

Bij een Truckstar abonnement ontvang je automatisch een Roadcard. Met deze pas krijg je korting bij evenementen en in de Roadcardshop op tal van artikelen, waaronder accessoires voor in de vrachtwagen.

Proefabonnement Truckstar

Een Truckstar proefabonnement is een uitgelezen manier om kennis te maken met dit truckermagazine. De aanbiedingen voor proefabonnementen zijn te herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Dit betekent dat de bezorging automatisch stopt na het afgesproken aantal nummers. Opzeggen is niet nodig.

Truckstar cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch. Dus ken je een vrachtwagenchauffeur die iets te vieren heeft? Geef een abonnement Truckstar cadeau. Na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen proefabonnement Truckstar

  • Elke maand Truckstar als eerste in huis
  • Exclusieve aanbiedingen voor abonnees
  • Mooie korting t.o.v. de winkelprijs
  • De bezorging stopt automatisch na afloop van de actie *

* Voor alle aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Truckstar Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Truckstar. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Truckstar klantenservice