Archeologie Magazine abonnementen

Met een Archeologie Magazine proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 58% korting op de winkelprijs. Dit prachtige magazine bewijst dat archeologie leeft. Met boeiende, prachtig geïllustreerde verhalen over de mensen en beschavingen 'achter' de opgravingen. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Archeologie Magazine cadeauabonnement onderaan.


€13,75 23,85
3 nummers Stopt automatisch
42% korting

€19,95 47,70
6 nummers
58% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Archeologie Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€13,75 23,85
3 nummers
42% korting

€19,95 47,70
6 nummers
58% korting

Laatste reviews

  • Mw. Bakx

Ik heb Archeologie Magazine mijn zoon kado gedaan. Hij wilde dit zelf graag hebben. Is zeer geïnteresseerd in alles rondom dit onderwerp.

  • Hugo

Ik heb er pas een van ontvangen maar vind het een helder, toegankelijk en interessant tijdschrift.

Over Archeologie Magazine

Archeologie Magazine brengt de geschiedenis tot leven. Van de prehistorie, via de klassieke oudheid, de Middeleeuwen en de Renaissance tot het recente verleden. De beschavingen, de bouwwerken en de mensen. Met veel foto's en illustraties.

Archeologie Magazine proefabonnementen

Wil je Archeologie Magazine eerst proberen? Kies voor een voordelig proefabonnement. Na het afgesproken aantal edities stopt de bezorging automatisch. Je zit nergens aan vast. Proefabonnementen kun je herkennen aan de toevoeging "stopt automatisch". Je hoeft niet op te zeggen. Als je vandaag voor een proefabonnement kiest, profiteer je van 42% korting op de winkelprijs. Er is al een Archeologie Magazine proefabonnement voor €13,75.

Ken je iemand die Archeologie Magazine met plezier zal lezen? Geef een abonnement cadeau. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) automatisch wanneer alle edities zijn ontvangen. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een Archeologie Magazine cadeauabonnement vanaf €13,75.

Archeologie Magazine verschijnt 6x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over bezorging, betalingen of het beëindigen van het abonnement. Kortom, voldoende reden voor een Archeologie Magazine abonnement. Als je nu hiervoor kiest, profiteer je van tot 58% korting op de losse winkelprijs.