Linux Magazine abonnementen

Met een Linux Magazine proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 16% korting op de winkelprijs. Hét magazine met workshops en praktische tips voor de nieuwste generatie Linux fans. De deskundige redactie helpt je in iedere editie van dit computertijdschrift jouw kennis over Linux als server, desktop- en ontwikkelplatform vergroten. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Linux Magazine cadeauabonnement onderaan.


€15,95 17,85
6 maanden (3 nrs.) Stopt automatisch
11% korting

€29,95 35,70
1 jaar (6 nrs.)
16% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Linux Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,95 17,85
6 maanden (3 nrs.)
11% korting

€29,95 35,70
1 jaar (6 nrs.)
16% korting

Laatste reviews

Over Linux Magazine

Linux Magazine is het enige Nederlandse magazine dat zich richt op gebruikers van open source software in het algemeen en Linux in het bijzonder. Het magazine staat vol met nieuws, achtergronden, nieuwe en gevestigde software, workshops en reviews.

Proefabonnement Linux Magazine

Een Linux Magazine proefabonnement is een uitgelezen manier om kennis te maken met dit praktische computerblad over Linux en open source software in het algemeen. De aanbiedingen voor proefabonnementen zijn te herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is niet nodig.

Linux Magazine cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch. Dus ken je een iemand die 'op Linux draait'? Geef een abonnement Linux Magazine cadeau. Na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen proefabonnement Linux Magazine

  • Elke maand Linux Magazine als eerste in huis
  • Exclusieve aanbiedingen voor abonnees
  • Korting t.o.v. de losse winkelprijs
  • De bezorging stopt automatisch na afloop van de actie *

* Voor alle aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Linux Magazine Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Linux Magazine. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Linux Magazine klantenservice