Wetenschap in Beeld abonnementen

Met een Wetenschap in Beeld proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 37% korting op de winkelprijs. Het tijdschrift dat je de wereld om je heen leert begrijpen. Ieder nummer van het magazine is tegelijkertijd ontspannend en vermakelijk. Brandstof voor je hersenen en, met prachtig beeldmateriaal, een lust voor het oog. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Wetenschap in Beeld cadeauabonnement onderaan.


€25,00 35,70
6 nummers
30% korting

€45,00 71,40
12 nummers
37% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Wetenschap in Beeld cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€25,00 35,70
6 nummers
30% korting

€45,00 71,40
12 nummers
37% korting

Laatste reviews

  • Verlaat

Heel interessant tijdschrift. Veel van de dingen die worden besproken gaan heel belangrijk worden voor ons en voor onze kinderen.

Over Wetenschap in Beeld

Met een Wetenschap in Beeld abonnement duik je 12x per jaar in de fascinerende wereld van wetenschap en natuur. In ieder nummer vind je nieuws, uitgebreide artikelen en korte weetjes op gebied van natuur, technologie, biologie en cultuur.

Wetenschap in Beeld combineert als geen ander tijdschrift wetenschappelijke informatie en absolute topfotografie. De artikelen zijn toegankelijk en begrijpelijk. En dit maakt Wetenschap in Beeld een tijdschrift voor het hele gezin.

Dus wil je de wereld beter begrijpen? En ontdekken waar de wetenschap toe in staat is? En wat zij bijdraagt aan de toekomst van ons allemaal? Neem dan een abonnement op Wetenschap in Beeld.

Met een abonnement op Wetenschap in Beeld ontvang je iedere editie op papier én digitaal. Wetenschap in Beeld heeft hiervoor een eigen app. Hierin leest je de digitale editie. Om het tijdschrift online te lezen installeert je de iOS of Android app op jouw mobiel apparaat. Meld je eenmalig aan in de app. En lees het nieuwste nummer waar en wanneer je maar wil in de app. Eenmaal gedownloade edities kun je daarna lezen zonder internetverbinding.

Wil je een ander verrassen met een Wetenschap in Beeld abonnement? Dat is mogelijk. Een cadeauabonnement stopt vanzelf zodra alle edities zijn bezorgd. Er is al een Wetenschap in Beeld cadeauabonnement vanaf €25,00.

Wetenschap in Beeld verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kortom, voldoende reden voor een Wetenschap in Beeld abonnement. Als je nu hiervoor kiest, profiteer je van tot 37% korting op de prijs in de winkel.