Dans Magazine abonnementen

Met een Dans Magazine proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 56% korting op de winkelprijs. En ontvang 6x per jaar hét tijdschrift over dansen. Van ballet tot streetdance. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Dans Magazine cadeauabonnement onderaan.


€11,95 22,47
3 nummers Stopt automatisch
47% korting

€19,95 44,94
6 nummers
56% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Dans Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€11,95 22,47
3 nummers
47% korting

€19,95 44,94
6 nummers
56% korting

Laatste reviews

Over Dans Magazine

Blijf geïnspireerd! Of je nu van moderne dans, ballet, streetdance of jazzdance houdt, met Dans Magazine blijf je bij. De nieuwste voorstellingen, portretten van dansers en choreografen, de trends, nieuws en schitterende foto's. Je leest het zes keer per jaar in Dans Magazine.

Dans Magazine proefabonnementen

Met een proefabonnement op Dans Magazine maak je voordelig kennis met dit unieke magazine. Na het afgesproken aantal edities stopt het abonnement automatisch. Je zit dus nergens aan vast. Proefabonnementen kun je herkennen aan de toevoeging "stopt automatisch". Je hoeft niet op te zeggen. Als je vandaag voor een proefabonnement kiest, profiteer je daarnaast van 47% korting op de losse verkoopprijs. Een Dans Magazine proefabonnement is er al voor €11,95.

Wil je iemand anders verrassen met een tijdelijk Dans Magazine abonnement? Dat is mogelijk. Cadeauabonnementen stoppen vanzelf. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een Dans Magazine cadeauabonnement vanaf €11,95. Klik hier om Dans Magazine cadeau te geven.

Dans Magazine verschijnt 6x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over bezorging, betalingen of het beëindigen van het abonnement. Kortom, voldoende reden voor een Dans Magazine abonnement. Als je nu hiervoor kiest, bent u 56% voordeliger uit dan in de winkel.