Donald Duck Extra abonnementen

Met een Donald Duck Extra proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 32% korting op de winkelprijs. Ontvang 15x per jaar de nieuwste editie van deze dikke en fraaie bundel met avonturen van Donald Duck en anderen. Vol leuke en spannende verhalen. Het magazine voor de echte Donald Duck fan.


€9,99 14,60
4 nummers onze keuze Stopt automatisch
32% korting

Laatste reviews

  • Vincent

Een mooi dik blad. Blijft lang liggen op de tafel en wordt regelmatig opgepakt.

Over Donald Duck Extra

Naast het Donald Duck wekelijkse magazine is er ook voor de échte fan Donald Duck Extra! Donald Duck Extra verschijnt elke maand en is boordevol met extra lange, extra grappige en extra spannende stripverhalen. Oom Donald, de neefjes Kwik, Kwek en Kwak, Katrien, Oom Dagobert en De Zware jongens beleven op hun reizen de meest fantastische avonturen.

Elke vier weken je favoriete striphelden EXTRA op bezoek? Neem dan snel een abonnement op Donald Duck Extra!

Donald Duck Extra digitaal lezen

Abonnees van Donald Duck Extra ontvangen alle edities op papier en digitaal. In de app bewaarde nummers zijn daarna zonder actieve internetverbinding in te zien.

Donald Duck Extra proefabonnementen

Met een proefabonnement op Donald Duck Extra maak je voordelig en vrijblijvend kennis met dit unieke tijdschrift. Wanneer het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging automatisch. Je herkent proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. Opzeggen is dus niet noodzakelijk. Daarnaast profiteer je tijdelijk van 32% korting. Een Donald Duck Extra proefabonnement is er al voor €9,99.

Donald Duck Extra verschijnt 15x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over bezorging, betalingen of het beëindigen van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op Donald Duck Extra. En profiteer van tot 32% korting op de winkelprijs.