Donald Duck Extra abonnementen

Ontvang 15x per jaar de nieuwste editie van deze dikke en fraaie bundel met avonturen van Donald Duck en anderen. Vol leuke en spannende verhalen. Het magazine voor de echte Donald Duck fan.


€9,99
4 nummers onze keuze Stopt automatisch
 

Laatste reviews

  • Vincent

Een mooi dik blad. Blijft lang liggen op de tafel en wordt regelmatig opgepakt.

Over Donald Duck Extra

Naast het Donald Duck wekelijkse magazine is er ook voor de échte fan Donald Duck Extra! Donald Duck Extra verschijnt elke maand en is boordevol met extra lange, extra grappige en extra spannende stripverhalen. Oom Donald, de neefjes Kwik, Kwek en Kwak, Katrien, Oom Dagobert en De Zware jongens beleven op hun reizen de meest fantastische avonturen.

Elke vier weken je favoriete striphelden EXTRA op bezoek? Neem dan snel een abonnement op Donald Duck Extra!

Donald Duck Extra digitaal lezen

Met een Donald Duck Extra abonnement lees je iedere Donald Duck Extra digitaal in de app van Tijdschrift.nl. Met jouw abonnementsnummer (zie het adresetiket op de verpakking) activeer je eenvoudig het digitaal abonnement via tijdschrift.nl/activeer. Hierna lees je alle digitale edities eenvoudig online en op je smartphone en tablet.

Donald Duck Extra digitaal lezen

Proefabonnement Donald Duck Extra

Een Donald Duck Extra proefabonnement is een uitgelezen manier om kennis te maken met dit leuke tijdschrift. De aanbiedingen voor proefabonnementen zijn te herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Dit betekent dat de bezorging automatisch stopt na het afgesproken aantal nummers. Opzeggen is dus niet nodig.

Donald Duck Extra cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt ook altijd automatisch. Dus wil je iemand leuk verrassen? Geef een abonnement Donald Duck Extra cadeau. Na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen Donald Duck Extra proefabonnement

  • Iedere maand Donald Duck Extra als eerste in huis
  • Digitaal lezen via Tijdschrift.nl
  • Exclusieve korting voor abonnees
  • Bezorging stopt automatisch *

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Donald Duck Extra Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Donald Duck Extra. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Donald Duck Extra klantenservice