Promotor abonnementen

Met een Promotor proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 31% korting op de winkelprijs. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Promotor cadeauabonnement onderaan.

Promotor is voor de echte motorrijder.


€77,50 108,50
10 nummers
31% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Promotor cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€38,75 54,25
5 nummers
29% korting

€77,50 108,50
10 nummers
31% korting

Laatste reviews

  • PCK

Prima blad. Ik heb een vriend een cadeau abonnement promotor voor zijn verjaardag gegeven.

  • Piet

Cadeau abonnement Promotor als verjaardagscadeau aan mijn zoon gegeven.

Over Promotor

De vrijheid van motorrijden hoeven we je niet uit te leggen. Promotor laat je daar in woord en beeld volop van genieten. Promotor rijdt vooraan als het gaat om toeristische en technische informatie waar je iets aan hebt. Een belangrijk aantal pagina's is gereserveerd voor dag- en toertochten, compleet met routekaarten. promotor verschijnt 10 maal per jaar. Ben jij een echte motorrijder? Neem dan snel een abonnement op Promotor!

Je kunt een Promotor abonnement ook cadeau geven. Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een Promotor cadeauabonnement vanaf €38,75.

Promotor verschijnt 10x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op Promotor. En profiteer van tot 31% korting op de winkelprijs.