Wetenschap in Beeld abonnementen

Met een Wetenschap in Beeld proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 52% korting op de winkelprijs. Het tijdschrift dat je de wereld om je heen leert begrijpen. Ieder nummer van het magazine is tegelijkertijd ontspannend en vermakelijk. Brandstof voor je hersenen en, met prachtig beeldmateriaal, een lust voor het oog. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Wetenschap in Beeld cadeauabonnement onderaan.


€25,00 41,70
6 nummers
40% korting

€45,00 83,40
12 nummers
46% korting

€80,00 166,80
24 nummers
52% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Wetenschap in Beeld cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€25,00 41,70
6 nummers
40% korting

€45,00 83,40
12 nummers
46% korting

€80,00 166,80
24 nummers
52% korting

Laatste reviews

  • Verlaat

Heel interessant tijdschrift. Veel van de dingen die worden besproken gaan heel belangrijk worden voor ons en voor onze kinderen.

Over Wetenschap in Beeld

Met een Wetenschap in Beeld abonnement duik je 12x per jaar in de fascinerende wereld van wetenschap en natuur. In ieder nummer vind je nieuws, uitgebreide artikelen en korte weetjes op gebied van natuur, technologie, biologie en cultuur.

Wetenschap in Beeld combineert als geen ander tijdschrift wetenschappelijke informatie en absolute topfotografie. De artikelen zijn toegankelijk en begrijpelijk. En dit maakt Wetenschap in Beeld een tijdschrift voor het hele gezin.

Dus wil je de wereld beter begrijpen? En ontdekken waar de wetenschap toe in staat is? En wat zij bijdraagt aan de toekomst van ons allemaal? Neem dan een abonnement op Wetenschap in Beeld.

Als abonnee van Wetenschap in Beeld lees je alle edities op papier én online. Wetenschap in Beeld heeft hiervoor een eigen app waarin je de digitale nummers kunt lezen. Er zijn apps voor iOS (Apple) en Android. Download deze op jouw smartphone of tablet. Koppel jouw abonnement in de app. En je hebt 24/7 online toegang tot alle nummers in de app. In de app bewaarde edities blijven daarna zonder actieve internetverbinding in te zien.

Je kunt een abonnement op Wetenschap in Beeld ook cadeau doen. Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch. Er is al een Wetenschap in Beeld cadeauabonnement vanaf €25,00.

Wetenschap in Beeld verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een Wetenschap in Beeld abonnement. Als je vandaag hiervoor kiest, profiteer je van tot 61% korting op de prijs in de winkel.