Donald Duck Extra abonnementen

Met een Donald Duck Extra proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 67% korting op de winkelprijs. Ontvang 15x per jaar de nieuwste editie van deze dikke en fraaie bundel met avonturen van Donald Duck en anderen. Vol leuke en spannende verhalen. Het magazine voor de echte Donald Duck fan.


€6,00 18,32
4 nummers Stopt automatisch
67% korting

€2,95 4,58per nummer
1 jaar + 2 gratis tickets voor dierentuin naar keuze
tijdelijk
36% korting

Laatste reviews

  • Vincent

Een mooi dik blad. Blijft lang liggen op de tafel en wordt regelmatig opgepakt.

Over Donald Duck Extra

Naast het Donald Duck wekelijkse magazine is er ook voor de échte fan Donald Duck Extra! Donald Duck Extra verschijnt elke maand en is boordevol met extra lange, extra grappige en extra spannende stripverhalen. Oom Donald, de neefjes Kwik, Kwek en Kwak, Katrien, Oom Dagobert en De Zware jongens beleven op hun reizen de meest fantastische avonturen.

Elke vier weken je favoriete striphelden EXTRA op bezoek? Neem dan snel een abonnement op Donald Duck Extra!

Donald Duck Extra digitaal lezen

Met een abonnement op Donald Duck Extra ontvang je ieder nummer op papier én digitaal. In de app gelezen edities blijven daarna offline in te zien.

Donald Duck Extra proefabonnementen

Wil je Donald Duck Extra zelf ervaren? Kies voor een voordelig proefabonnement. Wanneer het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging automatisch. Je herkent proefabonnementen door de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. Opzeggen is niet nodig. Daarnaast profiteer je momenteel van 67% korting op de losse verkoopprijs. Een Donald Duck Extra proefabonnement is er al voor €6,00.

Donald Duck Extra verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot bezorging, facturen of het beëindigen van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op Donald Duck Extra. En profiteer van tot 67% korting op de winkelprijs.