Tips & Trucs abonnementen

Tips & Trucs zit vol met praktische tips, stap-voor-stap handleidingen en slimme adviezen om je computer, smartphone en andere gadgets optimaal te benutten. Of je nu wilt leren hoe je je apparaat sneller maakt, je data beveiligt of nieuwe software ontdekt, Tips & Trucs biedt je de kennis die je nodig hebt.

Met Tips & Trucs haal je meer uit je digitale leven en los je snel eventuele problemen op. Een onmisbaar tijdschrift voor iedereen die zijn technische vaardigheden wil verbeteren en up-to-date wil blijven met de nieuwste technologische ontwikkelingen.


€17,50 23,25
3 nummers Stopt automatisch
25% korting

€32,95 46,50
6 nummers
29% korting

€59,95 93,00
12 nummers
35% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Tips & Trucs cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€17,50 23,25
3 nummers
25% korting

€32,95 46,50
6 nummers
29% korting

Laatste reviews

  • Aat

De algemene inhoud valt binnen mijn interessegebied. Geen flauwekul verhaaltjes. Goede zet om het blad ook digitaal beschikbaar te maken. Ik had hier voor de KIOSK van Apple gekozen ipv een eigen techniek.

  • Joep

Proefabonnement Tips

Over Tips & Trucs

Tips & Trucs is al meer dan 15 jaar een van de meest populaire computerbladen in Nederland. De redactie brengt abonnees maandelijks talloze handige tips en nuttige informatie om meer te halen uit hun computer. En ze leidt je in begrijpelijke taal door meer gecompliceerde problemen.

Met een abonnement op Tips & Trucs ontvang je elk nummer op papier én digitaal. Tips & Trucs heeft hiervoor een eigen app waarin je de digitale editie leest. Om het tijdschrift digitaal te lezen installeert je de app voor iOS of Android op jouw mobiel apparaat. Meld je eenmalig aan in de app. En lees het nieuwste nummer waar en wanneer je maar wil in de app. In de app gelezen edities zijn daarna offline in te zien.

Tips & Trucs proefabonnementen

Wil je Tips & Trucs proberen? Kies voor een vrijblijvend en voordelig proefabonnement. Na het afgesproken aantal nummers stopt de bezorging automatisch. Je zit nergens aan vast. Proefabonnementen kun je herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet nodig. Als je nu voor een proefabonnement kiest, profiteer je daarnaast van 25% korting. Er is al een Tips & Trucs proefabonnement voor €17,50.

Het is ook mogelijk om een Tips & Trucs abonnement cadeau te geven. Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een Tips & Trucs cadeauabonnement vanaf €17,50. Klik hier om Tips & Trucs cadeau te geven.

Tips & Trucs verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een Tips & Trucs abonnement. Als je vandaag hiervoor kiest, bent u 35% voordeliger uit dan in de winkel.