Luister abonnementen

Met een Luister proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 20% korting op de winkelprijs. Je ontvangt bovendien 8x per jaar het grootste, bekendste en meest gerenomeerde klassieke-muziekmagazine van NL en het oudste muziektijdschrift van de Benelux. Gemaakt voor en door liefhebbers van klassieke muziek. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Luister cadeauabonnement onderaan.


€73,50 77,60
1 jaar (8 nrs.)
6% korting

€125,00 155,20
2 jaar (16 nrs.)
20% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Luister cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€73,50 77,60
1 jaar (8 nrs.)
6% korting

€125,00 155,20
2 jaar (16 nrs.)
20% korting

Laatste reviews

  • Edgar

Een heel mooi tijdschrift. Geeft een luxueus gevoel. En met Spotify kun je nu altijd heel eenvoudig naar de muziek en artiest luisteren terwijl je over leest. Dat geeft voor mij een extra dimensie.

Over Luister

De redactie van Luister houdt zielsveel van klassieke muziek. In elk nummer geven bekende journalisten, schrijvers en fotografen je een prachtige inkijk in de wereld van schitterende muziek. In ieder nummer van Luister vind je natuurlijk een uitgebreide cd- en radiogids en een praktische uitgaansagenda.

Heb jij ook een passie voor klassieke muziek? Abonneer je dan op Luister. Of deel je passie met een vriend(in) of familielid met een cadeauabonnement op Luister.

Voordelen van een Luister abonnement

  • 8x per jaar Luister als eerste in de bus
  • Luister op papier én digitaal
  • Na de actieperiode is het abonnement maandelijks opzegbaar
  • Mooie korting op Luister t.o.v. de winkelprijs

(inkijkexemplaar)

Luister Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Luister. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Luister klantenservice