Denksport Japanse Puzzels abonnementen

Met een Denksport Japanse Puzzels proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 10% korting op de winkelprijs.


€27,55 29,00
5 nummers Stopt automatisch
5% korting

€67,85 75,40
13 nummers
10% korting

Laatste reviews

Over Denksport Japanse Puzzels

Pas op: deze puzzels zijn ernstig verslavend! Denk logisch na, kleur de vakjes in en zoek de verborgen afbeeldingen in Denksport Japanse puzzels. Denksport brengt je de nieuwste rage in logische raadsels: de Japanse puzzel! Door logisch nadenken reconstrueer je een tekening. De cijfers naast en boven het diagram geven aan hoeveel vakjes er moeten worden ingekleurd. Maar welke precies? Los het elke maand zelf op en neem nu een abonnement!

Denksport Japanse Puzzels proefabonnementen

Met een proefabonnement maak je voordelig kennis met dit fijne tijdschrift. Na het afgesproken aantal edities stopt het abonnement automatisch. Je zit dus nergens aan vast. Je herkent proefabonnementen door de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. Je hoeft niet op te zeggen. Er is al een Denksport Japanse Puzzels proefabonnement voor €27,55.

Denksport Japanse Puzzels verschijnt 13x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een Denksport Japanse Puzzels abonnement. Als je vandaag hiervoor kiest, bent u 10% goedkoper uit dan in de winkel.