Lego Ninjago abonnementen

Met een Lego Ninjago proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 11% korting op de winkelprijs. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Lego Ninjago cadeauabonnement onderaan.

LEGO Ninjago magazine is voor de echte Lego Ninjago fan.


€15,00
3 nummers Stopt automatisch
10% korting

€74,99
15 nummers + gratis LEGO boek De Ruige Reddingsmissie t.w.v. €14,50
11% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Lego Ninjago cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,00
3 nummers
10% korting

€74,99
15 nummers + gratis LEGO boek De Ruige Reddingsmissie t.w.v. €14,50
11% korting

Laatste reviews

  • Dewi
Leuk boekje

Ik vind het leuk als hij op de deurmat ploft, dan ga ik eerst het poppetje in elkaar zetten. Daarna ga ik hem van voor tot achter lezen en tegelijkertijd de spelletjes en puzzels maken.

Sterke punten
  • Afwisselend
  • Ellen
Leuk voor kids

Leuk verrassend blad voor kinderen. Altijd een Lego cadeautje, verhalen spelletjes en meer. Lekker kleurrijk. Enige nadeel is, als je op wilt zeggen krijg je niemand te pakken (kind wordt er te oud voor heeft er geen interesse meer in).

Sterke punten
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • Fynn
Leuk blad voor Lego Ninjago fans

Leuk voor Ninjago fans. Er zitten verhalen in, spelletjes/puzzels en posters. En er zit (vaak) een Lego Ninjago poppetje bij.

Sterke punten
  • Mooie vormgeving/fotografie

Over Lego Ninjago

Het LEGO Ninjago magazine is een avontuurlijk magazine vol spannende stripverhalen over de Ninja's, uitdagende spelletjes én je krijgt bij iedere uitgave een LEGO Ninjago minifiguur of miniset.

Wil jij dit magazine als eerste ontvangen? Neem dan nu een abonnement!

Lego Ninjago proefabonnementen

Wil je Lego Ninjago proberen? Kies voor een vrijblijvend proefabonnement. Na het afgesproken aantal nummers stopt het abonnement automatisch. Je zit nergens aan vast. Proefabonnementen herken je aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet nodig. Daarnaast profiteer je tijdelijk van 10% korting op de winkelprijs. Een Lego Ninjago proefabonnement is er al voor €13,50.

Ken je iemand die Lego Ninjago met veel plezier zal lezen? Geef een abonnement cadeau. Een cadeauabonnement stopt (net als een proefabonnement) automatisch zodra alle edities zijn ontvangen. Er is al een Lego Ninjago cadeauabonnement vanaf €13,50.

Lego Ninjago verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot bezorging, betalingen of het beëindigen van het abonnement. Kies nu voor een Lego Ninjago abonnement. En profiteer van tot 10% korting op de losse verkoopprijs.