Gonzo abonnementen

Met een Gonzo proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 44% korting op de winkelprijs. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Gonzo cadeauabonnement onderaan.


€29,99 53,70
1 jaar (6 nrs.)
44% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Gonzo cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€29,99 53,70
1 jaar (6 nrs.)
44% korting

Laatste reviews

Over Gonzo

Voor iedereen die grenzeloos en mateloos nieuwsgierig is naar experimentele en niet-mainstream muziek, en literatuur, film, kunst en nieuwe media. Muziekgenres van jazz, improv, noise, industrial, dance en techno. Gonzo (circus) brengt iedere twee maanden een magazine vol informatie, achtergronden en opinies. Bij elke editie krijg je bovendien Mind the Gap, een door de redactie samengestelde cd.

Gonzo (circus) Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Gonzo. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Gonzo klantenservice