Ct Magazine abonnementen

Met een Ct Magazine proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 29% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift over computertechniek. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Ct Magazine cadeauabonnement onderaan.


€20,00 20,97
4 maanden (3 nrs.)
5% korting

€60,00 83,88
14 maanden (12 nrs.)
29% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Ct Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€20,00 20,97
4 maanden (3 nrs.)
5% korting

€45,00 62,91
11 maanden (9 nrs.)
29% korting

Laatste reviews

Over Ct Magazine

Wil jij maandelijks de nieuwste c’t op je deurmat ontvangen en profiteren van hoge korting op de winkelprijs? Kies dan voor een voordelig abonnement op het c’t magazine en ontvang hét magazine voor computertechniek 10 keer per jaar thuis. C't biedt diepgaande achtergrondartikelen, tests, handleidingen voor in de praktijk en informatie over nieuwe trends en nuttige en handige hardware en software. Het ideale blad voor mensen die op basis van de gegeven informatie heel goed zelf een mening kunnen vormen, maar vooral ook zelf aan de slag willen en veel willen uitproberen.


(inkijkexemplaar)

ct magazine klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Ct Magazine. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Ct Magazine klantenservice