Gonzo abonnementen

Met een Gonzo proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 44% korting op de winkelprijs. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Gonzo cadeauabonnement onderaan.


€29,99 53,70
6 nummers
44% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Gonzo cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€29,99 53,70
6 nummers
44% korting

Laatste reviews

Over Gonzo

Voor iedereen die grenzeloos en mateloos nieuwsgierig is naar experimentele en niet-mainstream muziek, en literatuur, film, kunst en nieuwe media. Muziekgenres van jazz, improv, noise, industrial, dance en techno. Gonzo (circus) brengt iedere twee maanden een magazine vol informatie, achtergronden en opinies. Bij elke editie krijg je bovendien Mind the Gap, een door de redactie samengestelde cd.

Abonnees van Gonzo ontvangen alle nummers op papier en digitaal. Om eerder gelezen nummers nogmaals te lezen heb je niet opnieuw een internetverbinding nodig.

Het is ook mogelijk om Gonzo cadeau te doen. Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. En er is al een Gonzo cadeauabonnement vanaf €29,99.

Gonzo verschijnt 4x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kortom, voldoende reden voor een Gonzo abonnement. Als je nu hiervoor kiest, profiteer je van tot 44% korting op de winkelprijs.