Yoga Magazine abonnementen

Met een Yoga Magazine proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 29% korting op de winkelprijs. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Yoga Magazine cadeauabonnement onderaan.


€45,00 58,00
1 jaar 4x print en 2x digitaal
+ onbeperkt Yoga Online
Stopt automatisch
29% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Yoga Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€45,00 58,00
1 jaar 4x print en 2x digitaal
+ onbeperkt Yoga Online
29% korting

Laatste reviews

  • Ingrid
Oudere dames

Misschien ook af en toe eens een blad voor de oudere dames. Dat de oefeningen ook niet meer zo soepel gaan.

Sterke punten
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Weinig verrassend
  • Niet goedkoop
  • Marian
Chrome cast

Ik vind het erg jammer dat ik niet met Chrome cast de lessen kan volgen op een scherm. Op mijn iPad of telefoon is het nauwelijks te volgen. Ik heb hier al eens over gebeld maar er wordt niets mee gedaan. Jammer.

Sterke punten
  • Informatief
  • Joy

Leuk blad, maar ik mis aandacht voor onze speciale medemensen. Waarom niet af en toe iets over mensen met een beperking, ouderen? En waarom zijn er altijd fotos van hele lenige mensen die met gemak in de allermoeilijkste houdingen komen? Daarom komt het blad niet voorbij de 2 *

  • kundalini

Leuk, fris blad. Praktisch en ook nog wat theorie. Doelgroep lijkt wel wat eenzijdig: mooie, jonge mensen (vrouwen). Er zijn weinig artikelen voor ouderen en minder lenige mensen.

  • Yoda

Yoga is mijn interesse gebied dus de verscheidenheid aan artikelen interesseert mij. Wat ik we; zou willen voorstellen bij het tijdschrift is om het lettertype aan te passen qua grootte, voor mij (met leesbril) zijn de letters wel wat klein.

Over Yoga Magazine

Yoga Magazine is hét inspirerende magazine over yoga, gezondheid, spiritualiteit en lifestyle. Met in iedere editie inspirerende interviews, tips hoe je de yogafilosofie in de praktijk toepast, vegan recepten en reisreportages over de mooiste yogaretreats.

Zo geniet je van meer dan 300 yoga-, meditatie- en Pilateslessen voor elk niveau. In meer dan twintig yogastijlen, van Ashtanga tot Yin – en gegeven door de beste nationale en internationale yogadocenten.

Yoga Online

Abonnees van Yoga Magazine ontvangen alle nummers op papier en digitaal. Om eerder gedownloade nummers nogmaals te lezen heb je geen internet meer nodig.

Yoga Magazine proefabonnementen

Wil je Yoga Magazine eerst zelf ervaren? Kies voor een vrijblijvend en voordelig proefabonnement. Na het afgesproken aantal edities stopt de bezorging automatisch. Je zit dus nergens aan vast. Proefabonnementen kun je herkennen aan de toevoeging "stopt automatisch". Je hoeft niet op te zeggen. Daarnaast profiteer je tijdelijk van 29% korting op de winkelprijs. Er is al een Yoga Magazine proefabonnement voor €45,00.

Ken je iemand die Yoga Magazine met genoegen zal lezen? Geef een abonnement cadeau. Een cadeauabonnement stopt vanzelf zodra alle nummers zijn ontvangen. En er is al een Yoga Magazine cadeauabonnement vanaf €45,00.

Yoga Magazine verschijnt 6x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kortom, voldoende reden voor een Yoga Magazine abonnement. Als je nu hiervoor kiest, profiteer je van tot 29% korting op de prijs in de winkel.