Katrien Duck abonnementen

Met een Katrien Duck proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 46% korting op de winkelprijs. Ontvang 14x per jaar dit leuke tijdschrift voor meiden. Vol avonturen van Katrien Duck en haar nichtjes. Daarnaast vind je dochter in de magazine leuke tips en informatie over allerlei 'meidendingen'.


€4,00 7,30
2 nummers onze keuze Stopt automatisch
46% korting

Laatste reviews

Over Katrien Duck

Elke maand staat de Katrien vol met avonturen van Katrien en haar drie nichtjes Lizzy, Juultje en Babetje. Natuurlijk vind je ook andere strips van jouw favoriete Duckstad bewoners in dit leuke tijdschrift. Verder vind je een heleboel leuke tips in Katrien en jouw eigen dagboek. En in elk nummer beantwoordt Katrien gezellig zelf de lezerspost.

Katrien Duck digitaal lezen

Abonnees van Katrien Duck ontvangen alle nummers op papier en digitaal. Eenmaal gedownloade edities kun je daarna lezen zonder actieve internetverbinding.

Katrien Duck proefabonnementen

Wil je Katrien Duck eerst proberen? Kies voor een vrijblijvend proefabonnement. Wanneer het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging automatisch. Je herkent proefabonnementen door de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. Je hoeft dus niet op te zeggen. Als je vandaag voor een proefabonnement kiest, profiteer je daarnaast van 46% korting. Er is al een Katrien Duck proefabonnement voor €4,00.

Katrien Duck verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot bezorging, betalingen of het beëindigen van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een Katrien Duck abonnement. Als je nu hiervoor kiest, profiteer je van tot 46% korting op de winkelprijs.