Katrien Duck abonnementen

Met een Katrien Duck proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 32% korting op de winkelprijs. Ontvang 14x per jaar dit leuke tijdschrift voor meiden. Vol avonturen van Katrien Duck en haar nichtjes. Daarnaast vind je dochter in de magazine leuke tips en informatie over allerlei 'meidendingen'.


€9,99 14,60
4 nummers onze keuze Stopt automatisch
32% korting

Laatste reviews

Over Katrien Duck

Elke maand staat de Katrien vol met avonturen van Katrien en haar drie nichtjes Lizzy, Juultje en Babetje. Natuurlijk vind je ook andere strips van jouw favoriete Duckstad bewoners in dit leuke tijdschrift. Verder vind je een heleboel leuke tips in Katrien en jouw eigen dagboek. En in elk nummer beantwoordt Katrien gezellig zelf de lezerspost.

Katrien Duck digitaal lezen

Met een abonnement op Katrien Duck ontvang je elk nummer op papier én digitaal. In de app bewaarde nummers zijn daarna zonder actieve internetverbinding in te zien.

Katrien Duck proefabonnementen

Wil je Katrien Duck eerst zelf ervaren? Kies voor een vrijblijvend en voordelig proefabonnement. Na het afgesproken aantal nummers stopt de bezorging automatisch. Je zit dus nergens aan vast. Je herkent proefabonnementen aan het kenmerk "stopt automatisch" bij de aanbieding. Opzeggen is niet nodig. Daarnaast profiteer je tijdelijk van 32% korting. Er is al een Katrien Duck proefabonnement voor €9,99.

Katrien Duck verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over bezorging, betalingen of het stopzetten van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een Katrien Duck abonnement. Als je vandaag hiervoor kiest, profiteer je van tot 32% korting op de prijs in de winkel.