PCM abonnementen

Met een PCM proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 33% korting op de winkelprijs. Het computertijdschrift voor zowel de beginnende als de gevorderde hobbyist. Met in ieder nummer de nieuwste modellen, laatste innovaties en altijd héél veel praktische tips voor jouw computer en thuisnetwerk. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een PCM cadeauabonnement onderaan.


€15,00 18,75
3 maanden (3 nrs.) Stopt automatisch
20% korting

€26,95 37,50
6 maanden (6 nrs.)
28% korting

€49,95 75,00
1 jaar (12 nrs.)
33% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op PCM cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,00 18,75
3 maanden (3 nrs.)
20% korting

€26,95 37,50
6 maanden (6 nrs.)
28% korting

€49,95 75,00
1 jaar (12 nrs.)
33% korting

Laatste reviews

  • bold

praktisch en leerzaam

Over PCM

In PCM lees je alles over computers en bijbehorend apparatuur zoals printers, scanners, harddisks etc. In dit deskundige tijdschrift kom je alles te weten over hardware, software, beveiliging en internet. Natuurlijk staan in het magazine ook betrouwbare onafhankelijke tests en recensies en columns door echte kenners en professionals. PCM is jouw Personal Computer Magazine.

Proefabonnement PCM

Een PCM proefabonnement is een uitgelezen manier om kennis te maken met dit populaire computertijdschrift. De aanbiedingen voor proefabonnementen zijn te herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is niet nodig.

PCM cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch. Dus ken je een iemand die graag meer uit zijn computer wil halen? Geef een abonnement PCM cadeau. Na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen proefabonnement PCM

  • Elke maand PCM als eerste in huis
  • Exclusieve aanbiedingen voor abonnees
  • Gratis PCM digitaal lezen
  • Korting t.o.v. de losse winkelprijs
  • De bezorging stopt automatisch na afloop van de actie *

* Voor alle aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.


PCM Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van PCM. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over PCM klantenservice