MOTO73 abonnementen

Het tijdschrift voor motorliefhebbers. Ieder nummer van dit tweewekelijkse motormagazine is gevuld met inspirerende interviews, prachtige (foto)reportages, uitgebreide producttesten en natuurlijk aandacht voor jou als motorrijder. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een MOTO73 cadeauabonnement onderaan.


€93,50 93,50
44 weken (22 nrs.)
 

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op MOTO73 cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€47,50 47,50
22 weken (11 nrs.)
 

€93,50 93,50
44 weken (22 nrs.)
 

Laatste reviews

  • Rob.

Ik kreeg het abonnement voor MOTO73 kado van mijn vriendin. Het is een goed en informatief motorblad. Ik ben er zeer tevreden mee.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend

Over MOTO73

MOTO73 bevat elke twee weken uitgebreide testen, spectaculaire foto's, wegrace-info, toertips en het allerlaatste nieuws op motorgebied. Bovendien verschijnt elk jaar de koopgids én zijn er specials rond alle belangrijke motorevenementen, zoals de Dutch TT en het WK Superbike in Assen. MOTO 73 is hét magazine voor de echte motorliefhebber!

MOTO73 cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch. Dus ken je een motorliefhebber die een positieve tijdschrift kan gebruiken of verdient? Geef een abonnement MOTO73 cadeau. Na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen proefabonnement MOTO73

  • Iedere week MOTO73 als eerste in huis
  • Online artikelen van MOTO73, Promotor en Classic&Retro
  • Korting op alle MotorNL activiteiten
  • Exclusieve aanbiedingen voor abonnees

(inkijkexemplaar)

MOTO73 Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van MOTO73. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over MOTO73 klantenservice