Donald Duck Extra abonnementen

Met een Donald Duck Extra proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 51% korting op de winkelprijs. Ontvang 15x per jaar de nieuwste editie van deze dikke en fraaie bundel met avonturen van Donald Duck en anderen. Vol leuke en spannende verhalen. Het magazine voor de echte Donald Duck fan.


€9,00 18,32
3 nummers Stopt automatisch
51% korting

€4,25 4,58per maand
1 jaar
7% korting

Laatste reviews

  • Vincent

Een mooi dik blad. Blijft lang liggen op de tafel en wordt regelmatig opgepakt.

Over Donald Duck Extra

Naast het Donald Duck wekelijkse magazine is er ook voor de échte fan Donald Duck Extra! Donald Duck Extra verschijnt elke maand en is boordevol met extra lange, extra grappige en extra spannende stripverhalen. Oom Donald, de neefjes Kwik, Kwek en Kwak, Katrien, Oom Dagobert en De Zware jongens beleven op hun reizen de meest fantastische avonturen.

Elke vier weken je favoriete striphelden EXTRA op bezoek? Neem dan snel een abonnement op Donald Duck Extra!

Donald Duck Extra digitaal lezen

Als abonnee van Donald Duck Extra lees je alle edities op papier én digitaal. In de app bekeken edities blijven daarna zonder actieve internetverbinding in te zien.

Donald Duck Extra proefabonnementen

Wil je Donald Duck Extra eerst zelf ervaren? Kies voor een vrijblijvend proefabonnement. Na het afgesproken aantal edities stopt de bezorging automatisch. Je zit nergens aan vast. Proefabonnementen herken je aan de toevoeging "stopt automatisch". Je hoeft niet op te zeggen. Als je nu voor een proefabonnement kiest, profiteer je ook nog van 67% korting op de losse verkoopprijs. Er is al een Donald Duck Extra proefabonnement voor €6,00.

Donald Duck Extra verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een Donald Duck Extra abonnement. En profiteer van tot 67% korting op de winkelprijs.