Katrien Duck abonnementen

Ontvang 14x per jaar dit leuke tijdschrift voor meiden. Vol avonturen van Katrien Duck en haar nichtjes. Daarnaast vind je dochter in de magazine leuke tips en informatie over allerlei 'meidendingen'.


€9,99
4 maanden (4 nrs.) onze keuze Stopt automatisch
 

Laatste reviews

Over Katrien Duck

Elke maand staat de Katrien vol met avonturen van Katrien en haar drie nichtjes Lizzy, Juultje en Babetje. Natuurlijk vind je ook andere strips van jouw favoriete Duckstad bewoners in dit leuke tijdschrift. Verder vind je een heleboel leuke tips in Katrien en jouw eigen dagboek. En in elk nummer beantwoordt Katrien gezellig zelf de lezerspost.

Katrien Duck digitaal lezen

Met een Katrien Duck abonnement lees je iedere Katrien Duck digitaal in de app van Tijdschrift.nl. Met jouw abonnementsnummer (zie het adresetiket op de verpakking) activeer je eenvoudig het digitaal abonnement via tijdschrift.nl/activeer. Hierna lees je alle digitale edities eenvoudig online en op je smartphone en tablet.

Katrien Duck digitaal lezen

Proefabonnement Katrien Duck

Een Katrien Duck proefabonnement is een uitgelezen manier om kennis te maken met dit leuke tijdschrift. De aanbiedingen voor proefabonnementen zijn te herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Dit betekent dat de bezorging automatisch stopt na het afgesproken aantal nummers. Opzeggen is dus niet nodig.

Katrien Duck cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt ook altijd automatisch. Dus wil je een meid leuk verrassen? Geef een abonnement Katrien Duck cadeau. Na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen Katrien Duck proefabonnement

  • Iedere maand Katrien Duck als eerste in huis
  • Digitaal lezen via Tijdschrift.nl
  • Exclusieve korting voor abonnees
  • Bezorging stopt automatisch *

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Katrien Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Katrien Duck. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Katrien Duck klantenservice