Zeehengelsport abonnementen

Met een Zeehengelsport proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 32% korting op de winkelprijs. Het zeehengelsportmagazine van Nederland brengt je iedere 2 maanden al het laatste nieuws en de beste verhalen over zeevissen. De redactie en bekende zeevissers vertellen je alles om nog meer te vangen en nog meer te plezier te beleven aan deze fantastische manier van vissen. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Zeehengelsport cadeauabonnement onderaan.


€49,95 69,75
1,5 jaar (9 nrs.)
32% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Zeehengelsport cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€49,95 69,75
1,5 jaar (9 nrs.)
32% korting

Laatste reviews

Over Zeehengelsport

Met een Zeehengelsport abonnement ontvang je zesmaal per jaar je favoriete zeehengelsportmagazine en krijg je gratis toegang tot het digitale magazine. Zo blijf je thuis en onderweg op de hoogte van de laatste nieuwtjes, lees je blogs van bekende zeevissers en artikelen van onze redactie.

Zeehengelsport magazine

Zeehengelsport cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt ook altijd automatisch. Dus ken je een zeevisser? Geef een Zeehengelsport abonnement cadeau. Na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen Zeehengelsport proefabonnement

  • 6x per jaar het tijdschrift in huis voor het in de winkel ligt
  • Exclusieve kortingsacties voor abonnees
  • Veel goedkoper dan los kopen

Zeehengelsport Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Zeehengelsport. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Zeehengelsport klantenservice