Luister abonnementen

Met een Luister proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 18% korting op de winkelprijs. Je ontvangt bovendien 8x per jaar het grootste, bekendste en meest gerenomeerde klassieke-muziekmagazine van NL en het oudste muziektijdschrift van de Benelux. Gemaakt voor en door liefhebbers van klassieke muziek. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Luister cadeauabonnement onderaan.


€82,50 86,80
8 nummers
5% korting

€142,50 173,60
16 nummers
18% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Luister cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€82,50 86,80
8 nummers
5% korting

€142,50 173,60
16 nummers
18% korting

Laatste reviews

  • Edgar

Een heel mooi tijdschrift. Geeft een luxueus gevoel. En met Spotify kun je nu altijd heel eenvoudig naar de muziek en artiest luisteren terwijl je over leest. Dat geeft voor mij een extra dimensie.

Over Luister

De redactie van Luister houdt zielsveel van klassieke muziek. In elk nummer geven bekende journalisten, schrijvers en fotografen je een prachtige inkijk in de wereld van schitterende muziek. In ieder nummer van Luister vind je natuurlijk een uitgebreide cd- en radiogids en een praktische uitgaansagenda.

Heb jij ook een passie voor klassieke muziek? Abonneer je dan op Luister. Of deel je passie met een vriend(in) of familielid met een cadeauabonnement op Luister.

Het is ook mogelijk om een Luister abonnement cadeau te geven. Cadeauabonnementen stoppen automatisch. En er is al een Luister cadeauabonnement vanaf €82,50.

Luister verschijnt 8x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een Luister abonnement. Als je vandaag hiervoor kiest, bent u 18% goedkoper uit dan in de winkel.