AG Connect abonnementen

AG Connect is jouw onmisbare vakblad voor alles wat met IT en technologie te maken heeft. Of je nu geïnteresseerd bent in de nieuwste software, hardware-innovaties of trends in cybersecurity, AG Connect biedt je alles wat je nodig hebt om voorop te blijven lopen in de IT-sector.

Met boeiende interviews, uitgebreide rapportages en praktische tips helpt AG Connect je om je kennis te vergroten en je carrière te versterken. Abonneer je vandaag nog en ontdek wat AG Connect voor jou kan betekenen.


€15,00 60,00
3 nummers Stopt automatisch
75% korting

Laatste reviews

  • HvR
On top of the news!

Top blad met relevante inzichten.Toegankelijk design. Wisselende perspectieven - dus objectief.

Sterke punten
  • Diepgaand
  • Afwisselend

Over AG Connect

In AG Connect zijn de krachten van de vakbladen AutomatiseringGids, IT-Infra en Informatie gebundeld. AG Connect richt zich op alle IT-professionals in Nederland en brengt online nieuws en inspirerende artikelen over ontwikkelingen, innovaties en achtergronden in de IT.

De onafhankelijke redactie schrijft dagelijks over ‘the amazing world of IT’. De onderwerpen zijn ingedeeld volgens de pijlers van AG Connect: beheer, development, strategie & innovatie, management en loopbaan. Binnen die pijlers kunnen alle denkbare IT-onderwerpen aan bod komen, zoals security, cloud, business intelligence, outsourcing, IT-recht etc. etc.

AG Connect proefabonnementen

Met een proefabonnement maak je voordelig kennis met dit heerlijke tijdschrift. Zodra het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging automatisch. Je herkent proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. Opzeggen is dus niet nodig. Daarnaast profiteer je momenteel van 75% korting op de winkelprijs. Er is al een AG Connect proefabonnement voor €15,00.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen met betrekking tot bezorging, betalingen of het beëindigen van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een AG Connect abonnement. Als je nu hiervoor kiest, profiteer je van tot 75% korting op de losse winkelprijs.