Lego Ninjago abonnementen

Met een Lego Ninjago proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot % korting op de winkelprijs. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Lego Ninjago cadeauabonnement onderaan.

LEGO Ninjago magazine is voor de echte Lego Ninjago fan.

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen aanwezig.

Laatste reviews

  • Dewi
Leuk boekje

Ik vind het leuk als hij op de deurmat ploft, dan ga ik eerst het poppetje in elkaar zetten. Daarna ga ik hem van voor tot achter lezen en tegelijkertijd de spelletjes en puzzels maken.

Sterke punten
  • Afwisselend
  • Ellen
Leuk voor kids

Leuk verrassend blad voor kinderen. Altijd een Lego cadeautje, verhalen spelletjes en meer. Lekker kleurrijk. Enige nadeel is, als je op wilt zeggen krijg je niemand te pakken (kind wordt er te oud voor heeft er geen interesse meer in).

Sterke punten
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • Fynn
Leuk blad voor Lego Ninjago fans

Leuk voor Ninjago fans. Er zitten verhalen in, spelletjes/puzzels en posters. En er zit (vaak) een Lego Ninjago poppetje bij.

Sterke punten
  • Mooie vormgeving/fotografie

Over Lego Ninjago

Het LEGO Ninjago magazine is een avontuurlijk magazine vol spannende stripverhalen over de Ninja's, uitdagende spelletjes én je krijgt bij iedere uitgave een LEGO Ninjago minifiguur of miniset.

Wil jij dit magazine als eerste ontvangen? Neem dan nu een abonnement!

Lego Ninjago proefabonnementen

Met een Lego Ninjago proefabonnement maak je vrijblijvend kennis met dit unieke tijdschrift. Na het afgesproken aantal nummers stopt het abonnement automatisch. Je zit dus nergens aan vast. Je herkent proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. Je hoeft niet op te zeggen. Daarnaast profiteer je tijdelijk van 10% korting op de winkelprijs. Er is al een Lego Ninjago proefabonnement voor €15,00.

Wil je een ander verrassen met een tijdelijk Lego Ninjago abonnement? Dat kan. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) vanzelf wanneer alle edities zijn ontvangen. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een Lego Ninjago cadeauabonnement vanaf €15,00.

Lego Ninjago verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een Lego Ninjago abonnement. Als je vandaag hiervoor kiest, bent u 11% goedkoper uit dan in de winkel.