Kicxstart abonnementen

Met een Kicxstart proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 23% korting op de winkelprijs. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Kicxstart cadeauabonnement onderaan.


€65,00 71,40
1 jaar
9% korting

€110,00 142,80
2 jaar
23% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Kicxstart cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€65,00 71,40
1 jaar
9% korting

€110,00 142,80
2 jaar
23% korting

Laatste reviews

Over Kicxstart

Bij motorrijden hoort KicXstart. Als het grootste Belgische maandblad voor motorliefhebbers behandelt het uiteraard alle facetten van het motorrijden, en dat op een geheel eigen wijze. Met een eigen redactie, unieke tests en verhalen die je in geen enkel ander Nederlands motortijdschrift zult vinden. Verfrissend, origineel en authentiek.

Ken je iemand die Kicxstart met genoegen zal lezen? Geef een Kicxstart abonnement cadeau. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) vanzelf zodra alle nummers zijn ontvangen. En er is al een Kicxstart cadeauabonnement vanaf €65,00. Klik hier om Kicxstart cadeau te geven.

Kicxstart verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over bezorging, betalingen of het beëindigen van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een Kicxstart abonnement. Als je vandaag hiervoor kiest, bent u 23% goedkoper uit dan als u de nummers los koopt in de winkel.