AG Connect abonnementen

Met een AG Connect proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 75% korting op de winkelprijs. AG Connect biedt alles wat de IT-professional en IT-manager nodig heeft om succesvol te zijn.


€15,00 60,00
3 nummers Stopt automatisch
75% korting

Laatste reviews

  • HvR
On top of the news!

Top blad met relevante inzichten.Toegankelijk design. Wisselende perspectieven - dus objectief.

Sterke punten
  • Diepgaand
  • Afwisselend

Over AG Connect

In AG Connect zijn de krachten van de vakbladen AutomatiseringGids, IT-Infra en Informatie gebundeld. AG Connect richt zich op alle IT-professionals in Nederland en brengt online nieuws en inspirerende artikelen over ontwikkelingen, innovaties en achtergronden in de IT.

De onafhankelijke redactie schrijft dagelijks over ‘the amazing world of IT’. De onderwerpen zijn ingedeeld volgens de pijlers van AG Connect: beheer, development, strategie & innovatie, management en loopbaan. Binnen die pijlers kunnen alle denkbare IT-onderwerpen aan bod komen, zoals security, cloud, business intelligence, outsourcing, IT-recht etc. etc.

AG Connect proefabonnementen

Wil je AG Connect zelf ervaren? Kies voor een vrijblijvend proefabonnement. Na het afgesproken aantal edities stopt het abonnement automatisch. Je zit nergens aan vast. Proefabonnementen kun je herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Je hoeft niet op te zeggen. Daarnaast profiteer je tijdelijk van 75% korting. Er is al een AG Connect proefabonnement voor €15,00.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen met betrekking tot bezorging, facturen of het stopzetten van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een AG Connect abonnement. Als je nu hiervoor kiest, bent u 75% goedkoper uit dan in de winkel.