Totaal TV abonnementen

Met een Totaal TV proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 56% korting op de winkelprijs. En met deze tv-gids behoud je altijd het overzicht. Over zelfs meer dan 100 zenders, waaronder vele digitale kanalen. Voor de serieuze televisiekijker is er geen betere keuze dan Totaal TV. Met een Totaal TV abonnement ontvang je ook nog 2x per jaar Digigids.


€10,00 14,00
4 nummers Stopt automatisch
56% korting

€4,50 6,95per maand
1 jaar
35% korting

€4,25 6,95per maand
2 jaar
39% korting

€3,95 6,95per maand
3 jaar
43% korting

Laatste reviews

 • Willem Schmidt 80 jaar jong

Kijk er elke 14 dagen naar uit.

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
 • Robin

Ik heb een abonnement Totaal TV cadeau gedaan omdat dit 1 van de gidsen is waar ook veel tv kanalen in staan, die je op je digitale (HD) televisie ontvangt.

 • Robin

Ik heb een abonnement Totaal TV cadeau gedaan omdat dit 1 van de gidsen is waar ook veel tv kanalen in staan, die je op je digitale (HD) televisie ontvangt.

 • nynke

ideaal blad. ik heb een beperking en daarom moet ik elke dag in de gids kijken en wat ik wil zien of opneem omcirkel ik. bij de meeste bladen moet je een blz omslaan tja en dat vergeet ik, totaaltv leg ik netjes het blad opgeslagen neer en ik kan direct zien wat ik nodig heb. perfect

Over Totaal TV

Totaal TV is dé gids voor de digitale televisiekijker. De tv-gids houdt je tweewekelijks op de hoogte van zo'n 105 televisiezenders. Als een modern tv-magazine vind je in Totaal TV ook achtergrondverhalen, interviews en entertainment nieuws.

Daarnaast test Totaal TV altijd de nieuwste gadgets - die je soms ook kunt winnen in de exclusieve winacties voor abonnees. En ongeveer 4 keer jaar ontvang je een gratis themabijlage.

Daarnaast kun je meedoen aan winacties. En tot slot ontvang je 2 keer per jaar de Digigids. Hierin wordt je helemaal bijgepraat over alle digitale ontwikkelingen. Kortom, ben je digitale kijker? En wil je niets missen? Neem een voordelig abonnement of proefabonnement Totaal TV.

Proefabonnement Totaal TV

Een Totaal TV proefabonnement is een bekeken manier om kennis te maken met dit tv-magazine. De aanbiedingen voor proefabonnementen zijn te herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Dit betekent dat de bezorging automatisch stopt na het afgesproken aantal nummers. Opzeggen is dus niet nodig.

Totaal TV cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt ook altijd automatisch. Dus ken je iemand die veel plezier zou beleven aan een wekelijks entertainment magazine? Geef een abonnement Totaal TV cadeau. Na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen van een Totaal TV proefabonnement

 • Overzicht over 100+ digitale zenders
 • Ideaal voor klanten van KPN, Tele2, Ziggo e.a.
 • Exclusieve win-acties
 • Vrijblijvend* en met korting

Uitsluitend voor aanbiedingen met de vermelding "stopt automatisch".

Totaal TV Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Totaal TV. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Totaal TV klantenservice