Wetenschap in Beeld abonnementen

Met een Wetenschap in Beeld proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 45% korting op de winkelprijs. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Wetenschap in Beeld cadeauabonnement onderaan.

Wetenschap in Beeld gaat op verkenning.


€19,95 35,70
6 maanden (6 nrs.) Stopt automatisch
45% korting

€45,00 71,40
1 jaar (12 nrs.)
37% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Wetenschap in Beeld cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€19,95 35,70
6 maanden (6 nrs.)
45% korting

€45,00 71,40
1 jaar (12 nrs.)
37% korting

Laatste reviews

  • Verlaat

Heel interessant tijdschrift. Veel van de dingen die worden besproken gaan heel belangrijk worden voor ons en voor onze kinderen.

Over Wetenschap in Beeld

Met een Wetenschap in Beeld abonnement duik je 12x per jaar in de fascinerende wereld van wetenschap en natuur. In ieder nummer vind je nieuws, uitgebreide artikelen en korte weetjes op gebied van natuur, technologie, biologie en cultuur.

Wetenschap in Beeld combineert als geen ander tijdschrift wetenschappelijke informatie en absolute topfotografie. De artikelen zijn toegankelijk en begrijpelijk. En dit maakt Wetenschap in Beeld een tijdschrift voor het hele gezin.

Dus wil je de wereld beter begrijpen? En ontdekken waar de wetenschap toe in staat is? En wat zij bijdraagt aan de toekomst van ons allemaal? Neem dan een abonnement op Wetenschap in Beeld.


(inkijkexemplaar)

Proefabonnement Wetenschap in Beeld

Wil je het wetenschappelijke tijdschrift eerst vrijblijvend proberen? Kies voor een Wetenschap in Beeld proefabonnement. Proefabonnementen zijn herkenbaar aan de vermelding 'stopt automatisch'.

En ken je nieuws- en leergierig persoon? Jong of oud? Kijk dan naar een cadeauabonnement Wetenschap in Beeld. Dit is cadeau waar de hij of zij heel lang plezier van heeft. En, net als bij een proefabonnement, stopt de bezorging bij een Wetenschap in Beeld cadeauabonnement vanzelf.

Voordelen abonnement Wetenschap in Beeld

  • 12x per jaar Wetenschap in Beeld als in eerste in huis
  • Exclusieve aanbiedingen voor abonnees
  • Gratis Wetenschap in Beeld digitaal lezen
  • Voordeliger dan los kopen in de winkel

Wetenschap in beeld Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Wetenschap in Beeld. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Wetenschap in Beeld klantenservice