Denksport Kruiswoord (6) abonnementen

Met een Denksport Kruiswoord (6) proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 10% korting op de winkelprijs.


€22,80 24,00
5 nummers Stopt automatisch
5% korting

€56,15 62,40
13 nummers
10% korting

Laatste reviews

Over Denksport Kruiswoord (6)

Niveau: 6 sterren

Leuke kruiswoordraadsels voor gevorderden. Denksport 6 sterren Kruiswoord bevat kruiswoordraadsels van pittig niveau ook diverse varianten, waarin bijvoorbeeld de klinkers zijn weggelaten, of sommige woorden van achteren naar voren moeten worden ingevuld.

Denksport Kruiswoord (6) proefabonnementen

Met een proefabonnement maak je voordelig kennis met dit heerlijke magazine. Zodra het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging vanzelf. Je herkent proefabonnementen aan de toevoeging "stopt automatisch" bij de aanbieding. Je hoeft dus niet op te zeggen. Een Denksport Kruiswoord (6) proefabonnement is er al voor €22,80.

Denksport Kruiswoord (6) verschijnt 13x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op Denksport Kruiswoord (6). En profiteer van tot 10% korting op de losse verkoopprijs.