Pf Fotografie Magazine abonnementen

Met een Pf Fotografie Magazine proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 73% korting op de winkelprijs. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Pf Fotografie Magazine cadeauabonnement onderaan.


€16,00 55,00
6 maanden (4 nrs.) Stopt automatisch
71% korting

€29,99 110,00
1 jaar (8 nrs.)
73% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Pf Fotografie Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€16,00 55,00
6 maanden (4 nrs.)
71% korting

€29,99 110,00
1 jaar (8 nrs.)
73% korting

Laatste reviews

Over Pf Fotografie Magazine

PF Fotografie Magazine is al meer dan 25 jaar hét blad voor iedereen die beroepshalve met fotografie bezig is of brede interesse in fotografie heeft.

Iedere uitgave van Pf Fotografie Magazine is een bron van informatie, inspiratie, techniek, portfolio, interview, achtergrond, specials en creatie. Ruime aandacht voor beeld wordt gekoppeld aan onafhankelijke redactie, waardoor Pf Fotografie Magazine met recht het vakblad in de branche is. Pf Fotografie Magazine verschijnt 10 keer per jaar, op extra groot formaat en een uniek portfolio op speciaal papier.

Pf Fotografie Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Pf Fotografie Magazine. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Pf Fotografie Magazine klantenservice