Denksport Sudoku Mix abonnementen

Met een Denksport Sudoku Mix proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 13% korting op de winkelprijs.


€25,15 27,50
5 nummers Stopt automatisch
9% korting

€62,00 71,50
13 nummers
13% korting

Laatste reviews

Over Denksport Sudoku Mix

Niveau: 3-5 sterren

Sudoku Mix biedt een overvloed aan maar liefst 14 sudoku-varianten, waaronder samurai, chaos, killer en megasudoku. Er is genoeg diversiteit om ervoor te zorgen dat je nooit verveeld raakt.

Denksport Sudoku Mix proefabonnementen

Met een proefabonnement op Denksport Sudoku Mix maak je vrijblijvend kennis met dit unieke tijdschrift. Zodra het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging automatisch. Proefabonnementen herken je aan de toevoeging "stopt automatisch". Je hoeft dus niet op te zeggen. Een Denksport Sudoku Mix proefabonnement is er al voor €25,15.

Denksport Sudoku Mix verschijnt 13x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kortom, voldoende reden voor een Denksport Sudoku Mix abonnement. Als je nu hiervoor kiest, bent u 13% goedkoper uit dan als u de nummers los koopt in de winkel.