Yoga International abonnementen

Met een Yoga International proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 33% korting op de winkelprijs. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Yoga International cadeauabonnement onderaan.

Yoga International is een yogatijdschrift dat zich niet alleen richt op beginnende yoga-beoefenaars, maar ook op ervaren yogi die op zoek zijn naar verdieping


€9,99 14,85
3 nummers Stopt automatisch
33% korting

€19,95 29,70
6 nummers
33% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Yoga International cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€9,99 14,85
3 nummers
33% korting

€19,95 29,70
6 nummers
33% korting

Laatste reviews

Over Yoga International

Yoga International is een yogatijdschrift dat zich niet alleen richt op beginnende yoga-beoefenaars, maar ook op ervaren yogi die op zoek zijn naar verdieping. Yoga International verrast je in ieder nummer met nieuwe oefeningen, inzichten en ontwikkelingen, en besteedt daarnaast volop aandacht aan mindstyle, gezondheid, wellness en levenswijsheid. Kortom, Yoga International is jouw inspiratiebron voor een beter leven!

Yoga International proefabonnementen

Wil je Yoga International eerst proberen? Kies voor een vrijblijvend proefabonnement. Wanneer het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging automatisch. Je herkent proefabonnementen aan de toevoeging "stopt automatisch" bij de aanbieding. Je hoeft dus niet op te zeggen. Als je nu voor een proefabonnement kiest, geniet je van 33% korting op de winkelprijs. Er is al een Yoga International proefabonnement voor €9,99.

Je kunt een Yoga International abonnement ook cadeau doen. Een cadeauabonnement stopt (net als een proefabonnement) vanzelf zodra alle nummers zijn ontvangen. En er is al een Yoga International cadeauabonnement vanaf €19,95.

Yoga International verschijnt 6x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kortom, voldoende reden voor een Yoga International abonnement. Als je nu hiervoor kiest, profiteer je van tot 33% korting op de prijs in de winkel.