Dans Magazine abonnementen

Met een Dans Magazine proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 56% korting op de winkelprijs. En ontvang 6x per jaar hét tijdschrift over dansen. Van ballet tot streetdance. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Dans Magazine cadeauabonnement onderaan.


€11,95 22,47
3 nummers Stopt automatisch
47% korting

€19,95 44,94
6 nummers
56% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Dans Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€11,95 22,47
3 nummers
47% korting

€19,95 44,94
6 nummers
56% korting

Laatste reviews

Over Dans Magazine

Blijf geïnspireerd! Of je nu van moderne dans, ballet, streetdance of jazzdance houdt, met Dans Magazine blijf je bij. De nieuwste voorstellingen, portretten van dansers en choreografen, de trends, nieuws en schitterende foto's. Je leest het zes keer per jaar in Dans Magazine.

Dans Magazine proefabonnementen

Met een proefabonnement maak je voordelig kennis met dit fijne tijdschrift. Na het afgesproken aantal nummers stopt het abonnement automatisch. Je zit nergens aan vast. Proefabonnementen kun je herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet nodig. Daarnaast profiteer je tijdelijk van 47% korting. Een Dans Magazine proefabonnement is er al voor €11,95.

Ken je iemand die Dans Magazine met genoegen zal lezen? Geef een abonnement cadeau. Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch. En er is al een Dans Magazine cadeauabonnement vanaf €11,95.

Dans Magazine verschijnt 6x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over bezorging, betalingen of het stopzetten van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op Dans Magazine. En profiteer van tot 56% korting op de losse verkoopprijs.