Tips & Trucs abonnementen

Met een Tips & Trucs proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 35% korting op de winkelprijs. Al meer dan 15 jaar het meest praktische computerblad van Nederland. In ieder nummer komt de deskundige en enthousiaste redactie handige tips en heldere stappenplannen om meer uit jouw apparatuur te halen. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Tips & Trucs cadeauabonnement onderaan.


€17,50 23,25
3 nummers Stopt automatisch
25% korting

€32,95 46,50
6 nummers
29% korting

€59,95 93,00
12 nummers
35% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Tips & Trucs cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€17,50 23,25
3 nummers
25% korting

€32,95 46,50
6 nummers
29% korting

Laatste reviews

  • Aat

De algemene inhoud valt binnen mijn interessegebied. Geen flauwekul verhaaltjes. Goede zet om het blad ook digitaal beschikbaar te maken. Ik had hier voor de KIOSK van Apple gekozen ipv een eigen techniek.

  • Joep

Proefabonnement Tips

Over Tips & Trucs

Tips & Trucs is al meer dan 15 jaar een van de meest populaire computerbladen in Nederland. De redactie brengt abonnees maandelijks talloze handige tips en nuttige informatie om meer te halen uit hun computer. En ze leidt je in begrijpelijke taal door meer gecompliceerde problemen.

Ben je abonnee van Tips & Trucs? En heb je een tablet of smartphone? Dan kun je Tips & Trucs ook digitaal lezen. In de app bewaarde edities zijn daarna zonder actieve internetverbinding in te zien.

Tips & Trucs proefabonnementen

Met een proefabonnement maak je voordelig kennis met dit fijne tijdschrift. Zodra het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging vanzelf. Proefabonnementen kun je herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet nodig. Er is al een Tips & Trucs proefabonnement voor €17,50.

Ken je iemand die Tips & Trucs met plezier zal lezen? Geef een Tips & Trucs abonnement cadeau. Een cadeauabonnement stopt (net als een proefabonnement) vanzelf zodra alle nummers zijn ontvangen. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een Tips & Trucs cadeauabonnement vanaf €17,50.

Tips & Trucs verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot bezorging, betalingen of het beëindigen van het abonnement.