Tips & Trucs abonnementen

Met een Tips & Trucs proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 33% korting op de winkelprijs. Al meer dan 15 jaar het meest praktische computerblad van Nederland. In ieder nummer komt de deskundige en enthousiaste redactie handige tips en heldere stappenplannen om meer uit jouw apparatuur te halen. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Tips & Trucs cadeauabonnement onderaan.


€12,50 14,85
3 maanden (3 nrs.) Stopt automatisch
16% korting

€20,95 29,70
6 maanden (6 nrs.)
29% korting

€39,95 59,40
1 jaar (12 nrs.)
33% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Tips & Trucs cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€12,50 14,85
3 maanden (3 nrs.)
16% korting

€20,95 29,70
6 maanden (6 nrs.)
29% korting

Laatste reviews

  • Aat

De algemene inhoud valt binnen mijn interessegebied. Geen flauwekul verhaaltjes. Goede zet om het blad ook digitaal beschikbaar te maken. Ik had hier voor de KIOSK van Apple gekozen ipv een eigen techniek.

  • Joep

Proefabonnement Tips

Over Tips & Trucs

Tips & Trucs is al meer dan 15 jaar een van de meest populaire computerbladen in Nederland. De redactie brengt abonnees maandelijks talloze handige tips en nuttige informatie om meer te halen uit hun computer. En ze leidt je in begrijpelijke taal door meer gecompliceerde problemen.

Naast het tijdschrift ontvang je ook regelmatig exclusieve aanbiedingen voor abonnees op computergerelateerde producten. En vanzelfsprekend lees je Tips & Trucs ook gratis digitaal.

Tips & Trucs proefabonnement

Een Tips & Trucs proefabonnement is een bekeken manier om kennis te maken met dit populaire tijdschrift voor iedere computerbezitter. De aanbiedingen voor proefabonnementen zijn te herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is niet nodig.

Tips & Trucs cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch. Dus ken je een iemand die meer uit zijn tijd achter de computer wil halen? Geef een abonnement Tips & Trucs cadeau. Na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen Tips & Trucs Unlimited

  • Elke maand Tips & Trucs als eerste in huis
  • Exclusieve aanbiedingen voor abonnees
  • Gratis Tips & Trucs digitaal lezen
  • Korting t.o.v. de losse winkelprijs
  • De bezorging stopt automatisch na afloop van de actie *

* Voor alle aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.


Tips & Trucs Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Tips & Trucs. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Tips & Trucs klantenservice