Lust For Life Magazine abonnementen

Met een Lust For Life Magazine proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 26% korting op de winkelprijs. De opvolger van het befaamde Revolver Magazine neemt je mee terug naar de gloriedagen van échte muziek en de helden van weleer. Dit is hét muziektijdschrift voor de liefhebber. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Lust For Life Magazine cadeauabonnement onderaan.


€20,00 23,85
3 nummers
16% korting

€30,00 39,75
5 nummers
25% korting

€59,00 79,50
10 nummers
26% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Lust For Life Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€20,00 23,85
3 nummers
16% korting

€30,00 39,75
5 nummers
25% korting

€59,00 79,50
10 nummers
26% korting

Laatste reviews

  • Plus en min Lust for Life

Verzorgd muziekblad met goede informatie en recensies.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
  • Niet goedkoop
  • Steven V P

Lust For Life is een heerlijk muziektijdschrift voor de liefhebber. Ik haal hier nog steeds mijn nieuwe favorieten uit.

Over Lust For Life Magazine

Lust For Life is een muziekmagazine met een lange geschiedenis. Eerder bekend onder de namen Aloha en Revolver, schrijft Lust For Life nog steeds over de muzikale grootheden van weleer. Daarnaast wordt er onder nieuwe bands en artiesten gezocht naar de grootheden van te toekomst.

Het magazine is lekker ruim en fris opgezet. Ieder nummer staat vol met positieve (maar ook) diepgravende interviews, prachtige foto’s, en achtergrondartikelen van echte kenners en liefhebbers.

Lust For Life Magazine laat ook haar lezers aan het woord. Onder meer met het grootste overzicht van recensies in de Benelux. Daarnaast is er aandacht voor de techniek achter de muziek. En voor muzikale trips die je in binnen en buitenland zou moeten overwegen. In ieder nummer vind je tot slot uitgaans- en theatertips en worden muziekboeken en popfoto-exposities gerecenseerd.

Het is ook mogelijk om een abonnement op Lust For Life Magazine cadeau te doen. Een cadeauabonnement stopt automatisch wanneer alle edities zijn ontvangen. Er is al een Lust For Life Magazine cadeauabonnement vanaf €20,00.

Lust For Life Magazine verschijnt 10x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen over bezorging, betalingen of het beëindigen van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een Lust For Life Magazine abonnement. Als je vandaag hiervoor kiest, bent u 26% voordeliger uit dan als u de nummers los koopt in de winkel.