Linux Magazine abonnementen

Met een Linux Magazine proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 26% korting op de winkelprijs. Hét magazine met workshops en praktische tips voor de nieuwste generatie Linux fans. De deskundige redactie helpt je in iedere editie van dit computertijdschrift jouw kennis over Linux als server, desktop- en ontwikkelplatform vergroten. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Linux Magazine cadeauabonnement onderaan.


€21,95 26,85
3 nummers Stopt automatisch
19% korting

€39,95 53,70
6 nummers
26% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Linux Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€21,95 26,85
3 nummers
19% korting

€39,95 53,70
6 nummers
26% korting

Laatste reviews

  • T A de Jong
Te weinig info voor overstap van Windows naar Linux

Voor overstap van Windows naar een Linux-distributie zijn stuurprogramma's essentieel. Dan gaat het om drivers Printers en Scanners of een combi hiervan. Daar mag m.i. meer aandacht aan worden geschonken. Voorstel: Eén link vanuit uw website om drivers/stuurprogramma's te downloaden.

Sterke punten
  • Informatief
  • T A de Jong
Van DOS naar LINUX is een grote stap

Ik ben een leek op LINUX-gebied. In het verleden wel veel DOS-kennis. Ik zou graag willen dat de voorbeeld-source te downloaden is. Dit voorkomt typefouten (overnemen uit het magazine) en veel ergenis (weer een typefout gemaakt!)

Sterke punten
  • Afwisselend

Over Linux Magazine

Linux Magazine is het enige Nederlandse magazine dat zich richt op gebruikers van open source software in het algemeen en Linux in het bijzonder. Het magazine staat vol met nieuws, achtergronden, nieuwe en gevestigde software, workshops en reviews.

Met een abonnement op Linux Magazine ontvang je iedere editie op papier én digitaal. Om eerder gedownloade edities nogmaals te lezen heb je geen internet meer nodig.

Linux Magazine proefabonnementen

Met een proefabonnement maak je voordelig en vrijblijvend kennis met dit bijzondere magazine. Zodra het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging vanzelf. Je herkent proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. Je hoeft dus niet op te zeggen. Een Linux Magazine proefabonnement is er al voor €21,95.

Je kunt een abonnement op Linux Magazine ook cadeau geven. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) automatisch wanneer alle nummers zijn bezorgd. En er is al een Linux Magazine cadeauabonnement vanaf €21,95.

Linux Magazine verschijnt 6x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over bezorging, betalingen of het stopzetten van het abonnement.