Puzzel en Win abonnementen

Met een Puzzel en Win proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 10% korting op de winkelprijs.


€27,30 28,75
5 nummers Stopt automatisch
5% korting

€62,10 69,00
12 nummers
10% korting

Laatste reviews

Over Puzzel en Win

In dit puzzel- en winmagazine ontdek je een overvloed aan gevarieerde puzzels, van kruiswoordraadsels tot cryptogrammen, en van rebusfilippine tot doorlopers. Maandelijks maak je kans op prachtige prijzen, variërend van arrangementen tot pannen, van kinderspeelgoed tot boeken.

Puzzel en Win proefabonnementen

Met een proefabonnement maak je vrijblijvend kennis met dit bijzondere tijdschrift. Zodra het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt het abonnement vanzelf. Proefabonnementen herken je aan de toevoeging "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet noodzakelijk. Een Puzzel en Win proefabonnement is er al voor €27,30.

Puzzel en Win verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen met betrekking tot bezorging, betalingen of het beëindigen van het abonnement. Kortom, voldoende reden voor een Puzzel en Win abonnement. Als je vandaag hiervoor kiest, bent u 10% voordeliger uit dan in de winkel.