Katrien Duck abonnementen

Met een Katrien Duck proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 38% korting op de winkelprijs. Ontvang 14x per jaar dit leuke tijdschrift voor meiden. Vol avonturen van Katrien Duck en haar nichtjes. Daarnaast vind je dochter in de magazine leuke tips en informatie over allerlei 'meidendingen'.


€16,00 19,00
4 nummers Stopt automatisch
16% korting

€2,95 4,75per nummer
1 jaar + 2 gratis tickets voor dierentuin naar keuze
tijdelijk
38% korting

Laatste reviews

Over Katrien Duck

Elke maand staat de Katrien vol met avonturen van Katrien en haar drie nichtjes Lizzy, Juultje en Babetje. Natuurlijk vind je ook andere strips van jouw favoriete Duckstad bewoners in dit leuke tijdschrift. Verder vind je een heleboel leuke tips in Katrien en jouw eigen dagboek. En in elk nummer beantwoordt Katrien gezellig zelf de lezerspost.

Katrien Duck digitaal lezen

Ben je abonnee van Katrien Duck? En heb je een tablet of smartphone? Dan kun je Katrien Duck ook digitaal lezen. Eenmaal gedownloade edities kun je daarna lezen zonder actieve internetverbinding.

Katrien Duck proefabonnementen

Wil je Katrien Duck eerst proberen? Kies voor een voordelig proefabonnement. Zodra het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt het abonnement automatisch. Je herkent proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. Je hoeft niet op te zeggen. Als je nu voor een proefabonnement kiest, geniet je daarnaast van 16% korting op de losse verkoopprijs. Een Katrien Duck proefabonnement is er al voor €16,00.

Katrien Duck verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen over bezorging, betalingen of het beëindigen van het abonnement. Kortom, voldoende reden voor een Katrien Duck abonnement. Als je nu hiervoor kiest, profiteer je van tot 38% korting op de prijs in de winkel.