Denksport Win abonnementen

Met een Denksport Win proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 34% korting op de winkelprijs. En je ontvangt 17x per jaar het leukste puzzelblad van NL en maakt iedere keer kans op fantastische prijzen.


€27,30 27,50
5 nummers Stopt automatisch
1% korting

€62,10 93,50
17 nummers
34% korting

Laatste reviews

  • Caroline
Lekker puzzelen met bingo

Ik heb al jarenlang bingo maar hen nog nooit iets gewonnen dat vind ik heel erg jammer bingo zou nog leuker zijn als ik wel eens iets zou mogen winnen!

Sterke punten
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Niet goedkoop

Over Denksport Win

Win! is het meest gevarieerde puzzelblad van Nederland. Met Win! heb je een puzzel- en wintijdschrift met urenlang plezier in je hand. Dit vermakelijke puzzelblad staat vol met kruiswoordraadsels, Zweedse puzzels, woordzoekers, sudoku's en nog veel meer andere soorten puzzels. Met Win! maak je elke maand kans op heel veel mooie prijzen!

Denksport Win proefabonnementen

Met een Denksport Win proefabonnement maak je vrijblijvend kennis met dit unieke tijdschrift. Zodra het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging automatisch. Proefabonnementen kun je herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is niet nodig. Als je vandaag voor een proefabonnement kiest, profiteer je van 5% korting op de losse verkoopprijs. Een Denksport Win proefabonnement is er al voor €26,15.

Denksport Win verschijnt 17x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een Denksport Win abonnement. En profiteer van tot 10% korting op de winkelprijs.