Okki abonnementen

En uw (klein)kind ontvangt iedere maand dit superleuke en leerzame kindertijdschrift. Lezen, schrijven en rekenen. Het passeert in spelvorm allemaal de revue. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Okki cadeauabonnement onderaan.


€13,50
3 maanden (3 nrs.) Stopt automatisch
 

€27,00
6 maanden (6 nrs.)
 

€59,00
1 jaar (13 nrs.) + gratis spel Valse Motten
onze keuze
 

€69,00
1 jaar (15 nrs.) incl. 2 specials + gratis spel Valse Motten
 

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Okki cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€13,50
3 maanden (3 nrs.)
 

€27,00
6 maanden (6 nrs.)
 

€59,00
1 jaar (13 nrs.) + gratis spel Valse Motten
onze keuze
 

€69,00
1 jaar (15 nrs.) incl. 2 specials + gratis spel Valse Motten
 

Laatste reviews

 • Joyce
Een leuk blad voor kinderen

Mijn dochter kreeg de Okki wel eens op school en ze vroeg of ze hem voor thuis ook mag. Ze verheugt zich er steeds op als hij de volgende weer door de brievenbus valt.

Sterke punten
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
 • Hailey Riezebos
Kan niet wachten op volgende Okki

Ik ben Hailey en ben 7 jaar. Ik hou van Okki en kijk elke keer uit naar de volgende Okki. Ik zet de datum van de volgende Okki in mijn kalender. Als hij binnen komt maak ik eerst de opdrachten. Daarna lees ik de moppen. De rekeningen vind ik ook heel leuk. Ik ben een superfan!!

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
 • Debora
Elke maand een verrassing op de mat

Geschikt voor de doelgroep. Knutselopdrachten zijn leuk en goed uit te voeren. Samen lezen aanbevolen, teksten nog iets te moeilijk voor groep 3.

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
 • diploma b

Ik heb okki aan ons kleinkind gegeven dat net in groep 3 zat voor het behalen van zijn B zwem diploma.

 • Jo

Mijn dochter wilde de Okki graag hebben. En ik ben (evenals mijn dochter) heel tevreden.

Over Okki

Met Okki gaat je zoon of dochter aan de slag met lezen, schrijven en rekenen. In groep 3 en 4 ontwikkelen kinderen hun lees-, schrijf- en rekenvaardigheden. Woordjes lezen, schrijven en sommetjes maken. Dat gaat in een ongelooflijk tempo. Met kerst kent hij of zij alle letters en kan de eerste verhaaltjes al zelf lezen!

Daarna is het vooral een kwestie van oefenen, ook in groep 4. Veel lezen, taalspelletjes en rekenopdrachten doen, dan gaat het steeds een beetje beter. Het tijdschrift Okki ondersteunt dit leerproces door kinderen op een leuke manier te laten oefenen.

Op de website van Okki ontdekt je kind meer over de wereld door weetjes en filmpjes over allerlei uiteenlopende thema 's. Daarnaast kan er gelachen worden om de grappigste moppen en moet het uitzoeken welke dieren nou echt zijn! Bovendien kan je kind de prijsvraag uit het blad hier beantwoorden om zo kans te maken op mooie prijzen.

Okki

Proefabonnement Okki

Een Okki proefabonnement is een uitgelezen manier om kennis te maken met dit leuke kindertijdschrift. De aanbiedingen voor proefabonnementen zijn te herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Dit betekent dat de bezorging automatisch stopt na het afgesproken aantal nummers. Opzeggen is dus niet nodig.

Okki cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt ook altijd automatisch. Dus heb je een leergierig (klein)kind? Geef een Okki abonnement cadeau. Na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen Okki proefabonnement

 • 12x per jaar Okki als eerste in huis
 • Voordeliger dan los kopen
 • Bezorging stopt automatisch *

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Okki Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Okki. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Okki klantenservice