Yoga Magazine abonnementen

Met een Yoga Magazine proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot % korting op de winkelprijs. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Yoga Magazine cadeauabonnement onderaan.

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen aanwezig.

Laatste reviews

  • Ingrid
Oudere dames

Misschien ook af en toe eens een blad voor de oudere dames. Dat de oefeningen ook niet meer zo soepel gaan.

Sterke punten
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Weinig verrassend
  • Niet goedkoop
  • Marian
Chrome cast

Ik vind het erg jammer dat ik niet met Chrome cast de lessen kan volgen op een scherm. Op mijn iPad of telefoon is het nauwelijks te volgen. Ik heb hier al eens over gebeld maar er wordt niets mee gedaan. Jammer.

Sterke punten
  • Informatief
  • Joy

Leuk blad, maar ik mis aandacht voor onze speciale medemensen. Waarom niet af en toe iets over mensen met een beperking, ouderen? En waarom zijn er altijd fotos van hele lenige mensen die met gemak in de allermoeilijkste houdingen komen? Daarom komt het blad niet voorbij de 2 *

  • kundalini

Leuk, fris blad. Praktisch en ook nog wat theorie. Doelgroep lijkt wel wat eenzijdig: mooie, jonge mensen (vrouwen). Er zijn weinig artikelen voor ouderen en minder lenige mensen.

  • Yoda

Yoga is mijn interesse gebied dus de verscheidenheid aan artikelen interesseert mij. Wat ik we; zou willen voorstellen bij het tijdschrift is om het lettertype aan te passen qua grootte, voor mij (met leesbril) zijn de letters wel wat klein.

Over Yoga Magazine

Yoga Magazine is hét inspirerende magazine over yoga, gezondheid, spiritualiteit en lifestyle. Met in iedere editie inspirerende interviews, tips hoe je de yogafilosofie in de praktijk toepast, vegan recepten en reisreportages over de mooiste yogaretreats.

Zo geniet je van meer dan 300 yoga-, meditatie- en Pilateslessen voor elk niveau. In meer dan twintig yogastijlen, van Ashtanga tot Yin – en gegeven door de beste nationale en internationale yogadocenten.

Yoga Online

Abonnees van Yoga Magazine ontvangen alle nummers op papier en digitaal. In de app bewaarde edities zijn daarna zonder actieve internetverbinding in te zien.

Yoga Magazine proefabonnementen

Met een proefabonnement maak je vrijblijvend kennis met dit fijne tijdschrift. Wanneer het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging vanzelf. Je herkent proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. Opzeggen is niet nodig. Daarnaast profiteer je tijdelijk van 29% korting. Een Yoga Magazine proefabonnement is er al voor €45,00.

Het is ook mogelijk om Yoga Magazine cadeau te doen. Een cadeauabonnement eindigt vanzelf zodra alle edities zijn bezorgd. En er is al een Yoga Magazine cadeauabonnement vanaf €45,00.

Yoga Magazine verschijnt 6x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen met betrekking tot bezorging, facturen of het beëindigen van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op Yoga Magazine. En profiteer van tot 29% korting op de losse verkoopprijs.