EW abonnementen

Met een EW proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 44% korting op de winkelprijs. Sinds 1945 staat dit opinieblad (voorheen Elsevier Weekblad) voor onafhankelijke en scherpe journalistiek. De redacteuren van EW magazine durven op basis van feiten opinies te geven waar anderen nog niet aan toe zijn.

compleet abonnement | digitaal abonnementen

Bij een compleet abonnement op EW magazine krijg je:

alle papieren edities als eerste thuisbezorgd
alle edities digitaal, online en in de app
onbeperkt toegang tot alle artikelen op de website


€15,50 25,00per maand
1 jaar print + digitaal
38% korting

€14,00 25,00per maand
2 jaar print + digitaal
44% korting

Digitaal

Bij een digitaal abonnement op EW magazine is inbegrepen:

alle edities digitaal, online en in de app
onbeperkt toegang tot alle artikelen op de website

€8,00 25,00per maand
1 jaar digitaal
68% korting

Laatste reviews

Over EW

Maak voordelig kennis met het grootste opinieblad in Nederland. Kritisch en scherp geeft EW magazine je de achtergronden bij het actuele nieuws - en het nieuws dat actueel zou moeten zijn.

De experts van EW maken economische, wetenschappelijke, politieke en culturele gebeurtenissen en ontwikkelingen toegankelijk. En de vermaarde columnisten geven je hun ongezouten (maar immer onderbouwde) mening.

Met een EW abonnement ontvang je ook, naast het wekelijkse magazine, ook met regelmaat een thema-uitgave. Tevens ontvang je iedere dag gratis en geheel vrijblijvend de nieuwsbrief in jouw mailbox met daarin het meest actuele nieuws.

Dus wil je weten weten over wat er in Nederland en de wereld speelt, met nieuws en achtergronden? Neem dan nu een abonnement op EW magazine.

Proefabonnement EW magazine

Op dit moment biedt de uitgever helaas geen EW proefabonnementen. In plaats hiervan krijg je korting op een aantal langlopende abonnementen. Zodra er weer een EW magazine proefabonnement is, vind je deze hier.

Mocht je kiezen voor een gewoon abonnement met korting, dan is opzeggen aan het eind van de actieperiode is heel eenvoudig: stuur een e-mail naar EW magazine met vermelding van jouw gegevens en een verzoek om het abonnement stop te zetten. Per einde van de actieperiode geldt een opzegtermijn van 1 maand.


Voordelen EW abonnement

  • Wekelijks als eerste het opinietijdschrift thuisbezorgd
  • Inclusief EW magazine digitaal lezen online en in de app
  • Onbeperkt toegang tot alle online artikelen op de website
  • Voordeliger dan los kopen

Elsevier Weekblad Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van EW. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over EW klantenservice