Buitenleven abonnementen

Met een Buitenleven proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 24% korting op de winkelprijs. Dit is het magazine voor iedereen met lichtgroene vingers, die graag de handen uit de mouwen steekt en bewust wil omgaan met de natuur. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Buitenleven cadeauabonnement onderaan.


€97,50 103,50
1 jaar
6% korting

€158,00 207,00
2 jaar
24% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Buitenleven cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€97,50 103,50
1 jaar
6% korting

€158,00 207,00
2 jaar
24% korting

Laatste reviews

 • Maik

Ik ben een man en dus waarschijnlijk niet meteen de doelgroep van Buitenleven. Maar ik lees het graag en helemaal. Verrast elke keer, dus wat mij betreft een ongewoon leuk blad.

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
Zwakke punten
 • Niet goedkoop
 • Ilse

Ik word altijd helemaal enthousiast van dit blad om in de tuin en rondom huis aan het werk te gaan. Zo inspirerend! Deze week krijg ik het nieuwe nummer in de bus. Ik kijk er naar uit om weer leuke ideeën op te doen! Zeker nu in de zomer en vakantie. Redactie ga zo door!

 • Annemarie

Wat een leuk blad! Allemaal dingen die ik zelf ook kan doen in mijn tuin. En veel hipper en eigentijdser dan die andere bladen. Ben blij dat ik dit ontdekt heb. Verrassend!

 • boer

Het tijdschrift valt wat tegen.

 • Maria

Kado voor jarige schoonzus (65), die erg houdt van natuur en buitenactiviteiten

 • emma

Buitenleven is gewoon een feest van een tijdschrift. Het blad brengt mij in ieder geval altijd even terug naar hoe mooi en belangrijk buiten zijn is. Een goed blad om op te pakken als je thuiskomt van kantoor.

 • wil meer buiten leven

Mooie vormgeving!

 • Mick

Als je van buiten houdt, hou je van Buitenleven. Volgens mij is het ook een heel goed blad voor het gezin; wij vinden het leuk om er doorheen te bladeren met de jongsten (plaatjes kijken) en we gaan er vaker door met zijn allen op uit.

 • Jo

Buitenleven is een mooi blad met actuele onderwerpen; prettig om te bekijken en te lezen.

 • bep van der raaij

Ik vind Buitenleven zelf een enorm leuk blad. Je wordt gewezen op tips en handigheidjes op het gebied van Buiten Leven. Echt een heerlijk blad. Ik was pas geleden nog op OUWENDORPERHOEVE in Garderen. Via een fietstocht met de boswachter. En het leek net een item uit het blad Buitenleven. Alleen nu stond ik er midden in. Zo leuk. Zij fokken daar Friese schapen. En er staan wat varkens. Het echtpaar met 2 kinderen probeert alles met oog op het milieu. Echt een aanrader. om eens langs te gaan. Het telefoonnummer is: 0577-407177. Een aanrader voor uw blad. Om hier eens aandacht aan te besteden. Succes.! Vriendelijke groet, bep van der Raaij uit Zwaag

 • patricia kistemaker

in buitenleven stond: met de brommer van groot engelenburg in Brummen touren naar de stadsbrouwerij in Zutphen, wat leuk, zelf ben ik daar werkzaam en het is er altijd gezellig, houd u van een heerlijk apart huisgebrouwen bier, kom dan langs en geniet ook van onze heerlijke gerechten. Patricia kistemaker

 • Thea

Tuinieren is mijn hobby.

Over Buitenleven

Buitenleven is de glossy voor de echte levensgenieter. In ieder nummer vind je inspirerende artikelen over wonen, tuinieren, koken en natuur. Samen met Buitenleven geniet je van de mooiste plekken in Nederland. Buitenleven staat vol met reportages over het platteland, de Nederlandse cultuur en de wisseling van de seizoenen. Dus wil je meer van het leven en van Nederland genieten? Neem een abonnement op Buitenleven!

Buitenleven gaat over wonen, koken, tuinieren, natuur, cultuur en de mooiste plekjes in Nederland. In elke editie brengt Buitenleven mooie fotoreportages en informatieve artikelen over de seizoenen, romantiek van het platteland en pracht van ons Nederlandse culturele erfgoed.

Met een abonnement op Buitenleven ontvang je elk nummer op papier én digitaal. Buitenleven heeft hiervoor een eigen app. In deze app kun je de digitale edities inzien. Om het magazine online te lezen installeert je de app voor iOS of Android op jouw smartphone of tablet. Registreer jouw abonnement in de app. En lees alle nummers in de app. Om eerder geopende nummers nogmaals te lezen heb je niet opnieuw een internetverbinding nodig.

Je kunt een Buitenleven abonnement ook cadeau doen. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) automatisch zodra alle edities zijn ontvangen. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een Buitenleven cadeauabonnement vanaf €97,50.

Buitenleven verschijnt 9x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen met betrekking tot bezorging, betalingen of het stopzetten van het abonnement. Kortom, voldoende reden voor een Buitenleven abonnement. Als je nu hiervoor kiest, bent u 24% voordeliger uit dan in de winkel.