Okki abonnementen

Met een Okki proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 23% korting op de winkelprijs. En uw (klein)kind ontvangt iedere maand dit superleuke en leerzame kindertijdschrift. Lezen, schrijven en rekenen. Het passeert in spelvorm allemaal de revue. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Okki cadeauabonnement onderaan.


€14,25
3 nummers Stopt automatisch
 

€27,00 28,50
6 nummers
5% korting

€39,00 47,50
10 nummers
18% korting

€49,00 64,00
12 nummers incl. 2 specials
23% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Okki cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€14,25
3 nummers
 

€27,00 28,50
6 nummers
5% korting

€39,00 47,50
10 nummers
18% korting

€49,00 64,00
12 nummers incl. 2 specials
23% korting

Laatste reviews

 • Joyce
Een leuk blad voor kinderen

Mijn dochter kreeg de Okki wel eens op school en ze vroeg of ze hem voor thuis ook mag. Ze verheugt zich er steeds op als hij de volgende weer door de brievenbus valt.

Sterke punten
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
 • Hailey Riezebos
Kan niet wachten op volgende Okki

Ik ben Hailey en ben 7 jaar. Ik hou van Okki en kijk elke keer uit naar de volgende Okki. Ik zet de datum van de volgende Okki in mijn kalender. Als hij binnen komt maak ik eerst de opdrachten. Daarna lees ik de moppen. De rekeningen vind ik ook heel leuk. Ik ben een superfan!!

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
 • Debora
Elke maand een verrassing op de mat

Geschikt voor de doelgroep. Knutselopdrachten zijn leuk en goed uit te voeren. Samen lezen aanbevolen, teksten nog iets te moeilijk voor groep 3.

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
 • diploma b

Ik heb okki aan ons kleinkind gegeven dat net in groep 3 zat voor het behalen van zijn B zwem diploma.

 • Jo

Mijn dochter wilde de Okki graag hebben. En ik ben (evenals mijn dochter) heel tevreden.

Over Okki

Met Okki gaat je zoon of dochter aan de slag met lezen, schrijven en rekenen. In groep 3 en 4 ontwikkelen kinderen hun lees-, schrijf- en rekenvaardigheden. Woordjes lezen, schrijven en sommetjes maken. Dat gaat in een ongelooflijk tempo. Met kerst kent hij of zij alle letters en kan de eerste verhaaltjes al zelf lezen!

Daarna is het vooral een kwestie van oefenen, ook in groep 4. Veel lezen, taalspelletjes en rekenopdrachten doen, dan gaat het steeds een beetje beter. Het tijdschrift Okki ondersteunt dit leerproces door kinderen op een leuke manier te laten oefenen.

Op de website van Okki ontdekt je kind meer over de wereld door weetjes en filmpjes over allerlei uiteenlopende thema 's. Daarnaast kan er gelachen worden om de grappigste moppen en moet het uitzoeken welke dieren nou echt zijn! Bovendien kan je kind de prijsvraag uit het blad hier beantwoorden om zo kans te maken op mooie prijzen.

Okki

Okki proefabonnementen

Wil je Okki zelf ervaren? Kies voor een vrijblijvend proefabonnement. Wanneer het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt het abonnement automatisch. Je herkent proefabonnementen aan de toevoeging "stopt automatisch" bij de aanbieding. Opzeggen is dus niet noodzakelijk. Een Okki proefabonnement is er al voor €14,25.

Je kunt een abonnement op Okki ook cadeau geven. Cadeauabonnementen stoppen automatisch. En er is al een Okki cadeauabonnement vanaf €14,25.

Okki verschijnt 13x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op Okki. En profiteer van tot 23% korting op de winkelprijs.