Promotor abonnementen

Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Promotor cadeauabonnement onderaan.

Promotor is voor de echte motorrijder.


€75,00 75,00
10 nummers
 

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Promotor cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€37,50 37,50
5 nummers
 

€75,00 75,00
10 nummers
 

Laatste reviews

  • PCK

Prima blad. Ik heb een vriend een cadeau abonnement promotor voor zijn verjaardag gegeven.

  • Piet

Cadeau abonnement Promotor als verjaardagscadeau aan mijn zoon gegeven.

Over Promotor

De vrijheid van motorrijden hoeven we je niet uit te leggen. Promotor laat je daar in woord en beeld volop van genieten. Promotor rijdt vooraan als het gaat om toeristische en technische informatie waar je iets aan hebt. Een belangrijk aantal pagina's is gereserveerd voor dag- en toertochten, compleet met routekaarten. promotor verschijnt 10 maal per jaar. Ben jij een echte motorrijder? Neem dan snel een abonnement op Promotor!

Het is ook mogelijk om een abonnement op Promotor cadeau te doen. Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een Promotor cadeauabonnement vanaf €37,50.

Promotor verschijnt 10x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement.