Veronica Superguide abonnementen

Met een Veronica Superguide proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 55% korting op de winkelprijs. Deze tv-gids geeft niet alleen een fijn, helder programmaoverzicht. Het magazine houdt je ook op de hoogte van wat er te zien is in de bioscopen, in theaters en op festivals.


€10,00 17,00
4 nummers Stopt automatisch
42% korting

€7,50 17,00per maand
6 maanden altijd opzegbaar
55% korting

Laatste reviews

Over Veronica Superguide

Veronica Superguide is meer dan een tv-gids met een programmaoverzicht van wat je op TV kunt zien. Ook het aanbod van streamingdiensten, zoals Netflix, wordt uitgebreid besproken. Evenals de films die je kunt zien via video-on-demand of in de bioscoop.

Ook theatervoorstellingen, festivals, concerten en nieuwe games en CD's worden besproken. Evenals showbizz nieuws. Dit maakt Veronica Superguide meer dan enig andere gids, hét entertainment magazine van Nederland.

Veronica Superguide digitaal lezen

Veronica Magazine Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Veronica Superguide. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Veronica Superguide klantenservice