National Geographic Junior abonnementen

Met een National Geographic Junior proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 23% korting op de winkelprijs. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een National Geographic Junior cadeauabonnement onderaan.


€14,25
3 nummers Stopt automatisch
 

€27,00 28,50
6 nummers
5% korting

€39,00 47,50
10 nummers
18% korting

€49,00 64,00
12 nummers incl. 2 specials
23% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op National Geographic Junior cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€14,25
3 nummers
 

€27,00 28,50
6 nummers
5% korting

€39,00 47,50
10 nummers
18% korting

€49,00 64,00
12 nummers incl. 2 specials
23% korting

Laatste reviews

 • H. vd Veen
Zeer informatief en leerzaam

Fantastisch blad voor opgroeiende kinderen die nieuwsgierig zijn.

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
 • Laura

Mijn kinderen lezen graag dit blad. Leuke weetjes en leerzame onderwerpen.

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
 • Paul

NG Junior is een leuk inhoudelijk blad voor de kinderen.

 • Ankie

Als je een leergierige dierenliefhebber hebt zoals ik dan is er geen mooier tijdschrift. We genieten er met het hele gezin van.

 • Ankie

Als je een leergierige dierenliefhebber hebt zoals ik dan is er geen mooier tijdschrift. We genieten er met het hele gezin van.

Over National Geographic Junior

National Geographic Junior neemt je iedere maand weer mee op avontuur. Ontdek verre landen, bijzondere diersoorten en opmerkelijke wereldrecords. En lees alles over wonderbaarlijke natuurverschijnselen, sport, het menselijk lichaam en de wonderen van techniek. Met National Geographic Junior leer je de wereld op een adembenemende manier ontdekken.

National Geographic Junior proefabonnementen

Wil je National Geographic Junior eerst proberen? Kies voor een voordelig proefabonnement. Na het afgesproken aantal nummers stopt de bezorging automatisch. Je zit dus nergens aan vast. Je herkent proefabonnementen door de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. Opzeggen is niet nodig. Er is al een National Geographic Junior proefabonnement voor €14,25.

Wil je iemand anders verrassen met een tijdelijk National Geographic Junior abonnement? Dat kan. Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een National Geographic Junior cadeauabonnement vanaf €14,25.

National Geographic Junior verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot bezorging, betalingen of het stopzetten van het abonnement. Kortom, voldoende reden voor een National Geographic Junior abonnement. Als je vandaag hiervoor kiest, profiteer je van tot 23% korting op de winkelprijs.