Denksport Win abonnementen

Met een Denksport Win proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 7% korting op de winkelprijs. En je ontvangt 17x per jaar het leukste puzzelblad van NL en maakt iedere keer kans op fantastische prijzen.


€26,15 26,15
5 nummers Stopt automatisch
1% korting

€47,00 47,70
9 nummers
1% korting

€84,15 90,10
17 nummers
7% korting

Laatste reviews

  • Caroline
Lekker puzzelen met bingo

Ik heb al jarenlang bingo maar hen nog nooit iets gewonnen dat vind ik heel erg jammer bingo zou nog leuker zijn als ik wel eens iets zou mogen winnen!

Sterke punten
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Niet goedkoop

Over Denksport Win

Win! is het meest gevarieerde puzzelblad van Nederland. Met Win! heb je een puzzel- en wintijdschrift met urenlang plezier in je hand. Dit vermakelijke puzzelblad staat vol met kruiswoordraadsels, Zweedse puzzels, woordzoekers, sudoku's en nog veel meer andere soorten puzzels. Met Win! maak je elke maand kans op heel veel mooie prijzen!

Denksport Win proefabonnementen

Wil je Denksport Win eerst proberen? Kies voor een vrijblijvend proefabonnement. Na het afgesproken aantal nummers stopt de bezorging automatisch. Je zit dus nergens aan vast. Je herkent proefabonnementen aan het kenmerk "stopt automatisch" bij de aanbieding. Je hoeft dus niet op te zeggen. Als je vandaag voor een proefabonnement kiest, geniet je ook nog van 1% korting op de losse verkoopprijs. Een Denksport Win proefabonnement is er al voor €26,15.

Denksport Win verschijnt 17x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over bezorging, betalingen of het beëindigen van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een Denksport Win abonnement. Als je nu hiervoor kiest, profiteer je van tot 7% korting op de winkelprijs.