Yoga International abonnementen

Met een Yoga International proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 33% korting op de winkelprijs. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Yoga International cadeauabonnement onderaan.

Yoga International is een yogatijdschrift dat zich niet alleen richt op beginnende yoga-beoefenaars, maar ook op ervaren yogi die op zoek zijn naar verdieping


€9,99 14,85
3 nummers Stopt automatisch
33% korting

€19,95 29,70
6 nummers
33% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Yoga International cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€9,99 14,85
3 nummers
33% korting

€19,95 29,70
6 nummers
33% korting

Laatste reviews

Over Yoga International

Yoga International is een yogatijdschrift dat zich niet alleen richt op beginnende yoga-beoefenaars, maar ook op ervaren yogi die op zoek zijn naar verdieping. Yoga International verrast je in ieder nummer met nieuwe oefeningen, inzichten en ontwikkelingen, en besteedt daarnaast volop aandacht aan mindstyle, gezondheid, wellness en levenswijsheid. Kortom, Yoga International is jouw inspiratiebron voor een beter leven!

Yoga International proefabonnementen

Met een Yoga International proefabonnement maak je vrijblijvend kennis met dit bijzondere tijdschrift. Zodra het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging automatisch. Je herkent proefabonnementen door de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. Opzeggen is niet noodzakelijk. Als je vandaag voor een proefabonnement kiest, profiteer je van 33% korting op de winkelprijs. Er is al een Yoga International proefabonnement voor €9,99.

Wil je iemand anders verrassen met een Yoga International abonnement? Dat kan. Een cadeauabonnement eindigt vanzelf zodra alle edities zijn bezorgd. En er is al een Yoga International cadeauabonnement vanaf €19,95.

Yoga International verschijnt 6x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over bezorging, facturen of het stopzetten van het abonnement. Kies nu voor een Yoga International abonnement. En profiteer van tot 33% korting op de winkelprijs.