Denksport Zweeds Puzzelgigant abonnementen

Met een Denksport Zweeds Puzzelgigant proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 10% korting op de winkelprijs.


€26,15 27,50
5 nummers Stopt automatisch
5% korting

€69,30 77,00
14 nummers
10% korting

Laatste reviews

Over Denksport Zweeds Puzzelgigant

De Zweedse 3-sterren puzzelgigant maakt zijn naam volledig waar. Deze extra grote en dikke uitgave zit boordevol uitdagende Zweedse puzzels. Je vindt altijd een Zweedse puzzel over twee pagina's in het midden van het boek, en er zijn ook leuke en gevarieerde varianten in de uitgave te ontdekken.

Denksport Zweeds Puzzelgigant proefabonnementen

Wil je Denksport Zweeds Puzzelgigant eerst zelf ervaren? Kies voor een voordelig proefabonnement. Na het afgesproken aantal edities stopt het abonnement automatisch. Je zit nergens aan vast. Proefabonnementen kun je herkennen aan de toevoeging "stopt automatisch". Je hoeft niet op te zeggen. Een Denksport Zweeds Puzzelgigant proefabonnement is er al voor €26,15.

Denksport Zweeds Puzzelgigant verschijnt 14x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op Denksport Zweeds Puzzelgigant. En profiteer van tot 10% korting op de losse verkoopprijs.