Dans Magazine abonnementen

Met een Dans Magazine proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 45% korting op de winkelprijs. En ontvang 6x per jaar hét tijdschrift over dansen. Van ballet tot streetdance. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Dans Magazine cadeauabonnement onderaan.


€11,95 18,00
6 maanden (3 nrs.) Stopt automatisch
34% korting

€19,95 36,00
1 jaar (6 nrs.)
45% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Dans Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€11,95 18,00
6 maanden (3 nrs.)
34% korting

€19,95 36,00
1 jaar (6 nrs.)
45% korting

Laatste reviews

Over Dans Magazine

Blijf geïnspireerd! Of je nu van moderne dans, ballet, streetdance of jazzdance houdt, met Dans Magazine blijf je bij. De nieuwste voorstellingen, portretten van dansers en choreografen, de trends, nieuws en schitterende foto's. Je leest het zes keer per jaar in Dans Magazine.

Dans Magazine cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch. Dus kent u een danser, danseres of gewoon een grote dansliefhebber, die binnenkort iets te vieren heeft? Geef een Dans abonnement cadeau. Na het afgesproken aantal nummers stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen Dans Magazine abonnement

  • De nieuwe Dans Magazine altijd als eerste in huis
  • Exclusieve kijkjes achter de schermen
  • Mooie korting t.o.v. de winkelprijs

Dans Magazine Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Dans Magazine. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Dans Magazine klantenservice