Denksport Zweeds Puzzelmix abonnementen

Met een Denksport Zweeds Puzzelmix proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 10% korting op de winkelprijs.


€28,25 29,75
5 nummers Stopt automatisch
5% korting

€69,60 77,35
13 nummers
10% korting

Laatste reviews

Over Denksport Zweeds Puzzelmix

Als u deze puzzels oplost, ben je goed genoeg voor Zweedse puzzels op het hoogste niveau. Mocht je hierna op zoek zijn naar nog meer uitdaging, overweeg dan eens een ander type puzzelboekje, zoals de Kruiswoord 6. Het neusje van de zalm op het gebied van kruiswoordpuzzels!

Denksport Zweeds Puzzelmix proefabonnementen

Met een proefabonnement maak je voordelig kennis met dit unieke tijdschrift. Wanneer het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging vanzelf. Proefabonnementen kun je herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Je hoeft niet op te zeggen. Er is al een Denksport Zweeds Puzzelmix proefabonnement voor €28,25.

Denksport Zweeds Puzzelmix verschijnt 13x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kortom, voldoende reden voor een Denksport Zweeds Puzzelmix abonnement. Als je vandaag hiervoor kiest, profiteer je van tot 10% korting op de winkelprijs.