Veronica Superguide abonnementen

Met een Veronica Superguide proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 13% korting op de winkelprijs. Deze tv-gids geeft niet alleen een fijn, helder programmaoverzicht. Het magazine houdt je ook op de hoogte van wat er te zien is in de bioscopen, in theaters en op festivals.


€6,99
4 weken (4 nrs.) onze keuze Stopt automatisch
13% korting

Laatste reviews

Over Veronica Superguide

Veronica Superguide is meer dan een tv-gids met een programmaoverzicht van wat je op TV kunt zien. Ook het aanbod van streamingdiensten, zoals Netflix, wordt uitgebreid besproken. Evenals de films die je kunt zien via video-on-demand of in de bioscoop.

Ook theatervoorstellingen, festivals, concerten en nieuwe games en CD's worden besproken. Evenals showbizz nieuws. Dit maakt Veronica Superguide meer dan enig andere gids, hét entertainment magazine van Nederland.

Veronica Superguide digitaal lezen

Met een Veronica Superguide abonnement lees je iedere Veronica Magazine digitaal in de app van Tijdschrift.nl. Met jouw abonnementsnummer (zie het adresetiket op de verpakking) activeer je eenvoudig het digitaal abonnement via tijdschrift.nl/activeer. Hierna lees je alle digitale edities eenvoudig online en op je smartphone en tablet.

Veronica Superguide digitaal lezen

Proefabonnement Veronica Superguide

Een Veronica Magazine proefabonnement is een bekeken manier om kennis te maken met dit tv-magazine. De aanbiedingen voor proefabonnementen zijn te herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Dit betekent dat de bezorging automatisch stopt na het afgesproken aantal nummers. Opzeggen is dus niet nodig.

Veronica Superguide cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt ook altijd automatisch. Dus ken je iemand die veel plezier zou beleven aan een wekelijks entertainment magazine? Geef een abonnement Veronica Magazine cadeau. Na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen Veronica Superguide proefabonnement

  • Wekelijks Veronica Magazine altijd als eerste in huis
  • Overizcht over 50+ zenders, Netflix en andere streamingdiensten
  • Digitaal lezen via Tijdschrift.nl
  • Exclusief abonneevoordeel
  • Bezorging stopt automatisch *

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Veronica Magazine Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Veronica Superguide. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Veronica Superguide klantenservice