AG Connect abonnementen

Met een AG Connect proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 75% korting op de winkelprijs. AG Connect biedt alles wat de IT-professional en IT-manager nodig heeft om succesvol te zijn.


€15,00 60,00
4 maanden (3 nrs.) Stopt automatisch
75% korting

Laatste reviews

  • HvR
On top of the news!

Top blad met relevante inzichten.Toegankelijk design. Wisselende perspectieven - dus objectief.

Sterke punten
  • Diepgaand
  • Afwisselend

Over AG Connect

In AG Connect zijn de krachten van de vakbladen AutomatiseringGids, IT-Infra en Informatie gebundeld. AG Connect richt zich op alle IT-professionals in Nederland en brengt online nieuws en inspirerende artikelen over ontwikkelingen, innovaties en achtergronden in de IT.

De onafhankelijke redactie schrijft dagelijks over ‘the amazing world of IT’. De onderwerpen zijn ingedeeld volgens de pijlers van AG Connect: beheer, development, strategie & innovatie, management en loopbaan. Binnen die pijlers kunnen alle denkbare IT-onderwerpen aan bod komen, zoals security, cloud, business intelligence, outsourcing, IT-recht etc. etc.

Naast een website, die 24/7 op elk device te volgen is, verschijnt 10 keer per jaar het magazine.

AG Connect Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van AG Connect. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over AG Connect klantenservice