Lego Ninjago abonnementen

Met een Lego Ninjago proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 10% korting op de winkelprijs. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Lego Ninjago cadeauabonnement onderaan.

LEGO Ninjago magazine is voor de echte Lego Ninjago fan.


€13,50 14,97
3 nummers Stopt automatisch
10% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Lego Ninjago cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€13,50 14,97
3 nummers
10% korting

Laatste reviews

  • Dewi
Leuk boekje

Ik vind het leuk als hij op de deurmat ploft, dan ga ik eerst het poppetje in elkaar zetten. Daarna ga ik hem van voor tot achter lezen en tegelijkertijd de spelletjes en puzzels maken.

Sterke punten
  • Afwisselend
  • Ellen
Leuk voor kids

Leuk verrassend blad voor kinderen. Altijd een Lego cadeautje, verhalen spelletjes en meer. Lekker kleurrijk. Enige nadeel is, als je op wilt zeggen krijg je niemand te pakken (kind wordt er te oud voor heeft er geen interesse meer in).

Sterke punten
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • Fynn
Leuk blad voor Lego Ninjago fans

Leuk voor Ninjago fans. Er zitten verhalen in, spelletjes/puzzels en posters. En er zit (vaak) een Lego Ninjago poppetje bij.

Sterke punten
  • Mooie vormgeving/fotografie

Over Lego Ninjago

Het LEGO Ninjago magazine is een avontuurlijk magazine vol spannende stripverhalen over de Ninja's, uitdagende spelletjes én je krijgt bij iedere uitgave een LEGO Ninjago minifiguur of miniset.

Wil jij dit magazine als eerste ontvangen? Neem dan nu een abonnement!

Lego Ninjago proefabonnementen

Wil je Lego Ninjago proberen? Kies voor een vrijblijvend en voordelig proefabonnement. Zodra het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging vanzelf. Je herkent proefabonnementen door de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. Opzeggen is dus niet nodig. Daarnaast profiteer je tijdelijk van 10% korting op de losse verkoopprijs. Een Lego Ninjago proefabonnement is er al voor €13,50.

Het is ook mogelijk om een abonnement op Lego Ninjago cadeau te doen. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) automatisch zodra alle edities zijn bezorgd. Er is al een Lego Ninjago cadeauabonnement vanaf €13,50.

Lego Ninjago verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot bezorging, facturen of het stopzetten van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een Lego Ninjago abonnement. Als je nu hiervoor kiest, profiteer je van tot 10% korting op de losse winkelprijs.