MOTO73 abonnementen

Het tijdschrift voor motorliefhebbers. Ieder nummer van dit tweewekelijkse motormagazine is gevuld met inspirerende interviews, prachtige (foto)reportages, uitgebreide producttesten en natuurlijk aandacht voor jou als motorrijder. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een MOTO73 cadeauabonnement onderaan.


€106,70 106,70
22 nummers
 

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op MOTO73 cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€55,00 55,00
11 nummers
 

€106,70 106,70
22 nummers
 

Laatste reviews

  • Rob.

Ik kreeg het abonnement voor MOTO73 kado van mijn vriendin. Het is een goed en informatief motorblad. Ik ben er zeer tevreden mee.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend

Over MOTO73

MOTO73 bevat elke twee weken uitgebreide testen, spectaculaire foto's, wegrace-info, toertips en het allerlaatste nieuws op motorgebied. Bovendien verschijnt elk jaar de koopgids én zijn er specials rond alle belangrijke motorevenementen, zoals de Dutch TT en het WK Superbike in Assen. MOTO 73 is hét magazine voor de echte motorliefhebber!

Heb je een abonnement op MOTO73? En heb je een tablet of smartphone? Dan kun je MOTO73 ook digitaal lezen. MOTO73 heeft hiervoor een eigen app. Hierin kun je de digitale edities inzien. Er zijn apps voor iOS in de App Store van Apple en voor Android bij Google Play van Android. Download deze op jouw mobiel apparaat. Registreer jouw abonnement in de app. En lees alle nummers overal en altijd in de app. Om eerder geopende edities nogmaals te lezen heb je niet opnieuw een internetverbinding nodig.

Ken je iemand die MOTO73 met veel plezier zal lezen? Geef een abonnement op MOTO73 cadeau. Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch. Er is al een MOTO73 cadeauabonnement vanaf €55,00.

MOTO73 verschijnt 26x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen met betrekking tot bezorging, facturen of het stopzetten van het abonnement.