EW Weekblad abonnementen

Met een EW Weekblad proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 51% korting op de winkelprijs. Sinds 1945 staat dit opinieblad (voorheen Elsevier Weekblad) voor onafhankelijke en scherpe journalistiek. De redacteuren van EW magazine durven op basis van feiten opinies te geven waar anderen nog niet aan toe zijn.

compleet abonnement | digitaal abonnementen

Bij een compleet abonnement op EW magazine krijg je:

alle papieren edities als eerste thuisbezorgd
alle edities digitaal, online en in de app
onbeperkt toegang tot alle artikelen op de website


€16,65 14,56per maand
6 maanden 100% digitaal
24% korting

€15,29 30,29per maand
1 jaar print + digitaal
50% korting

€14,76 30,29per maand
2 jaar print + digitaal
51% korting

Digitaal

Bij een digitaal abonnement op EW magazine is inbegrepen:

alle edities digitaal, online en in de app
onbeperkt toegang tot alle artikelen op de website

€9,40 14,56per maand
1 jaar digitaal
35% korting

€8,75 14,56per maand
2 jaar digitaal
40% korting

Laatste reviews

 • Frits
EW weekblad

Sinds ruim 25 jaar lees ik het met aandacht cq spel ik het. Waarom? Consistentie en idd de feiten met statistiek gestaafd, to the point mbt internationale politiek, de EU, de historie van diverse hedendaagse standpunten zowel politiek, bio psyho sociaal, energietransitioneel maar ook op culureel gebied. Informatie zonder het standaardcynisme, herhalingen en "zeurverhalen vulling" uit veel landelijke kranten. Om het als "rechts blaadje" te framen, dat is net als met elk framen mn een beetje zielig...

Sterke punten
 • Informatief
 • Diepgaand
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
 • Aad

Actueel en grondig.

 • mfn

Elsevier heeft veel interessante artikelen.

 • de vos

ik zag n abonnement met n ipadkan het niet meer vinden 29 euro pmnd

 • fwg

goed: achtergrondinformatie en toch actueel.

 • Henk B.

Ik volg met interesse de inhoud van Elsevier. Uiteraard spreken niet alle artikelen mij aan.

 • Karin

Het is fijn om meer te kunnen lezen over de achtergronden van het dagelijkse nieuws. Door de vluchtige of luchtige vorm waarop de nieuwsberichten op televisie, radio, internet en in kranten wordt gebracht, word je nauwelijks nog echt goed geïnformeerd. Elsevier weekblad bied je de mogelijkheid je kennis weer up-to-date te krijgen. Elsevier lees ik dan ook in de avonduren of als ik moet wachten op de kinderen als zij aan het sporten zijn.

 • P.M. Weijers

Leest gemakkelijk weg en geeft meer diepgang in de problematiek van het onderwerp.

 • bours

Altijd interessante onderwerpen. Lees dit blad graag iedere week.

 • astrid

Mijn vader een abonnement op elsevier cadeau gegeven. Er staan onderwerpen in die mijn vader interesseert.

 • Theo de Boer

Elsevier is een van de zeer weinige objectieve opiniebladen in Nederland. Het blad wordt meestal direct na ontvangst gelezen.

 • anoniem

Elsevier heeft zeer aktuele en interessante informatie. Ik kreeg 2 elseviers tegelijk aan het begin van de proefperiode, een oude van de week er voor.

 • Monique

Mijn echtgenoot leest Elsevier van voor tot achter. Hij vindt het een goed tijdschrift. Daarom heb ik het cadeau gedaan.

 • √ɂǨ.j.slijkhuis

Bevat zoveel nuttige informatie dat ik tijd tekort kom.

 • Attie

Ik vind Elsevier een goed tijdschrift.

 • Anna B

Interessante artikelen; altijd up-to-date; past precies in mijn straatje!

 • Nouk

Leraar op school raadde het aan. Mijn dochter heeft dyslexie en moet dus veel lezen op een niet te laag niveau. Omdat ik Elsevier zelf ook een erg fijn blad vind om te lezen heb ik meteen maar een proefabonnement op de Elsevier genomen.

Over EW Weekblad

Maak voordelig kennis met het grootste opinieblad in Nederland. Kritisch en scherp geeft EW magazine je de achtergronden bij het actuele nieuws - en het nieuws dat actueel zou moeten zijn.

De experts van EW maken economische, wetenschappelijke, politieke en culturele gebeurtenissen en ontwikkelingen toegankelijk. En de vermaarde columnisten geven je hun ongezouten (maar immer onderbouwde) mening.

Met een EW abonnement ontvang je ook, naast het wekelijkse magazine, ook met regelmaat een thema-uitgave. Tevens ontvang je iedere dag gratis en geheel vrijblijvend de nieuwsbrief in jouw mailbox met daarin het meest actuele nieuws. Dus wil je weten weten over wat er in Nederland en de wereld speelt, met nieuws en achtergronden? Neem dan nu een abonnement op EW magazine.

Als abonnee van EW Weekblad lees je alle nummers op papier én op jouw smartphone en tablet. EW Weekblad heeft hiervoor een eigen app. In deze app leest je de digitale edities. Er zijn apps voor iOS en Android in respectievelijk de App Store van Apple en bij Google Play van Android. Installeer deze op jouw mobiel apparaat. Registreer jouw abonnement in de app. En je hebt altijd online toegang tot alle nummers in de app. Eenmaal gedownloade nummers kun je daarna inzien zonder internetverbinding.

EW Weekblad proefabonnementen

Met een proefabonnement maak je vrijblijvend kennis met dit unieke tijdschrift. Wanneer het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging automatisch. Proefabonnementen herken je aan de toevoeging "stopt automatisch". Je hoeft niet op te zeggen. Daarnaast profiteer je nu van 53% korting op de winkelprijs. Een EW Weekblad proefabonnement is er al voor €9,95.

EW Weekblad verschijnt 52x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een EW Weekblad abonnement. En profiteer van tot 53% korting op de winkelprijs.