Donald Duck Extra abonnementen

Met een Donald Duck Extra proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 32% korting op de winkelprijs. Ontvang 15x per jaar de nieuwste editie van deze dikke en fraaie bundel met avonturen van Donald Duck en anderen. Vol leuke en spannende verhalen. Het magazine voor de echte Donald Duck fan.


€9,99 14,60
4 nummers onze keuze Stopt automatisch
32% korting

Laatste reviews

  • Vincent

Een mooi dik blad. Blijft lang liggen op de tafel en wordt regelmatig opgepakt.

Over Donald Duck Extra

Naast het Donald Duck wekelijkse magazine is er ook voor de échte fan Donald Duck Extra! Donald Duck Extra verschijnt elke maand en is boordevol met extra lange, extra grappige en extra spannende stripverhalen. Oom Donald, de neefjes Kwik, Kwek en Kwak, Katrien, Oom Dagobert en De Zware jongens beleven op hun reizen de meest fantastische avonturen.

Elke vier weken je favoriete striphelden EXTRA op bezoek? Neem dan snel een abonnement op Donald Duck Extra!

Donald Duck Extra digitaal lezen

Met een abonnement op Donald Duck Extra ontvang je elke editie op papier én digitaal. Eenmaal gedownloade edities kun je daarna inzien zonder internet.

Donald Duck Extra proefabonnementen

Met een proefabonnement op Donald Duck Extra maak je vrijblijvend kennis met dit bijzondere magazine. Na het afgesproken aantal nummers stopt het abonnement automatisch. Je zit nergens aan vast. Proefabonnementen kun je herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet noodzakelijk. Als je nu voor een proefabonnement kiest, profiteer je daarnaast van 32% korting op de losse verkoopprijs. Een Donald Duck Extra proefabonnement is er al voor €9,99.

Donald Duck Extra verschijnt 15x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een Donald Duck Extra abonnement. Als je nu hiervoor kiest, bent u 32% voordeliger uit dan in de winkel.