Tips & Trucs abonnementen

Met een Tips & Trucs proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 35% korting op de winkelprijs. Al meer dan 15 jaar het meest praktische computerblad van Nederland. In ieder nummer komt de deskundige en enthousiaste redactie handige tips en heldere stappenplannen om meer uit jouw apparatuur te halen. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Tips & Trucs cadeauabonnement onderaan.


€17,50 23,25
3 nummers Stopt automatisch
25% korting

€32,95 46,50
6 nummers
29% korting

€59,95 93,00
12 nummers
35% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Tips & Trucs cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€17,50 23,25
3 nummers
25% korting

€32,95 46,50
6 nummers
29% korting

Laatste reviews

  • Aat

De algemene inhoud valt binnen mijn interessegebied. Geen flauwekul verhaaltjes. Goede zet om het blad ook digitaal beschikbaar te maken. Ik had hier voor de KIOSK van Apple gekozen ipv een eigen techniek.

  • Joep

Proefabonnement Tips

Over Tips & Trucs

Tips & Trucs is al meer dan 15 jaar een van de meest populaire computerbladen in Nederland. De redactie brengt abonnees maandelijks talloze handige tips en nuttige informatie om meer te halen uit hun computer. En ze leidt je in begrijpelijke taal door meer gecompliceerde problemen.

Met een abonnement op Tips & Trucs ontvang je ieder nummer op papier én digitaal. Eenmaal gedownloade edities kun je daarna lezen zonder internetverbinding.

Tips & Trucs proefabonnementen

Met een Tips & Trucs proefabonnement maak je vrijblijvend kennis met dit fijne tijdschrift. Na het afgesproken aantal nummers stopt de bezorging automatisch. Je zit nergens aan vast. Je herkent proefabonnementen aan de toevoeging "stopt automatisch" bij de aanbieding. Je hoeft niet op te zeggen. Als je nu voor een proefabonnement kiest, profiteer je ook nog van 25% korting op de losse verkoopprijs. Een Tips & Trucs proefabonnement is er al voor €17,50.

Je kunt een abonnement op Tips & Trucs ook cadeau doen. Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een Tips & Trucs cadeauabonnement vanaf €17,50.

Tips & Trucs verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op Tips & Trucs. En profiteer van tot 35% korting op de losse verkoopprijs.