Denksport Tectonic abonnementen

Met een Denksport Tectonic proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 10% korting op de winkelprijs.

Tectonic puzzels voor experts.


€24,20 25,50
5 nummers Stopt automatisch
5% korting

€32,15 35,70
7 nummers
10% korting

Laatste reviews

Over Denksport Tectonic

Niveau: 7-9 sterren

Een puzzelboek vol diverse variaties diagrammen opgedeeld in blokken. Als je van uitdagingen houdt, dan is dit de editie voor jou.

Denksport Tectonic proefabonnementen

Wil je Denksport Tectonic zelf ervaren? Kies voor een voordelig proefabonnement. Na het afgesproken aantal nummers stopt het abonnement automatisch. Je zit nergens aan vast. Je herkent proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. Je hoeft dus niet op te zeggen. Er is al een Denksport Tectonic proefabonnement voor €24,20.

Denksport Tectonic verschijnt 7x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een Denksport Tectonic abonnement. Als je vandaag hiervoor kiest, bent u 10% goedkoper uit dan in de winkel.