Kicxstart abonnementen

Met een Kicxstart proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 23% korting op de winkelprijs. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Kicxstart cadeauabonnement onderaan.


€65,00 71,40
1 jaar
9% korting

€110,00 142,80
2 jaar
23% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Kicxstart cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€65,00 71,40
1 jaar
9% korting

€110,00 142,80
2 jaar
23% korting

Laatste reviews

Over Kicxstart

Bij motorrijden hoort KicXstart. Als het grootste Belgische maandblad voor motorliefhebbers behandelt het uiteraard alle facetten van het motorrijden, en dat op een geheel eigen wijze. Met een eigen redactie, unieke tests en verhalen die je in geen enkel ander Nederlands motortijdschrift zult vinden. Verfrissend, origineel en authentiek.

Ken je iemand die Kicxstart met genoegen zal lezen? Geef een abonnement cadeau. Een cadeauabonnement stopt (net als een proefabonnement) vanzelf wanneer alle nummers zijn ontvangen. Er is al een Kicxstart cadeauabonnement vanaf €65,00.

Kicxstart verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op Kicxstart. En profiteer van tot 23% korting op de winkelprijs.