MOTO73 abonnementen

Met een MOTO73 proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 38% korting op de winkelprijs. Het tijdschrift voor motorliefhebbers. Ieder nummer van dit tweewekelijkse motormagazine is gevuld met inspirerende interviews, prachtige (foto)reportages, uitgebreide producttesten en natuurlijk aandacht voor jou als motorrijder. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een MOTO73 cadeauabonnement onderaan.


€106,70 172,70
22 nummers
38% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op MOTO73 cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€55,00 86,35
11 nummers
36% korting

€106,70 172,70
22 nummers
38% korting

Laatste reviews

  • Rob.

Ik kreeg het abonnement voor MOTO73 kado van mijn vriendin. Het is een goed en informatief motorblad. Ik ben er zeer tevreden mee.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend

Over MOTO73

MOTO73 bevat elke twee weken uitgebreide testen, spectaculaire foto's, wegrace-info, toertips en het allerlaatste nieuws op motorgebied. Bovendien verschijnt elk jaar de koopgids én zijn er specials rond alle belangrijke motorevenementen, zoals de Dutch TT en het WK Superbike in Assen. MOTO 73 is hét magazine voor de echte motorliefhebber!

Heb je een abonnement op MOTO73? En heb je een tablet of smartphone? Dan kun je MOTO73 ook digitaal lezen. MOTO73 heeft hiervoor een eigen app waarin je de digitale nummers leest. Er zijn apps voor iOS en Android in respectievelijk de App Store van Apple en bij Google Play van Android. Download deze op jouw smartphone of tablet. Registreer jouw abonnement in de app. En lees alle edities waar en wanneer je maar wil in de app. Om eerder gelezen edities nogmaals te lezen heb je geen internet meer nodig.

Je kunt een MOTO73 abonnement ook cadeau geven. Een cadeauabonnement eindigt vanzelf zodra alle edities zijn bezorgd. Er is al een MOTO73 cadeauabonnement vanaf €55,00.

MOTO73 verschijnt 26x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot bezorging, betalingen of het stopzetten van het abonnement. Kies nu voor een MOTO73 abonnement. En profiteer van tot 38% korting op de winkelprijs.