Yoga International abonnementen

Met een Yoga International proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 55% korting op de winkelprijs. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Yoga International cadeauabonnement onderaan.

Yoga International is een yogatijdschrift dat zich niet alleen richt op beginnende yoga-beoefenaars, maar ook op ervaren yogi die op zoek zijn naar verdieping


€9,99 22,35
3 nummers Stopt automatisch
55% korting

€19,95 44,70
6 nummers
55% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Yoga International cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€9,99 22,35
3 nummers
55% korting

€19,95 44,70
6 nummers
55% korting

Laatste reviews

Over Yoga International

Yoga International is een yogatijdschrift dat zich niet alleen richt op beginnende yoga-beoefenaars, maar ook op ervaren yogi die op zoek zijn naar verdieping. Yoga International verrast je in ieder nummer met nieuwe oefeningen, inzichten en ontwikkelingen, en besteedt daarnaast volop aandacht aan mindstyle, gezondheid, wellness en levenswijsheid. Kortom, Yoga International is jouw inspiratiebron voor een beter leven!

Yoga International proefabonnementen

Met een proefabonnement op Yoga International maak je voordelig kennis met dit fijne magazine. Na het afgesproken aantal edities stopt het abonnement automatisch. Je zit nergens aan vast. Je herkent proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. Opzeggen is dus niet nodig. Als je vandaag voor een proefabonnement kiest, geniet je ook nog van 55% korting. Een Yoga International proefabonnement is er al voor €9,99.

Je kunt een abonnement op Yoga International ook cadeau doen. Een cadeauabonnement stopt (net als een proefabonnement) automatisch wanneer alle nummers zijn bezorgd. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een Yoga International cadeauabonnement vanaf €9,99.

Yoga International verschijnt 6x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot bezorging, facturen of het stopzetten van het abonnement. Kortom, voldoende reden voor een Yoga International abonnement. Als je nu hiervoor kiest, profiteer je van tot 55% korting op de losse winkelprijs.