MOTO73 abonnementen

Met een MOTO73 proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 38% korting op de winkelprijs. Het tijdschrift voor motorliefhebbers. Ieder nummer van dit tweewekelijkse motormagazine is gevuld met inspirerende interviews, prachtige (foto)reportages, uitgebreide producttesten en natuurlijk aandacht voor jou als motorrijder. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een MOTO73 cadeauabonnement onderaan.


€106,70 172,70
22 nummers
38% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op MOTO73 cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€55,00 86,35
11 nummers
36% korting

€106,70 172,70
22 nummers
38% korting

Laatste reviews

  • Rob.

Ik kreeg het abonnement voor MOTO73 kado van mijn vriendin. Het is een goed en informatief motorblad. Ik ben er zeer tevreden mee.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend

Over MOTO73

MOTO73 bevat elke twee weken uitgebreide testen, spectaculaire foto's, wegrace-info, toertips en het allerlaatste nieuws op motorgebied. Bovendien verschijnt elk jaar de koopgids én zijn er specials rond alle belangrijke motorevenementen, zoals de Dutch TT en het WK Superbike in Assen. MOTO 73 is hét magazine voor de echte motorliefhebber!

Abonnees van MOTO73 ontvangen alle edities op papier en digitaal. MOTO73 heeft een eigen app waarin je de digitale editie kunt lezen. Installeer de app vanuit de App Store van Apple of Google Play van Android. Koppel jouw abonnement in de app. En lees alle nummers in de app. In de app gelezen nummers blijven daarna offline in te zien.

Wil je iemand anders verrassen met een MOTO73 abonnement? Dat kan. Een cadeauabonnement stopt vanzelf wanneer alle nummers zijn bezorgd. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een MOTO73 cadeauabonnement vanaf €55,00. Klik hier om MOTO73 cadeau te geven.

MOTO73 verschijnt 26x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot bezorging, facturen of het beëindigen van het abonnement. Kies nu voor een MOTO73 abonnement. En profiteer van tot 38% korting op de losse verkoopprijs.