Archeologie Magazine abonnementen

Met een Archeologie Magazine proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 58% korting op de winkelprijs. Dit prachtige magazine bewijst dat archeologie leeft. Met boeiende, prachtig geïllustreerde verhalen over de mensen en beschavingen 'achter' de opgravingen. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Archeologie Magazine cadeauabonnement onderaan.


€13,75 23,85
6 maanden (3 nrs.) Stopt automatisch
42% korting

€19,95 47,70
1 jaar (6 nrs.)
58% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Archeologie Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€13,75 23,85
6 maanden (3 nrs.)
42% korting

€19,95 47,70
1 jaar (6 nrs.)
58% korting

Laatste reviews

  • Mw. Bakx

Ik heb Archeologie Magazine mijn zoon kado gedaan. Hij wilde dit zelf graag hebben. Is zeer geïnteresseerd in alles rondom dit onderwerp.

  • Hugo

Ik heb er pas een van ontvangen maar vind het een helder, toegankelijk en interessant tijdschrift.

Over Archeologie Magazine

Archeologie Magazine brengt de geschiedenis tot leven. Van de prehistorie, via de klassieke oudheid, de Middeleeuwen en de Renaissance tot het recente verleden. De beschavingen, de bouwwerken en de mensen. Met veel foto's en illustraties.

Archeologie Magazine cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt ook altijd automatisch. Dus heb je een vriend of zakenrelatie die binnenkort iets te vieren heeft? Geef een Archeologie Magazine abonnement cadeau. Na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen Archeologie Magazine abonnement

  • 6x per jaar het magazine als eerste in huis
  • Exclusieve aanbiedingen voor lezers
  • Korting t.o.v. de winkelprijs

Archeologie Magazine Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Archeologie Magazine. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Archeologie Magazine klantenservice