Ct Magazine abonnementen

Ct Magazine is de perfecte bron voor iedereen die gepassioneerd is over technologie. Elke editie staat vol met boeiende artikelen over de nieuwste IT-ontwikkelingen en technologische innovaties.

Of je nu een techneut bent of gewoon nieuwsgierig naar de digitale wereld, Ct Magazine biedt jou de inzichten en kennis die je nodig hebt. Laat je inspireren door deskundige analyses en praktische tips.


€20,00 26,97
3 nummers
16% korting

€60,00 89,90
10 nummers
33% korting

Laatste reviews

Over Ct Magazine

Wil jij maandelijks de nieuwste c’t op je deurmat ontvangen en profiteren van hoge korting op de winkelprijs? Kies dan voor een voordelig abonnement op het c’t magazine en ontvang hét magazine voor computertechniek 10 keer per jaar thuis. C't biedt diepgaande achtergrondartikelen, tests, handleidingen voor in de praktijk en informatie over nieuwe trends en nuttige en handige hardware en software. Het ideale blad voor mensen die op basis van de gegeven informatie heel goed zelf een mening kunnen vormen, maar vooral ook zelf aan de slag willen en veel willen uitproberen.

Met een abonnement op Ct Magazine ontvang je ieder nummer op papier én digitaal.

Ct Magazine op Tijdschrift.nl

In de app bewaarde nummers zijn daarna zonder actieve internetverbinding in te zien.

Ct Magazine verschijnt 10x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen over bezorging, betalingen of het beëindigen van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een Ct Magazine abonnement. Als je vandaag hiervoor kiest, bent u 33% voordeliger uit dan als u de nummers los koopt in de winkel.