Wetenschap in Beeld abonnementen

Met een Wetenschap in Beeld proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 37% korting op de winkelprijs. Het tijdschrift dat je de wereld om je heen leert begrijpen. Ieder nummer van het magazine is tegelijkertijd ontspannend en vermakelijk. Brandstof voor je hersenen en, met prachtig beeldmateriaal, een lust voor het oog. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Wetenschap in Beeld cadeauabonnement onderaan.


€25,00 35,70
6 maanden (6 nrs.)
30% korting

€45,00 71,40
1 jaar (12 nrs.)
37% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Wetenschap in Beeld cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€25,00 35,70
6 maanden (6 nrs.)
30% korting

€45,00 71,40
1 jaar (12 nrs.)
37% korting

Laatste reviews

  • Verlaat

Heel interessant tijdschrift. Veel van de dingen die worden besproken gaan heel belangrijk worden voor ons en voor onze kinderen.

Over Wetenschap in Beeld

Met een Wetenschap in Beeld abonnement duik je 12x per jaar in de fascinerende wereld van wetenschap en natuur. In ieder nummer vind je nieuws, uitgebreide artikelen en korte weetjes op gebied van natuur, technologie, biologie en cultuur.

Wetenschap in Beeld combineert als geen ander tijdschrift wetenschappelijke informatie en absolute topfotografie. De artikelen zijn toegankelijk en begrijpelijk. En dit maakt Wetenschap in Beeld een tijdschrift voor het hele gezin.

Dus wil je de wereld beter begrijpen? En ontdekken waar de wetenschap toe in staat is? En wat zij bijdraagt aan de toekomst van ons allemaal? Neem dan een abonnement op Wetenschap in Beeld.

Proefabonnement Wetenschap in Beeld

Een Wetenschap in Beeld proefabonnement is een uitgelezen manier om kennis te maken met dit mooie populair wetenschappelijke tijdschrift. De aanbiedingen voor proefabonnementen zijn te herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Dit betekent dat de bezorging automatisch stopt na het afgesproken aantal nummers. Opzeggen is niet nodig.

Wetenschap in Beeld cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch. Dus ken je een nieuwsgierig iemand die houdt van mooie foto's? Geef een abonnement Wetenschap in Beeld cadeau. Na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen proefabonnement Wetenschap in Beeld

  • Elke maand Wetenschap in Beeld als eerste in huis
  • Exclusieve aanbiedingen voor abonnees
  • Gratis Wetenschap in Beeld digitaal lezen
  • Korting t.o.v. de losse winkelprijs
  • De bezorging stopt automatisch na afloop van de actie *

* Voor alle aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.


(inkijkexemplaar)

Wetenschap in beeld Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Wetenschap in Beeld. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Wetenschap in Beeld klantenservice