MOTO73 abonnementen

Het tijdschrift voor motorliefhebbers. Ieder nummer van dit tweewekelijkse motormagazine is gevuld met inspirerende interviews, prachtige (foto)reportages, uitgebreide producttesten en natuurlijk aandacht voor jou als motorrijder. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een MOTO73 cadeauabonnement onderaan.


€93,50 93,50
22 nummers
 

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op MOTO73 cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€47,50 47,50
11 nummers
 

€93,50 93,50
22 nummers
 

Laatste reviews

  • Rob.

Ik kreeg het abonnement voor MOTO73 kado van mijn vriendin. Het is een goed en informatief motorblad. Ik ben er zeer tevreden mee.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend

Over MOTO73

MOTO73 bevat elke twee weken uitgebreide testen, spectaculaire foto's, wegrace-info, toertips en het allerlaatste nieuws op motorgebied. Bovendien verschijnt elk jaar de koopgids én zijn er specials rond alle belangrijke motorevenementen, zoals de Dutch TT en het WK Superbike in Assen. MOTO 73 is hét magazine voor de echte motorliefhebber!

Als abonnee van MOTO73 lees je alle nummers op papier én op jouw smartphone en tablet. MOTO73 heeft een eigen app waarin je de digitale edities leest. Installeer de app vanuit de App Store van Apple of Google Play van Android. Koppel jouw abonnement in de app. En lees alle nummers overal en altijd in de app. In de app bewaarde nummers zijn daarna offline in te zien.

Ken je iemand die MOTO73 met genoegen zal lezen? Geef een MOTO73 abonnement cadeau. Een cadeauabonnement stopt (net als een proefabonnement) automatisch zodra alle edities zijn ontvangen. Er is al een MOTO73 cadeauabonnement vanaf €47,50.

MOTO73 verschijnt 26x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement.