Zoom.nl abonnementen

Met een Zoom.nl proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 23% korting op de winkelprijs. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Zoom.nl cadeauabonnement onderaan.

Zoom.nl is jouw startpunt voor digitale fotografie. Als abonnee krijg je, naast het blad en de digitale edities, ook online toegang tot alle cursussen op video.


€15,00 19,50
4 maanden (3 nrs.) Stopt automatisch
23% korting

€26,95 32,50
6 maanden (5 nrs.)
17% korting

€49,95 65,00
1 jaar (10 nrs.)
23% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Zoom.nl cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,00 19,50
4 maanden (3 nrs.)
23% korting

€26,95 32,50
6 maanden (5 nrs.)
17% korting

Laatste reviews

  • Mirjam

Mooie mix van artikelen over fotografie, nabewerking, apparatuur en fotografen. Zoom.nl biedt nieuwe inzichten en ideeën, waardoor je zin krijgt om foto's te maken!

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Oppervlakkig

Over Zoom.nl

Zoom.nl is hét magazine over digitale fotografie. Met Zoom.nl beleef je nog meer plezier aan je digitale camera. De gevarieerde mix van heldere cursussen, leerzame workshops en nuttige aankoopadviezen zorgen dat kiekjes tot het verleden behoren.

Als abonnee krijg je geheel gratis Zoom.nl magazine op je tablet of computer. Je kunt bovendien ook nog eens alle fotocursussen op video bekijken!


Zoom.nl Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Zoom.nl. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

De contactgegevens voor Zoom.nl:

De klantenservice is op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur.

Mocht de vraag of opmerking een bestelling via Abonnement.nl betreffen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.