Wild van Freek abonnementen

Met een Wild van Freek proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 27% korting op de winkelprijs. Je ontvangt iedere maand een nieuw nummer van hét tijdschrift voor jonge dierenvrienden. Aan de hand van deze leuke bioloog leert je (klein)kind alles over de meest bijzondere dieren. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Wild van Freek cadeauabonnement onderaan.


€11,00 12,75
3 maanden (3 nrs.) Stopt automatisch
14% korting

€20,50 25,50
6 maanden (6 nrs.)
20% korting

€43,50 59,50
1 jaar (13 nrs.) incl. 1 special
27% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Wild van Freek cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€11,00 12,75
3 maanden (3 nrs.)
14% korting

Laatste reviews

  • Robin

Super leuk blad en gek op de puzzels.

Sterke punten
  • Informatief
  • Afwisselend
  • Susan

Mijn kinderen lezen het blad zodra het binnenkomt en ze overvallen ons regelmatig met allerlei leuke weetjes. Ze vinden dieren wonderbaarlijk en wij als ouders ook weer.

Sterke punten
  • Informatief
  • Afwisselend

Over Wild van Freek

Laat jouw (klein)kind iedere maand mee op avontuur gaan met Nederlands bekendste bioloog, Freek Vonk. Van de natuur om de hoek tot die aan de andere kant van de wereld. Freek legt op zijn eigen enthousiaste wijze uit wat er zo bijzonder is aan de dieren die hij tegenkomt.

Wild van Freek is een uniek kindertijdschrift vol spectaculaire weetjes over dieren, leuke strips, uitdagende en leerzame puzzels en nog veel meer wild nieuws: de leukste manier voor kinderen om te leren over dieren en de wereld waarop we leven.

Proefabonnement Wild van Freek

Een Wild van Freek proefabonnement is een uitgelezen manier om kennis te maken met dit leuke en leerzame kindertijdschrift. De aanbiedingen voor proefabonnementen zijn te herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Dit betekent dat de bezorging automatisch stopt na het afgesproken aantal nummers. Opzeggen is dus niet nodig.

Wild van Freek cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt ook altijd automatisch. Dus heb je een (klein)kind dat graag naar Freek Vonk kijkt? Geef een Wild van Freek abonnement cadeau. Na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen Wild van Freek proefabonnement

  • 12x per jaar Wild van Freek als eerste in huis
  • Goedkoper dan los kopen
  • Exclusieve korting voor abonnees
  • Bezorging stopt automatisch *

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Wild van Freek Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Wild van Freek. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Wild van Freek klantenservice