Ct Magazine abonnementen

Met een Ct Magazine proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 21% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift over computertechniek.


€20,00 20,97
3 nummers
5% korting

€55,00 69,90
10 nummers
21% korting

€110,00 139,80
20 nummers
21% korting

Laatste reviews

Over Ct Magazine

Wil jij maandelijks de nieuwste c’t op je deurmat ontvangen en profiteren van hoge korting op de winkelprijs? Kies dan voor een voordelig abonnement op het c’t magazine en ontvang hét magazine voor computertechniek 10 keer per jaar thuis. C't biedt diepgaande achtergrondartikelen, tests, handleidingen voor in de praktijk en informatie over nieuwe trends en nuttige en handige hardware en software. Het ideale blad voor mensen die op basis van de gegeven informatie heel goed zelf een mening kunnen vormen, maar vooral ook zelf aan de slag willen en veel willen uitproberen.

Als abonnee van Ct Magazine lees je alle nummers op papier én op jouw smartphone en tablet. Om eerder gedownloade nummers nogmaals in te zien heb je geen internet meer nodig.

Ct Magazine verschijnt 10x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over bezorging, facturen of het stopzetten van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op Ct Magazine. En profiteer van tot 21% korting op de losse verkoopprijs.