Linux Magazine abonnementen

Met een Linux Magazine proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 26% korting op de winkelprijs. Ontdek de wereld van Linux met diepgaande artikelen, tutorials en expertadvies in Linux Magazine – uw ultieme bron voor alles over open source en Linux. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Linux Magazine cadeauabonnement onderaan.


€21,95 26,85
3 nummers Stopt automatisch
19% korting

€39,95 53,70
6 nummers
26% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Linux Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€21,95 26,85
3 nummers
19% korting

€39,95 53,70
6 nummers
26% korting

Laatste reviews

  • T A de Jong
Te weinig info voor overstap van Windows naar Linux

Voor overstap van Windows naar een Linux-distributie zijn stuurprogramma's essentieel. Dan gaat het om drivers Printers en Scanners of een combi hiervan. Daar mag m.i. meer aandacht aan worden geschonken. Voorstel: Eén link vanuit uw website om drivers/stuurprogramma's te downloaden.

Sterke punten
  • Informatief
  • T A de Jong
Van DOS naar LINUX is een grote stap

Ik ben een leek op LINUX-gebied. In het verleden wel veel DOS-kennis. Ik zou graag willen dat de voorbeeld-source te downloaden is. Dit voorkomt typefouten (overnemen uit het magazine) en veel ergenis (weer een typefout gemaakt!)

Sterke punten
  • Afwisselend

Over Linux Magazine

Linux Magazine is het enige Nederlandse magazine dat zich richt op gebruikers van open source software in het algemeen en Linux in het bijzonder. Het magazine staat vol met nieuws, achtergronden, nieuwe en gevestigde software, workshops en reviews.

Als abonnee van Linux Magazine lees je alle nummers op papier én online. Linux Magazine heeft hiervoor een eigen app waarin je de digitale edities leest. Download de app vanuit de App Store van Apple of Google Play van Android. Registreer jouw abonnement in de app. En lees het nieuwste nummer in de app. In de app bewaarde edities blijven daarna offline in te zien.

Linux Magazine proefabonnementen

Met een proefabonnement op Linux Magazine maak je voordelig kennis met dit heerlijke magazine. Na het afgesproken aantal edities stopt het abonnement automatisch. Je zit dus nergens aan vast. Proefabonnementen kun je herkennen aan de toevoeging "stopt automatisch". Je hoeft dus niet op te zeggen. Daarnaast profiteer je momenteel van 19% korting. Er is al een Linux Magazine proefabonnement voor €21,95.

Ken je iemand die Linux Magazine met veel plezier zal lezen? Geef een abonnement cadeau. Een cadeauabonnement stopt (net als een proefabonnement) automatisch zodra alle nummers zijn ontvangen. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een Linux Magazine cadeauabonnement vanaf €21,95. Klik hier om Linux Magazine cadeau te geven.

Linux Magazine verschijnt 6x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op Linux Magazine. En profiteer van tot 26% korting op de losse verkoopprijs.