Nieuwe Revu abonnementen

Met een Nieuwe Revu proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 15% korting op de winkelprijs. Nieuwe Revu is hét mentaliteitsblad van NL. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Nieuwe Revu cadeauabonnement onderaan.


€50,00 58,37
13 nummers
15% korting

€99,50 116,74
26 nummers
15% korting

€199,00 228,99
51 nummers
13% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Nieuwe Revu cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€50,00 58,37
13 nummers
15% korting

€99,50 116,74
26 nummers
15% korting

€199,00 228,99
51 nummers
13% korting

Laatste reviews

  • Henri
Een lekker bad voor de zomerperiode...

Tijdens de zomer las ik graag veel leesmomenten in, op of bij het water, onder het genot van een kopje koffie of een wijntje. Nieuwe Revu is daar onlosmakelijk mee verbonden! In de winterperiode lukt me dat minder goed. Maar in de zomerperiode heerlijk even de gedachten verzetten. Leest lekker weg!

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • MrPigeon

Heel goed blad met leuke intervieuws en onderwerpen, kan er echt uren in lezen

  • Mariska

Abonnement nieuwe revu cadeau gegeven om ik weet dat dit familielid het blad graag leest.

  • Pieter

Vaak schokkend, maar nooit gemakkelijk. Ook altijd goed voor een lach.

Over Nieuwe Revu

Nieuwe Revu is het enige opinieweekblad voor mannen in Nederland. Met misdaad, sport, entertainment, seks en human interest. Nieuwe Revu is niet links, niet rechts maar recht voor z'n raap.

Al 65 jaar biedt Nieuwe Revu elke week zo'n 80 pagina's spraakmakende reportages en onthullende interviews. Daarnaast vind je in ieder nummer de columns van Herman Brusselmans, Leon Verdonschot, Jerry Hormone, Bart Nijman en Maxim Hartman. En natuurlijk de strips van Hein de Kort en Boze Witte Man

Met een abonnement op Nieuwe Revu ontvang je ieder nummer op papier én digitaal. Eenmaal gedownloade nummers kun je daarna lezen zonder internet.

Je kunt een abonnement op Nieuwe Revu ook cadeau doen. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) vanzelf zodra alle edities zijn ontvangen. Er is al een Nieuwe Revu cadeauabonnement vanaf €50,00.

Nieuwe Revu verschijnt 51x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een Nieuwe Revu abonnement. En profiteer van tot 15% korting op de losse verkoopprijs.