Dans Magazine abonnementen

Met een Dans Magazine proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 45% korting op de winkelprijs. En ontvang 6x per jaar hét tijdschrift over dansen. Van ballet tot streetdance. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Dans Magazine cadeauabonnement onderaan.


€11,95 18,00
3 nummers Stopt automatisch
34% korting

€19,95 36,00
6 nummers
45% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Dans Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€11,95 18,00
3 nummers
34% korting

€19,95 36,00
6 nummers
45% korting

Laatste reviews

Over Dans Magazine

Blijf geïnspireerd! Of je nu van moderne dans, ballet, streetdance of jazzdance houdt, met Dans Magazine blijf je bij. De nieuwste voorstellingen, portretten van dansers en choreografen, de trends, nieuws en schitterende foto's. Je leest het zes keer per jaar in Dans Magazine.

Dans Magazine proefabonnementen

Wil je Dans Magazine proberen? Kies voor een voordelig proefabonnement. Zodra het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt het abonnement automatisch. Je herkent proefabonnementen aan de toevoeging "stopt automatisch" bij de aanbieding. Je hoeft niet op te zeggen. Daarnaast profiteer je tijdelijk van 34% korting op de losse verkoopprijs. Er is al een Dans Magazine proefabonnement voor €11,95.

Je kunt een abonnement op Dans Magazine ook cadeau geven. Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een Dans Magazine cadeauabonnement vanaf €11,95.

Dans Magazine verschijnt 6x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot bezorging, facturen of het beëindigen van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een Dans Magazine abonnement. Als je nu hiervoor kiest, profiteer je van tot 45% korting op de winkelprijs.