Denksport Woordzoeker Plezier abonnementen


€22,55
5 nummers Stopt automatisch
 

€55,60
13 nummers
 

Laatste reviews

Over Denksport Woordzoeker Plezier

Niveau: 3 sterren

Ontdek op elke pagina jouw favoriete woordzoekers en geniet van enkele leuke varianten, allemaal op een aangenaam 3-sterrenniveau. Het plezier van woordzoekers staat echt garant voor urenlang puzzelplezier.

Denksport Woordzoeker Plezier proefabonnementen

Wil je Denksport Woordzoeker Plezier zelf ervaren? Kies voor een vrijblijvend en voordelig proefabonnement. Wanneer het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt het abonnement vanzelf. Proefabonnementen kun je herkennen aan de toevoeging "stopt automatisch". Je hoeft dus niet op te zeggen. Een Denksport Woordzoeker Plezier proefabonnement is er al voor €22,55.

Denksport Woordzoeker Plezier verschijnt 13x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement.