Wetenschap in Beeld abonnementen

Met een Wetenschap in Beeld proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 52% korting op de winkelprijs. Het tijdschrift dat je de wereld om je heen leert begrijpen. Ieder nummer van het magazine is tegelijkertijd ontspannend en vermakelijk. Brandstof voor je hersenen en, met prachtig beeldmateriaal, een lust voor het oog. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Wetenschap in Beeld cadeauabonnement onderaan.


€25,00 41,70
6 nummers
40% korting

€45,00 83,40
12 nummers
46% korting

€80,00 166,80
24 nummers
52% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Wetenschap in Beeld cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€25,00 41,70
6 nummers
40% korting

€45,00 83,40
12 nummers
46% korting

€80,00 166,80
24 nummers
52% korting

Laatste reviews

  • Verlaat

Heel interessant tijdschrift. Veel van de dingen die worden besproken gaan heel belangrijk worden voor ons en voor onze kinderen.

Over Wetenschap in Beeld

Met een Wetenschap in Beeld abonnement duik je 12x per jaar in de fascinerende wereld van wetenschap en natuur. In ieder nummer vind je nieuws, uitgebreide artikelen en korte weetjes op gebied van natuur, technologie, biologie en cultuur.

Wetenschap in Beeld combineert als geen ander tijdschrift wetenschappelijke informatie en absolute topfotografie. De artikelen zijn toegankelijk en begrijpelijk. En dit maakt Wetenschap in Beeld een tijdschrift voor het hele gezin.

Dus wil je de wereld beter begrijpen? En ontdekken waar de wetenschap toe in staat is? En wat zij bijdraagt aan de toekomst van ons allemaal? Neem dan een abonnement op Wetenschap in Beeld.

Abonnees van Wetenschap in Beeld ontvangen alle nummers op papier en digitaal. Wetenschap in Beeld heeft een eigen app. In deze app kun je de digitale edities lezen. Er zijn apps voor iOS (Apple) en Android. Installeer deze op jouw smartphone of tablet. Meld je eenmalig aan in de app. En lees nieuwe en oude nummers overal en altijd in de app. Om eerder gelezen edities nogmaals te lezen heb je geen internet meer nodig.

Ken je iemand die Wetenschap in Beeld met veel plezier zal lezen? Geef een abonnement op Wetenschap in Beeld cadeau. Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch. En er is al een Wetenschap in Beeld cadeauabonnement vanaf €14,95.

Wetenschap in Beeld verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een Wetenschap in Beeld abonnement. En profiteer van tot 57% korting op de winkelprijs.