Yoga International abonnementen

Met een Yoga International proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 33% korting op de winkelprijs. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Yoga International cadeauabonnement onderaan.

Yoga International is een yogatijdschrift dat zich niet alleen richt op beginnende yoga-beoefenaars, maar ook op ervaren yogi die op zoek zijn naar verdieping


€9,99 14,85
6 maanden (3 nrs.) Stopt automatisch
33% korting

€19,95 29,70
1 jaar (6 nrs.)
33% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Yoga International cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€9,99 14,85
6 maanden (3 nrs.)
33% korting

€19,95 29,70
1 jaar (6 nrs.)
33% korting

Laatste reviews

Over Yoga International

Yoga International is een yogatijdschrift dat zich niet alleen richt op beginnende yoga-beoefenaars, maar ook op ervaren yogi die op zoek zijn naar verdieping. Yoga International verrast je 6 x per jaar met nieuwe oefeningen, inzichten en ontwikkelingen, en besteedt daarnaast volop aandacht aan mindstyle, gezondheid, wellness en levenswijsheid. Kortom, Yoga International is jouw inspiratiebron voor een beter leven!

Yoga International Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Yoga International. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Yoga International klantenservice