Lust For Life Magazine abonnementen

Voor iedereen die van rockmuziek en popcultuur houdt, is Lust For Life Magazine het perfecte tijdschrift. Elke editie zit vol met fascinerende interviews, uitgebreide recensies en inspirerende verhalen over de grootste en meest invloedrijke artiesten. Met Lust For Life Magazine blijf je op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de muziekscene.

Of je nu een doorgewinterde fan bent of net begint met het verkennen van de muziekwereld, Lust For Life Magazine biedt altijd iets nieuws en spannends. Laat je meeslepen door de passie voor muziek met Lust For Life Magazine, jouw gids voor alles wat rockt.


€20,00 23,85
3 nummers
16% korting

€30,00 39,75
5 nummers
25% korting

€59,00 79,50
10 nummers
26% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Lust For Life Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€20,00 23,85
3 nummers
16% korting

€30,00 39,75
5 nummers
25% korting

€59,00 79,50
10 nummers
26% korting

Laatste reviews

  • Plus en min Lust for Life

Verzorgd muziekblad met goede informatie en recensies.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
  • Niet goedkoop
  • Steven V P

Lust For Life is een heerlijk muziektijdschrift voor de liefhebber. Ik haal hier nog steeds mijn nieuwe favorieten uit.

Over Lust For Life Magazine

Lust For Life is een muziekmagazine met een lange geschiedenis. Eerder bekend onder de namen Aloha en Revolver, schrijft Lust For Life nog steeds over de muzikale grootheden van weleer. Daarnaast wordt er onder nieuwe bands en artiesten gezocht naar de grootheden van te toekomst.

Het magazine is lekker ruim en fris opgezet. Ieder nummer staat vol met positieve (maar ook) diepgravende interviews, prachtige foto’s, en achtergrondartikelen van echte kenners en liefhebbers.

Lust For Life Magazine laat ook haar lezers aan het woord. Onder meer met het grootste overzicht van recensies in de Benelux. Daarnaast is er aandacht voor de techniek achter de muziek. En voor muzikale trips die je in binnen en buitenland zou moeten overwegen. In ieder nummer vind je tot slot uitgaans- en theatertips en worden muziekboeken en popfoto-exposities gerecenseerd.

Het is ook mogelijk om Lust For Life Magazine cadeau te doen. Een cadeauabonnement stopt automatisch wanneer alle edities zijn ontvangen. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een Lust For Life Magazine cadeauabonnement vanaf €20,00. Klik hier om Lust For Life Magazine cadeau te geven.

Lust For Life Magazine verschijnt 10x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen over bezorging, betalingen of het stopzetten van het abonnement. Kortom, voldoende reden voor een Lust For Life Magazine abonnement. Als je vandaag hiervoor kiest, profiteer je van tot 26% korting op de prijs in de winkel.