Dans Magazine abonnementen

Met een Dans Magazine proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 45% korting op de winkelprijs. En ontvang 6x per jaar hét tijdschrift over dansen. Van ballet tot streetdance. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Dans Magazine cadeauabonnement onderaan.


€11,95 18,00
3 nummers Stopt automatisch
34% korting

€19,95 36,00
6 nummers
45% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Dans Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€11,95 18,00
3 nummers
34% korting

€19,95 36,00
6 nummers
45% korting

Laatste reviews

Over Dans Magazine

Blijf geïnspireerd! Of je nu van moderne dans, ballet, streetdance of jazzdance houdt, met Dans Magazine blijf je bij. De nieuwste voorstellingen, portretten van dansers en choreografen, de trends, nieuws en schitterende foto's. Je leest het zes keer per jaar in Dans Magazine.

Dans Magazine proefabonnementen

Met een proefabonnement op Dans Magazine maak je voordelig en vrijblijvend kennis met dit bijzondere magazine. Na het afgesproken aantal edities stopt de bezorging automatisch. Je zit dus nergens aan vast. Je herkent proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. Je hoeft dus niet op te zeggen. Daarnaast profiteer je tijdelijk van 34% korting op de winkelprijs. Er is al een Dans Magazine proefabonnement voor €11,95.

Wil je iemand anders verrassen met een tijdelijk Dans Magazine abonnement? Dat kan. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) automatisch wanneer alle edities zijn bezorgd. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een Dans Magazine cadeauabonnement vanaf €11,95.

Dans Magazine verschijnt 6x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een Dans Magazine abonnement. En profiteer van tot 45% korting op de winkelprijs.