Wetenschap in Beeld abonnementen

Met een Wetenschap in Beeld proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 52% korting op de winkelprijs. Het tijdschrift dat je de wereld om je heen leert begrijpen. Ieder nummer van het magazine is tegelijkertijd ontspannend en vermakelijk. Brandstof voor je hersenen en, met prachtig beeldmateriaal, een lust voor het oog. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Wetenschap in Beeld cadeauabonnement onderaan.


€25,00 41,70
6 nummers
40% korting

€45,00 83,40
12 nummers
46% korting

€80,00 166,80
24 nummers
52% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Wetenschap in Beeld cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€25,00 41,70
6 nummers
40% korting

€45,00 83,40
12 nummers
46% korting

€80,00 166,80
24 nummers
52% korting

Laatste reviews

  • Verlaat

Heel interessant tijdschrift. Veel van de dingen die worden besproken gaan heel belangrijk worden voor ons en voor onze kinderen.

Over Wetenschap in Beeld

Met een Wetenschap in Beeld abonnement duik je 12x per jaar in de fascinerende wereld van wetenschap en natuur. In ieder nummer vind je nieuws, uitgebreide artikelen en korte weetjes op gebied van natuur, technologie, biologie en cultuur.

Wetenschap in Beeld combineert als geen ander tijdschrift wetenschappelijke informatie en absolute topfotografie. De artikelen zijn toegankelijk en begrijpelijk. En dit maakt Wetenschap in Beeld een tijdschrift voor het hele gezin.

Dus wil je de wereld beter begrijpen? En ontdekken waar de wetenschap toe in staat is? En wat zij bijdraagt aan de toekomst van ons allemaal? Neem dan een abonnement op Wetenschap in Beeld.

Heb je een abonnement op Wetenschap in Beeld? En heb je een tablet of smartphone? Dan kun je Wetenschap in Beeld ook digitaal lezen. Wetenschap in Beeld heeft hiervoor een eigen app waarin je de digitale editie leest. Download de app voor iOS of Android. Koppel jouw abonnement in de app. En je hebt 24/7 toegang tot de digitale editie in de app. Eenmaal gedownloade edities kun je daarna lezen zonder internet.

Je kunt een abonnement op Wetenschap in Beeld ook cadeau geven. Cadeauabonnementen stoppen automatisch. En er is al een Wetenschap in Beeld cadeauabonnement vanaf €25,00.

Wetenschap in Beeld verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen over bezorging, betalingen of het beëindigen van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op Wetenschap in Beeld. En profiteer van tot 37% korting op de losse verkoopprijs.