Denksport Kruiswoord (4) abonnementen

Met een Denksport Kruiswoord (4) proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 10% korting op de winkelprijs.

Kruiswoordpuzzels voor gevorderden.


€22,80 24,00
5 nummers Stopt automatisch
5% korting

€56,15 62,40
13 nummers
10% korting

Laatste reviews

Over Denksport Kruiswoord (4)

Niveau: 4 sterren

Leuke kruiswoordraadsels voor gevorderd niveau. Denksport 4 sterren Kruiswoord bevat naast gewone kruiswoordraadsels van pittig niveau ook diverse varianten, waarin bijvoorbeeld de klinkers zijn weggelaten, of sommige woorden van achteren naar voren moeten worden ingevuld.

Denksport Kruiswoord (4) proefabonnementen

Met een proefabonnement maak je voordelig kennis met dit bijzondere magazine. Zodra het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt het abonnement automatisch. Proefabonnementen herken je aan de toevoeging "stopt automatisch". Je hoeft dus niet op te zeggen. Er is al een Denksport Kruiswoord (4) proefabonnement voor €22,80.

Denksport Kruiswoord (4) verschijnt 13x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen over bezorging, facturen of het beëindigen van het abonnement. Kies nu voor een Denksport Kruiswoord (4) abonnement. En profiteer van tot 10% korting op de winkelprijs.