Katrien Duck abonnementen

Met een Katrien Duck proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 6% korting op de winkelprijs. Ontvang 14x per jaar dit leuke tijdschrift voor meiden. Vol avonturen van Katrien Duck en haar nichtjes. Daarnaast vind je dochter in de magazine leuke tips en informatie over allerlei 'meidendingen'.


€4,50
6 maanden altijd opzegbaar
6% korting

Laatste reviews

Over Katrien Duck

Elke maand staat de Katrien vol met avonturen van Katrien en haar drie nichtjes Lizzy, Juultje en Babetje. Natuurlijk vind je ook andere strips van jouw favoriete Duckstad bewoners in dit leuke tijdschrift. Verder vind je een heleboel leuke tips in Katrien en jouw eigen dagboek. En in elk nummer beantwoordt Katrien gezellig zelf de lezerspost.

Katrien Duck digitaal lezen

Als abonnee van Katrien Duck lees je alle edities op papier én op jouw smartphone en tablet. In de app bewaarde edities blijven daarna zonder actieve internetverbinding in te zien.

Katrien Duck verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op Katrien Duck. En profiteer van tot 6% korting op de losse verkoopprijs.