Archeologie Magazine abonnementen

Met een Archeologie Magazine proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 61% korting op de winkelprijs. Dit prachtige magazine bewijst dat archeologie leeft. Met boeiende, prachtig geïllustreerde verhalen over de mensen en beschavingen 'achter' de opgravingen. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Archeologie Magazine cadeauabonnement onderaan.


€13,75 25,35
3 nummers Stopt automatisch
46% korting

€19,95 50,70
6 nummers
61% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Archeologie Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€13,75 25,35
3 nummers
46% korting

€19,95 50,70
6 nummers
61% korting

Laatste reviews

  • Mw. Bakx

Ik heb Archeologie Magazine mijn zoon kado gedaan. Hij wilde dit zelf graag hebben. Is zeer geïnteresseerd in alles rondom dit onderwerp.

  • Hugo

Ik heb er pas een van ontvangen maar vind het een helder, toegankelijk en interessant tijdschrift.

Over Archeologie Magazine

Archeologie Magazine brengt de geschiedenis tot leven. Van de prehistorie, via de klassieke oudheid, de Middeleeuwen en de Renaissance tot het recente verleden. De beschavingen, de bouwwerken en de mensen. Met veel foto's en illustraties.

Archeologie Magazine proefabonnementen

Wil je Archeologie Magazine proberen? Kies voor een vrijblijvend proefabonnement. Wanneer het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging vanzelf. Proefabonnementen kun je herkennen aan de toevoeging "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet nodig. Daarnaast profiteer je tijdelijk van 46% korting op de winkelprijs. Er is al een Archeologie Magazine proefabonnement voor €13,75.

Het is ook mogelijk om Archeologie Magazine cadeau te geven. Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch. Er is al een Archeologie Magazine cadeauabonnement vanaf €13,75.

Archeologie Magazine verschijnt 6x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen met betrekking tot bezorging, betalingen of het stopzetten van het abonnement. Kortom, voldoende reden voor een Archeologie Magazine abonnement. Als je nu hiervoor kiest, profiteer je van tot 61% korting op de losse winkelprijs.